- Konu Sahibi rosalinda16
-
umarim öyle olmazdiyorum ya sans meselesi biraz.
ama senle kesinlikle paylasicam canim ilk ve son halini.goktug bey de bursadan gitmemis olursa benim durumu da begenirsen kafan netlesir en azindan.onunde birden fazla ornek olacak
çok teşekkürler bilgiler için hayırlısı deyip giricez ameliyata inşallah herkes istediği gibi sonuç alırSelam kızlar. Yorumları tek tek okudum. Kafanızda soru işaretleri var anladığım kadarıyla. Bende Bursa'da ikamet ediyorum ve az çok bilgim var. Sizlere yardımcı olmak için yazıyorum. Özel ile devlet arasında dünya kadar fark var. Doktorlar olsun, koşullar olsun, ameliyat sonrası olsun. Ama bazı özel doktorlarda var ki; devletten daha da kötü. Göktuğ Saraydaroğluna gelince, kendisi KBB doktoru ve estetik ana branşı değil. İstediğiniz tasarımı yapamaz. Sadece kemer alır. Daha önce ameliyat olan var çevremde tamamen olduğu gibi duruyor. Sadece kemeri almış. Sözde ameliyat öncesi şöyle yapıcam, böyle yapıcam demiş fakat ameliyattan sonra yüzüne en yakışan buydu demiş ve içinden çıkmış. Alper bayraktar minimum 3.500 TL gibi bir ücrete yapıyor. 7,500 - 8,000 de aldığı hastalar var fakat durum farklı! Daha önce ameliyat geçiren hastaların 2. ve 3.ameliyatları daha zor olduğu için, en az 7500 tl gibi bir ücret istiyor Alper bey. Diğer doktorlar içinde geçerli bir durum. Son olarak doktor seçiminizde size yol göstermek adına şunu yazıyorum. KBB doktorları 4 yıl okuyup doktor olurken, plastik cerrahlar 8 yıl fazladan okuyup diploma sahibi olabiliyor. Düşnünün bu 8 yıl sizce boşa mı okuyorlar? 3500-4000 tl bu işin piyasa değeridir. Fazlası doktorun insafına kalan durum. Eğer durumunuzu anlatırsanız mutlaka size kolaylık sağlayacaklardır ödeme konusunda. Çoğu taksit yapıyor, olmadı 0 faiz ile banka kredileri var. En olmadı sabredin işin ehli bir doktora olun ameliyatınızı, bunu unutmayın ilk ameliyatta iş bitmezse 2.ameliyat hem daha kötü hemde daha masraflı olur. Okuduğunuz için teşekkürler. Umarım sizleri bir nebze de olsun aydınlatabilmişimdir...
senın ıcın dua edıcem canım namaz kılarken ınsaallah cok gzel ve saglıklı burnun olur..mrkla bklıcem..eger snn hlını sglıgını bgnrsem bnd ehn grusurm gdp blkı gtmdn bnde amelıyt olrm ona..
Selam kızlar. Yorumları tek tek okudum. Kafanızda soru işaretleri var anladığım kadarıyla. Bende Bursa'da ikamet ediyorum ve az çok bilgim var. Sizlere yardımcı olmak için yazıyorum. Özel ile devlet arasında dünya kadar fark var. Doktorlar olsun, koşullar olsun, ameliyat sonrası olsun. Ama bazı özel doktorlarda var ki; devletten daha da kötü. Göktuğ Saraydaroğluna gelince, kendisi KBB doktoru ve estetik ana branşı değil. İstediğiniz tasarımı yapamaz. Sadece kemer alır. Daha önce ameliyat olan var çevremde tamamen olduğu gibi duruyor. Sadece kemeri almış. Sözde ameliyat öncesi şöyle yapıcam, böyle yapıcam demiş fakat ameliyattan sonra yüzüne en yakışan buydu demiş ve içinden çıkmış. Alper bayraktar minimum 3.500 TL gibi bir ücrete yapıyor. 7,500 - 8,000 de aldığı hastalar var fakat durum farklı! Daha önce ameliyat geçiren hastaların 2. ve 3.ameliyatları daha zor olduğu için, en az 7500 tl gibi bir ücret istiyor Alper bey. Diğer doktorlar içinde geçerli bir durum. Son olarak doktor seçiminizde size yol göstermek adına şunu yazıyorum. KBB doktorları 4 yıl okuyup doktor olurken, plastik cerrahlar 8 yıl fazladan okuyup diploma sahibi olabiliyor. Düşnünün bu 8 yıl sizce boşa mı okuyorlar? 3500-4000 tl bu işin piyasa değeridir. Fazlası doktorun insafına kalan durum. Eğer durumunuzu anlatırsanız mutlaka size kolaylık sağlayacaklardır ödeme konusunda. Çoğu taksit yapıyor, olmadı 0 faiz ile banka kredileri var. En olmadı sabredin işin ehli bir doktora olun ameliyatınızı, bunu unutmayın ilk ameliyatta iş bitmezse 2.ameliyat hem daha kötü hemde daha masraflı olur. Okuduğunuz için teşekkürler. Umarım sizleri bir nebze de olsun aydınlatabilmişimdir...
iyi haber.
çünkü ben de önümüzdeki ay aynı doktora ameliyat olacağım.
bu forumdan her konuda fikir alıyorum, genel fikre baktığımda da çıkan sonuç hiç yanıltmıyor gerçekten, sonuçta tecrübelerimizi paylaşıyoruz, haybeden konuşmuyoruz. Sadece bu konuda forumdan çıkan genel fikri dikkate almıyorum çünkü çıkan fikir işime gelmiyor-bütçeme uymuyor(Aslında gözden çıkarmayacağım bir para değil ama başka bir alternatifim varsa şansımı denemek isterim)
foruma bakınca bu ameliyat özelde estetik uzmanınca yapılmalı.
Bu fikre katılmıyor değilim. Daha önce hiç estetik ameliyat olmadım, estetik ameliyat estetik uzmanınca yapılmalı diye düşünüyorum ben de. Ama sağlık konusundaki diğer tecrübelerime göre iş özelde ya da devlette değil de doktorda bitiyor ve bu konular gerçekten şans meselesi. Bir konuda en iyi doktoru arıyorsunuz, özele gidiyorsunuz, devletteki bir doktora yönlendiriyor meslektaşları.
Ve burada burundan bahsediyoruz, burunda görsel olarak rahatsız eden o eğrilik aynı zamanda bir sağlık problemi, burnu eğri olanların hemen hemen hepsinde nefes sorunu da var. Burada sadece estetik uzmanının girdiği bir ameliyat da %100 güvenilir değil. Her ikisi de giriyorsa ne ala.Ama forum baktığımızda bu koşullarda ameliyat olup da hem dünya kadar para döken hem de eskisinden daha kötü olduğunu üstelik buna bir de burun tıkanıklığı sorununun eklendiğini söyleyen arkadaşlar var.
Sonuç olarak ben bu adamı deneyeceğim. Sağlık açısından kendisinden çok eminim. Yeterince tecrübeli. Estetik olarak da eskisinden daha kötü olacağını sanmıyorum.
Sonuçlarını tabiki burdan herkesle paylaşırım, ben de burdan yola çıktım, özellikle iyi bir sonuç alırsam insanların saçma sapan yerlerde mağdur olmaması adına hemen yazarım. Ha yok kötü bir sonuç alırsam (görsel açıdan daha kötü hale gelmesi demek bu) o zaman da düzelttirmek için sizin fikirlerinize ihtiyacım olacak
selam canım bende yaklaşık 5 10 gün sonra ameliyat olcam. göktuğ beye yakın arkadaşım ameliyat oldu çok doğal ve çok güzel oldu bende ondan cesaret alarak karar verdim ameliyata. ayrıca ameliyattan sonra aynı odayı paylaştığı kişinin burnunu da sonradan görmüş inanamadım dedi görsellik açısından tabi. şuanda içim rahat gibi her ne kadar burun ucu konusunda olumsuz şeyler okusamda. ama biz genel bilgilere göre düşünsekte burun estetiği tamamen kişiyle alakalı kemik yapısı, iç durumu dış durumu vs falan ameliyat sonrası tamamen kendimize göre yorum yapılmalı diye düşünüyorum. bende ameliyat sonrası bilgilerimi paylaşırım memnuniyetle. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
selam canım bende yaklaşık 5 10 gün sonra ameliyat olcam. göktuğ beye yakın arkadaşım ameliyat oldu çok doğal ve çok güzel oldu bende ondan cesaret alarak karar verdim ameliyata. ayrıca ameliyattan sonra aynı odayı paylaştığı kişinin burnunu da sonradan görmüş inanamadım dedi görsellik açısından tabi. şuanda içim rahat gibi her ne kadar burun ucu konusunda olumsuz şeyler okusamda. ama biz genel bilgilere göre düşünsekte burun estetiği tamamen kişiyle alakalı kemik yapısı, iç durumu dış durumu vs falan ameliyat sonrası tamamen kendimize göre yorum yapılmalı diye düşünüyorum. bende ameliyat sonrası bilgilerimi paylaşırım memnuniyetle. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
aaa harika bir moral oldun gerçekten şuan.ben burdaki yorumları okuduktan sonra ben de mi özele gitsem diye düşünmeye başlamıştım. benim beklentim gerçekten çok düşük.üstteki eğri kemik gitsin yeter diyorum
ama bu adam daha iyi bir iş çıkaracak gibi de geliyor.öyle bir güven veriyor değil mi :)
guvez amelıyatı ne zmn oluosun sen cnaım..bnı haberdar edıcektın unutma...sımdı sne kımdın dersen yukarda engellenmıs bır profılım var mltm1903 dıe yukrdakı konsmalarımıza bkrsan gorrsun o bnım ıste..:)
evet, gördüm canım. hımmm kafamı karıştıran kişilerden biriydin.ama Emine moralimi yerine getirdi :) kafam çok karışmış, özeldeki doktorları araştırıyordum. şimdi ameliyat gününe yoğunlaşmaya çalışacam tekrar.benim amliyatım bu ay sonunda
sn göktug beyemı olcaksın amelıyatını?
aaa harika bir moral oldun gerçekten şuan.ben burdaki yorumları okuduktan sonra ben de mi özele gitsem diye düşünmeye başlamıştım. benim beklentim gerçekten çok düşük.üstteki eğri kemik gitsin yeter diyorum
ama bu adam daha iyi bir iş çıkaracak gibi de geliyor.öyle bir güven veriyor değil mi :)
bende özelleri çok araştırdım hatta benimde hala kafamda bi paralar döküp ameliyat olmak var bir de çok küçük meblağlarla ameliyat olmak var diye ama şimdi şöyle düşünmek lazım aldığım duyumlara göre göktuğ bey özele geçicekmiş. 2 3 ay sonra o özele gidip yine o paraları verip o doktora ameliyat olabilirdik bence elimizdeki fırsatı kaçırmayalım sonuç kötü olur işler rast gitmezse revizyonu özelde oluruz napalım :) şimdi seni rahatlatıyorum ama hala bi korku var tabi ama bunu özelde olsamda yaşıcam hastaneyle alakalı değil tamamen doktorda bitiyo iş zaten sen göktuğ beyle konuşmuşsundur kendisi zaten sorununu direk buluyo ve hemen napıcağını anlatıyo kesinlikle bi güven veriyo inş umduğumuz gibi gider. benimde beklentim öyle küçük değil aslında hem uç hem kemik hem içteki eğrilik çok iş var şurda azcıkta kaldıı bakalımm :))
bende özelleri çok araştırdım hatta benimde hala kafamda bi paralar döküp ameliyat olmak var bir de çok küçük meblağlarla ameliyat olmak var diye ama şimdi şöyle düşünmek lazım aldığım duyumlara göre göktuğ bey özele geçicekmiş. 2 3 ay sonra o özele gidip yine o paraları verip o doktora ameliyat olabilirdik bence elimizdeki fırsatı kaçırmayalım sonuç kötü olur işler rast gitmezse revizyonu özelde oluruz napalım :) şimdi seni rahatlatıyorum ama hala bi korku var tabi ama bunu özelde olsamda yaşıcam hastaneyle alakalı değil tamamen doktorda bitiyo iş zaten sen göktuğ beyle konuşmuşsundur kendisi zaten sorununu direk buluyo ve hemen napıcağını anlatıyo kesinlikle bi güven veriyo inş umduğumuz gibi gider. benimde beklentim öyle küçük değil aslında hem uç hem kemik hem içteki eğrilik çok iş var şurda azcıkta kaldıı bakalımm :))
bende de sorun çok; içteki kemik, üstteki eğrilik, et de vardır, bir de üst kısımda dışarıdan görünmeyen bi sorundan bahsettiler içi boş mu neymiş..
benim sağlık problemim üzerine konuştuk, görsel olarak ne yapacağı üzerine çok konuşamadık, daha sonra ayrıntılı konuşuruz diye düşünmüştüm, ben odasındayken çok kişşi girdi çıktı, rahat hissetmedim çorba gibi oluyor genelde odası- devlet hastanesi işte. oyüzden çok içime sinmemişti ama şimdi randevu almadan akşam çalıştığı bir gün işinin bitiş saatinde uğrayacağım randevu almadan.o zaman konuşurum. sadece üstteki kemiği alalım mı dedi ben de he dedim o kadar.ucu mucu şekli şemali çok konuşmadık saçmaladım aslında. peki sen ucunu da yapacak diyosun bunun estetiğe falan girdiğini söyleyip herhangi bir ücretten bahsetti mi?
üstteki yazıları okuyabildiysen ben de seninle benzer şeyler yazmıştım. aynı düşünüyoruz.her konuda aynı fikirdeyiz hatta.sade sen benden 10-15 gün önce ameliyat olacaksın o da benim için bir avantaj galiba
bu arada sen özele geçeceği konusunda duyumu nerden aldın?
evett ben sana direk durumumu anlatırım şanslısınay evet odası çok kalabalık oluyor herkes girip çıkıyor çünkü herkes onu istiyor estetik olarak konuşmadık bizde öyle ayrıntılı belki bende o yüzden korkuyorumdur böyle yani net bişey bi tasarım zaten yok ortada bende bi eğrilik var aynı senin dediği gibi onu düzeltme adına konuştuk ama kemik düzelince ister istemez uçtada bir değişimler olcak bu estetik alanına gircek mi bilmiyorum ücret hakkında da herhangi bir fikrim yok ameliyat günü öğrenicez :)
onu tam bilmiyorum ne desem yalan olur arkadaş söylemişti duyum yani şuanlık sadece
yok canım hiç ücret almıyor.haberin olsun
hem devlet hastanelerinin bu konuda süprizi olmaz, tedbirli olalım diye de söylerdi.ben açık açık sordum herhangi bir ek ücret ödemem gerekir mi üstteki eğriliği de gidereceksiniz dedim sağlık sorunu bu yok öyle bişi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?