Göktuğ Saraydaroğlu'na Ameliyat olan var mı kızlar?

.Şevke yılmaz hastahanesinde çalışmama ragmen göktuğ beye 15 gün önce burun ameliyatımı yaptırdımBursadakı en iyi hekim kesinlikle.ve evrim geçirdim diorum burnumda devılasyon ve nefes problemi vardı birazda tombıktı suan ödem olmasına ragmen cok güzel duruyor.kesinlikle tavsiye ediyorum. ameliyattan sonra morluklarınıza üzüm çekirdeği yağı katkısız olmasına dikkat edin ödemi alıyor ve morluklara iyi geliyor.sağlıklı günler

göktuğ beye nasıl ulaşıcaz ne yapmam lazım bilgilendirebilirmisiniz

Bursa devlet hastanesinden randevu alabilirsiniz, bazen kızılay polikliniğindede oluyor. tlf ya da mhrs den randevu alın gidin görüşün, ben kasımda gittim Mayıs sonu gel, tahlillerini yapıp ameliyatını yapalım dedi. Bekliyorumm günümü

kızlar ben göktuğ beye ameliyat oldum gayetde memnunum çok doğal oldu hiç estetik yaptırmış gibi olmadı kimsede anlamıyor estetik yaptıranlar çok belli oluyor herkesin burnu aynı gibi ben göktuğ beyden çok mu çok memnun kaldım hem güleryüzlü hemde istediğim herşeyi sorabildim

Canım geçmiş olsun sevindim, resim atamazmısın acaba

Merhaba. Ben ameliyat olmadan önce yazıp öylece bırakmışım bende 2014 mayasında ameliyatımı oldum
Çok memnunum inanılmaz doğal burnum nefes sorunum yok görenler estetik olduğunu ben söylemeden anlamıyor bile. Ikı yıl olacak neredeyse bir sıkıntı yaşamadım. Anca Göktuğ bey artık devlet hastanesinde değil kendi kliniğinde çalışıyor duo KBB diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba? buna rağmen ameliyatlarını jimer de yapıyor diye duymuştum ama bence devlet hastanesi gibi bedava olmaz o işler. Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.

Merhaba, ameliyatınızın üstünden epey zaman geçmiş, memnunluk durumunuzu belirtebilir misiniz? Ben de aynı doktor ile görüşmeyi planlıyorum,yardimci olabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…