- Konu Sahibi rosalinda16
-
Bursa Devlet Hastahanesinde burun ameliyatı olan varmı? Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Masrafları SSK karşılıyormu ? Birde hangi doktor daha başarılı.. Yada Bursa da bu ameliyatı SSK yla yapan hastahaneler varmı?
estetği karsılamıyor..en iyisi göktuğ saraydaroğlu ve vedat menderes..amm
a nefes problemıyle falan gıdersen kbb uzmanına karsılıyor ucretını ve estetıkte yapıyolar ıcınde..bu soyledıklerımde kbb cı zaten..
a nefes problemıyle falan gıdersen kbb uzmanına karsılıyor ucretını ve estetıkte yapıyolar ıcınde..bu soyledıklerımde kbb cı zaten..
Benimkiside bi nevi nefes problemi aslında gitmişken hem nefesim hemde şekli düzelsin istiyorum. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim :) Peki randevu almam gerekiyormu ? direk gitsem..
elbette randevu almalısınız. çok yoğun oluyor estetik bölümleri
Benimkiside bi nevi nefes problemi aslında gitmişken hem nefesim hemde şekli düzelsin istiyorum. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim :) Peki randevu almam gerekiyormu ? direk gitsem..
siz bu bahsettiğiniz iki doktordan herhangi birine ameliyat oldunuz mu ya da olan yakınınız var mı?
kısınede var bırı unıden arkdşım dgerı komsunun yegenı..kısıde gayet ıı bence..cıdden para dokmek gerekmıyormus ozellere..
Ya Şevket Yılmaz Devlet Hastahanesinden randevu alacağım Plastik-Estetik Cerrahı bölümünden randevvu alıcam demi? Bi Kulak Burun b. var bide Estetik Cerrah bölümü varya kafam karıştı.. Bu arada ben 17 yaşındayım :) O yüzden bu kadar soru soruyorum kusuruma bakmayın :)
Ya Şevket Yılmaz Devlet Hastahanesinden randevu alacağım Plastik-Estetik Cerrahı bölümünden randevvu alıcam demi? Bi Kulak Burun b. var bide Estetik Cerrah bölümü varya kafam karıştı.. Bu arada ben 17 yaşındayım :) O yüzden bu kadar soru soruyorum kusuruma bakmayın :)
kesinlikle pastik cerraha ol ameliyatını. hem yaşın 17 imiş. acele etme istersden iyice gelişimin tamamlansın. doktorlar kaçmıyor
ıkısıde yapıyor ama ben sana kbb derım eger nefes sorunun falan varsa ama dırekt estetıkse tabıkı estetık bölumunu sec..
EE estetik bölümünden randevu alırsam ssk karşılamaz ki kbb den alırsamda DR. Göktuğ veya Vedat Menderes ameliyat edemez beni randevu bölümüne baktım kbb de bu iki doktorda yok ikiside plastik bölümündeler diğerlerinede güvenemem. Plastik bölümüne gitsem estetiği karşılıyorlarmı?:18:
mrb , bende bursada yasıyorum. burnumda egrılık var ve ameliyat olmak istiyorum. devlet hastanesınde goktug beye ameliyat olsam herangı bır ucret odermıyım ve ılla bı sorunmu olması gerekıyor nefes darlıgı gıbı bende bı sorun yok cunku sadece psıkolojımı bozuyo duzelsın ıstıyorum. buarada goktug bey nezaman gıdecek ben ayın 24üne randevu aldım. inş. gıtmezzz. bısey daha sormak ıstıyorum lokal anestezımı oluyo genel anestezımı bu amelıyat agrı falan oluyomu cevaplarsan cok sevınırım cok zor durumdayım....bu soruya sanirim 10-15 gün sonra cevap verebileceğim, şuana kadarki kısımda pek sıkıntım olmadı doktorla ilgili.
mrb , bende bursada yasıyorum. burnumda egrılık var ve ameliyat olmak istiyorum. devlet hastanesınde goktug beye ameliyat olsam herangı bır ucret odermıyım ve ılla bı sorunmu olması gerekıyor nefes darlıgı gıbı bende bı sorun yok cunku sadece psıkolojımı bozuyo duzelsın ıstıyorum. buarada goktug bey nezaman gıdecek ben ayın 24üne randevu aldım. inş. gıtmezzz. bısey daha sormak ıstıyorum lokal anestezımı oluyo genel anestezımı bu amelıyat agrı falan oluyomu cevaplarsan cok sevınırım cok zor durumdayım....
selam canım bende yaklaşık 5 10 gün sonra ameliyat olcam. göktuğ beye yakın arkadaşım ameliyat oldu çok doğal ve çok güzel oldu bende ondan cesaret alarak karar verdim ameliyata. ayrıca ameliyattan sonra aynı odayı paylaştığı kişinin burnunu da sonradan görmüş inanamadım dedi görsellik açısından tabi. şuanda içim rahat gibi her ne kadar burun ucu konusunda olumsuz şeyler okusamda. ama biz genel bilgilere göre düşünsekte burun estetiği tamamen kişiyle alakalı kemik yapısı, iç durumu dış durumu vs falan ameliyat sonrası tamamen kendimize göre yorum yapılmalı diye düşünüyorum. bende ameliyat sonrası bilgilerimi paylaşırım memnuniyetle. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
merhaba. benim nefes sorunum da vardi o yuzden egri kemik de alindigi halde hic ücret ödemedim ama açkçası bu işler nasl oluyor tam bilmiyorum, nefes sorunun var diye devlette bu estetik kısmını arada kaynatıyorlar mi yoksa eğriligi her zaman bir saglık sorunu olarak mı kabul ediyorlar, bilmiyorum canım, bunu doktorla konuşman daha dogru olur. alsalar da o estetikcilerin alacagı tutarlarda olacagın zannetmiyorum. bu arada burnumda hicbir sorun yok diyorsun ama herhangi bi muayene ya da tomogrofiden sonra mı söylüyorsun bunu bilemiyorum, belki de sende de vardır sorun. benim cevremdeki coğu kişide var problem, mesela düzenli baş ağrıs sikayetiyle gidiyor, burnunda hic sorun olmadigini söylüyor, görünürde de egrilik vs yok ama icte bir egri kemigin sebep oldugu cıkıyor ortaya, belki senin de bir saglık sorunun vardır da farkında degilsindir. hemen pazarlia girme derim :) doktorun ne zaman gidecegini bilmiyorum hala ama mesela benim haftaya bir randevum var kendisiyle, sen gittiginde ameliyat gün verir umarım. göktu bey tüm soru isaretlerine tek tek cevp verebilecek kadar ilgili ve sabirli sevecen birisi. bunun dışnda benim cevaplayabilecegim diger sorun da evet, genel anestezi yapıyor, ağrı oluyor ama katlanilamayacak bir ağrı deil ameliyattan hemen sonra bir ağrı kesici yapiyorlar, sabah tekrar yapip öyle gönderiyorlar zaten yeniden baslayacak bir agriya izin vermiyorlar, sonrasinda kullandigin antibiyotik ve agri kesici de seni rahatlatiyor.ameliyattan hic korkma canım. ama beni ciddiye alacaksan bir öneride ulunmak isterim eger param yok ama bu egrilikten kurtulmak istiyorum diyorsan ( goktug bey estetikci olmadigi icin mükemmel bi sonuc da bekleme bence) randevuna gittiginde ameliyat gün veriyorsa eger,düsneym vs diyerek erteleme bence. gidecegi icin diyorum. sen yine dusun zaten sana verecegi ameliyat gnüne kadar düşünür,vazgecersen bildirirsin. ama sonradan karar verirsen randevu alman bile zor.ben randevuyu 3 gün erteledim, ameliyatim otomatikman 2 ay ileri tarihe kaydı. simdiden sonra böyle bir vakit yok sanıyorum. hersey gistedigin gibi olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?