• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basarisiz burun estetigi ve kemer olusumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aslannnn1905

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
2
0
1
33
Ben devlet hastahanesinde burun estetiği ameliyatı oldum ancak 5 ay oldu kemer görüntüsü oluştu gören herkes estetik olduğumu bile anlamadı burun delikleri eşit değil ama o kemer kısmının içinde sanki sivi var gibi bin pişmanım akıl verin ne olur

Kbb ye gidip sorabilirsin mimarisinde, nefes yollarinda bir problem var mi diye ama onun haricinde dogal bir goruntu var. Ikinci ameliyati olma bence. Gayet hos gorunuyor.
buna da dogal goruntu demezsin ya. Insanlar burada estetik kaygilarini, dertlerini aciyorlar, buna cevap verirken kendi sikintilarinizi bir kenara birakip cevap vermeniz lazim.
Ben de her zaman dogal goruntuden yana oldum ama bu burun hatali bir burun. O kadar da degil.
BAriz kemer var ki konu sahibi de bundan sikayetci...

Konu sahibi senin yerinde olsam baska bir doktora muayene olup sorunlari bir bir not alirim. Ve kendi doktoruma gidip bunlari sorarim.

Insallah odem birikmesidir, odur budur yani kendiliginden gececek bir seydir o kemer kismi.

Delik esitsizligine gelince benimki de ilk bir uc ay cok esitsizdi o duzeldi. Ama burada da seninki uzgunum ama biraz fazla orantisiz.

buna da dogal goruntu demezsin ya. Insanlar burada estetik kaygilarini, dertlerini aciyorlar, buna cevap verirken kendi sikintilarinizi bir kenara birakip cevap vermeniz lazim.
Ben de her zaman dogal goruntuden yana oldum ama bu burun hatali bir burun. O kadar da degil.
BAriz kemer var ki konu sahibi de bundan sikayetci...

Konu sahibi senin yerinde olsam baska bir doktora muayene olup sorunlari bir bir not alirim. Ve kendi doktoruma gidip bunlari sorarim.

Insallah odem birikmesidir, odur budur yani kendiliginden gececek bir seydir o kemer kismi.

Delik esitsizligine gelince benimki de ilk bir uc ay cok esitsizdi o duzeldi. Ama burada da seninki uzgunum ama biraz fazla orantisiz.
Kendi sorunlarima gore cevap verdim zaten. Kemer goruntusu benim acimdan dogal goruntu cunku benim burnum asiri kavisli oyuk ve kalkik oldu. Tekrar ameliyat oldugunda boyle bir burunla karsilasmasini istemedim konu sahibinin.
Benim gibi olacagina bu buruna hic dokunulmasin daha iyi. Orasi oyuldugunda geri donusu daha zor cunku, kavisli ve oyuk olacagina boyle bir burun tercih ederdim kaldi ki su an herkes dogal burun istiyor ve burnuna kemer ekletmek isteyen insanlar var. Herkesin bakis acisi. Siz yasamadiginiz icin farkinda degilsiniz bence, herkes tecrubesine gore yorum yapiyor. Kendisine estetik acidan kotu olmadigini soyledim, sagliksal acidan bir problem olup olmadigini anlamasi icinde kbb ye gitmesini onerdim. Sizde ayni seyi yazmissiniz, kusura bakmayin ayni seyi yazip nasil farkli dusundugunuzu soyluyorsunuz anlamadim? Herkesin estetik algisi farkli. Ben de kendime gore yorumladim, ameliyat oldukca burun yapaylasiyor ve daha kotu oluyor.

Kendi sorunlarima gore cevap verdim zaten. Kemer goruntusu benim acimdan dogal goruntu cunku benim burnum asiri kavisli oyuk ve kalkik oldu. Tekrar ameliyat oldugunda boyle bir burunla karsilasmasini istemedim konu sahibinin.
Benim gibi olacagina bu buruna hic dokunulmasin daha iyi. Orasi oyuldugunda geri donusu daha zor cunku, kavisli ve oyuk olacagina boyle bir burun tercih ederdim kaldi ki su an herkes dogal burun istiyor ve burnuna kemer ekletmek isteyen insanlar var. Herkesin bakis acisi. Siz yasamadiginiz icin farkinda degilsiniz bence, herkes tecrubesine gore yorum yapiyor. Kendisine estetik acidan kotu olmadigini soyledim, sagliksal acidan bir problem olup olmadigini anlamasi icinde kbb ye gitmesini onerdim. Sizde ayni seyi yazmissiniz, kusura bakmayin ayni seyi yazip nasil farkli dusundugunuzu soyluyorsunuz anlamadim? Herkesin estetik algisi farkli. Ben de kendime gore yorumladim, ameliyat oldukca burun yapaylasiyor ve daha kotu oluyor.
Tam da bundan bahsettim. Seninki kavisli, oyuk, kaydirak vs olmus olabilir ama onun alternatifi kemerli burun degil. Sen su an ona razisin evet ama konu sahibinin derdi baska. Neden razi gelsin? Kotu kaydirak tecrubesi yok ki senin gibi. Anlatabilmisimdir umarim.

Ayrica kemer ekletmek isteyenler de ayni kaydirak burundan sikayetci olanlardir. Hayretsiniz gercekten.

Kotu tecrubesi olmadigi icin kendi kotu tecrubemi paylastim. Kendime gore yorumlarim, bana gore de sizin soyledikleriniz yanlis. Buna mudahale edemezsiniz, herkes ayni fikirde olacaksa burada sormanin mantigi yok. Farkli fikirlere ve tecrubelere acik olmak gerek. Amac zaten farkli gorus almak, ayrica benim muhatabim siz degilsiniz sizle ilgili bir soruna da yorum yazmadim size ne? Size gore mi yazacagim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X