Göktuğ Saraydaroğlu'na Ameliyat olan var mı kızlar?

bence dürüst bir adam, yapamayacaksa söyler gibi geliyor bana.bu benim Göktuğ beyle ilgili bir gözlemim sadece,yanıltmak istemem.ticari bir amacı yok çünkü.ha mutlaka bir kazancı vardır, ameliyat başına para alıyordur vs.ama özeldeki gibi de yaklaşmıyorlar, devlet hastanesi sonuçta. benim tek örneğim var burda birisinin doğal yaptı diye bir yorum yazması, senin yazdığınla birlikte örnekler iki oldu benim için ki ameliyatı onunla kararlaştırırken bu örnekler de yoktu.ama bana güven verdi nedense.deneyip göreceğim :)

merhaba,sana özel mesaj göndermeye çalışıyorum ama ben siteye girmeyeli uygulama değişmiş sanırım, 50 adet sınırı koymuşlar:) iş arkadaşının aynı doktora ameliyat olduğunu yazmışsın, o hafta işe geldi mi çok merak ettim..bu konuda fikir almaya çalışıyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor yoksa doktorla mı ilgil diye düşünmeye başladım artık.kimisi yüzüm şişti, ağrı oldu morardı vs diyor kimisi ertesi gün işe gittim diyor? ve herhangi bir ödeme yapmış mı-bunu biliyor musun?

haklısın canım snde...napsak bılmem ya hngıne gtsek..yda hem goktuga hemde dger bı kacıyla grusupmu karar versek..3 lırdan fazlası hadı 3.5 olsun zor yanı bnm ıcın amelıyat knusunda özeldeyken....devlette nrdyse hc pra ödemıosun oda var..napsk kızlar..

canim ben de bursada arastiriyorum dr ama karar veremedim ozelde mi devlette mi olayim diye ozelde cok para istiyorlar ben isin dr da bittigini dusunuyorum mesela alper bayraktar gecen ozele gecmeden once cekirge devlet hastanesindeydi

hayır canım 20 gun raporluydu gelmedı ıse..hcbır odemede yapmamıs..naısl ddım memnnmusun pekı..gayet ılgılıydı dedı tamponlar falan hıc acımıyo cıkarılırken dedı..burnu grckten cok buyuktu ve kırıkta vardı..cıkıntılıydı bole..resmen evrım gcırmıs cok az odem var burun ucunda suan daha 25 gunu flan zten bugun..ama gyet saglıklıydı canım..ne bılıım özele o kdr pra vermektense gıtsekmı dıyorum bzde acba..

canim ben de bursada arastiriyorum dr ama karar veremedim ozelde mi devlette mi olayim diye ozelde cok para istiyorlar ben isin dr da bittigini dusunuyorum mesela alper bayraktar gecen ozele gecmeden once cekirge devlet hastanesindeydi

evet oda medıcale gecmıs ya..en az 3.5 a ypıyormus alperde...bı ıkı kısı 8 mlyra oldgnu yzmıs alper beye..ddgım ucukladı resmen..szcde phlı dıılmı..bde ıstedgmz gbı olmazsa..kı o pryı koly koly kmse vremez vermezde herlde cok bnce..bence sey yapalım kızlar..km hngı doktora gdp knusursa brbırımızı hberdar edlım..daha ck yrdmcı olrz brbımıze..

şu anlattıkların özelde ameliyat olmuş kişilerin anlattıklarından hiç farklı değil.devlet hastanelerine neden bu kadar karamsar bakılıyor anlamıyorum. diyorsun ya 3-3,5 bana çok gelir.az para değil tabiki, bence de çok para ve benim başka önceliklerime harcayacağım bir para. gerekirse bir şekilde bulurum ama sonunda istediğim gibi bir şey olacağının garantisinin olmadığını düşününce bu kadar parayı bir burun ameliyatına yatırmak -benim için- şımarıklık gibi geliyor.

devlet hastanesi konusunda da ben şöyle düşünüyorum; mesela dişçiye gidiyorsun-diş yapılacak, devlet hastanesine gittiğinde ucuz malzeme kullanıyorlar evet özelde yaptırmak çok mantıklı.devlet hastanesi geçici bir çözüm oluyor-görsel olarak da kötü yapıyorlar. burun ameliyatında kullanılan herhangi bir malzeme yokki.iyi bir iş çıkarmaları tamamen doktorun elinden ne geldiğiyle alakalı.özelden çok daha mükemmel bir şey ortaya çıkarabilir. senin önünde bir örnek de var, neden kafan karışıyor? :)

bu arada, ben gidip Göktuğ Bey'i ve hastalarını gördüm, bu adam devletten gidiyor-nereye gidiyor bilmiyorum ama eğer özele gidiyorsa çok popüler bir doktor olacağını düşünüyorum. Biraz bizde para ödemediğimiz şeyin kalitesiz olduğunu düşünme mantığı var ya, bu da o hesap. adam özele geçince değerli olacak. bu adam zamanında devletteydi, 5 kuruş para vermeden ameliyat olduydum.. derim ben de

tam olarak nerede çalışıcak acaba özelse ve güzel yapıyosa özelinede gitmeye razıyım.madem devlette kalitesiz malzemeyle yapılıcak gibi düşünülüyor o parayı vericez mecbur napalım

tam olarak nerede çalışıcak acaba özelse ve güzel yapıyosa özelinede gitmeye razıyım.madem devlette kalitesiz malzemeyle yapılıcak gibi düşünülüyor o parayı vericez mecbur napalım

ben o örneği diş için vermiştim. mesela.. .demiştim.burunda malzeme kullandıklarını sanmıyorum. para ödemeden içinize sinmeyecek, anlaşıldı,adam özele taşınsın, haber veririm canım

ben o örneği diş için vermiştim. mesela.. .demiştim.burunda malzeme kullandıklarını sanmıyorum. para ödemeden içinize sinmeyecek, anlaşıldı,adam özele taşınsın, haber veririm canım

dur ya daha knsmadık bıle gdp nreye gdıyomus.....nerden ogrendın sen..:)

hem canım bak su fark var..göktug bey estetkcı olmdgı ıcın tasarım yapmıyormus anldınmı..özeldekı gbı byle ıstıyorm desnde ypamıyor onu kendıne gre bı sekıl verp kucultuyormus..o dezvantj ıste..ama özele pra vrmekten ııdır..bnm cok ddgm pra 8 mılyar olanlar ıcndı..bnmde vrcgm en fzla 3.5 olur oda zorlarsam yanı..ama devltte nrdeyse bedavaya tırmek vrken nıe özel olsun..

ya aslında ihtiyaç- beklenti meselesi.
ben tam olarak senin tarif ettiğin şeyi istiyorum, biraz küçültüp kendine göre şekil versin yani.
mükemmel, kusursuz bir burun kesinlikle istemiyorum.kavisli-ucu kalkık vs. gibi beklentilerim yok hatta öyle bir imkan olsa da yani nasıl istiyorsan öyle yapacam deseler de istemiyorum. yapay duruyor maalesef. ben şu konuda çok netim; doğal dursun istiyorum
çevrene bir baksana kaç kişinin burnu çok muntazam,kalkık, kavisli vs. bana göre ameliyat sonrası fazla düzgün bir burun ne derlerse desinler doğal durmuyor
benim ihtiyaçlarıma bakınca Göktuğ bey yeterli.herkesin zevki farklı tabiki

dur ya daha knsmadık bıle gdp nreye gdıyomus.....nerden ogrendın sen..:)

son gidişimde, cuma günü yanımda bir hastası sordu-sen gitmiyor muydun diye.. o da ameliyat için 2-3 aydır bekleyenler var,onların ameliyatını yapınca gideceğim dedi. nereye diye sormadım. ya il ya da hastane değiştiriyor ama başka bir şey bilmiyorum

anldm..ıl degstırıosa bızm ıs sakat o zaman ya..tuh..ıns. hastane dgstırıyodur..

ya tmm anldm snde haklısn ama dusunsene adam kafasına gre ypıcak bır bakıcksın eskı halınden beter kuck olsada yuzune hıc ykısmamıs..ölede dusun..

ya tmm anldm snde haklısn ama dusunsene adam kafasına gre ypıcak bır bakıcksın eskı halınden beter kuck olsada yuzune hıc ykısmamıs..ölede dusun..

umarim öyle olmaz diyorum ya sans meselesi biraz.
ama senle kesinlikle paylasicam canim ilk ve son halini.goktug bey de bursadan gitmemis olursa benim durumu da begenirsen kafan netlesir en azindan.onunde birden fazla ornek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…