iyi haber.
çünkü ben de önümüzdeki ay aynı doktora ameliyat olacağım.
bu forumdan her konuda fikir alıyorum, genel fikre baktığımda da çıkan sonuç hiç yanıltmıyor gerçekten, sonuçta tecrübelerimizi paylaşıyoruz, haybeden konuşmuyoruz. Sadece bu konuda forumdan çıkan genel fikri dikkate almıyorum çünkü çıkan fikir işime gelmiyor-bütçeme uymuyor

(Aslında gözden çıkarmayacağım bir para değil ama başka bir alternatifim varsa şansımı denemek isterim)
foruma bakınca bu ameliyat özelde estetik uzmanınca yapılmalı.
Bu fikre katılmıyor değilim. Daha önce hiç estetik ameliyat olmadım, estetik ameliyat estetik uzmanınca yapılmalı diye düşünüyorum ben de. Ama sağlık konusundaki diğer tecrübelerime göre iş özelde ya da devlette değil de doktorda bitiyor ve bu konular gerçekten şans meselesi. Bir konuda en iyi doktoru arıyorsunuz, özele gidiyorsunuz, devletteki bir doktora yönlendiriyor meslektaşları.
Ve burada burundan bahsediyoruz, burunda görsel olarak rahatsız eden o eğrilik aynı zamanda bir sağlık problemi, burnu eğri olanların hemen hemen hepsinde nefes sorunu da var. Burada sadece estetik uzmanının girdiği bir ameliyat da %100 güvenilir değil. Her ikisi de giriyorsa ne ala.Ama forum baktığımızda bu koşullarda ameliyat olup da hem dünya kadar para döken hem de eskisinden daha kötü olduğunu üstelik buna bir de burun tıkanıklığı sorununun eklendiğini söyleyen arkadaşlar var.
Sonuç olarak ben bu adamı deneyeceğim. Sağlık açısından kendisinden çok eminim. Yeterince tecrübeli. Estetik olarak da eskisinden daha kötü olacağını sanmıyorum.
Sonuçlarını tabiki burdan herkesle paylaşırım, ben de burdan yola çıktım, özellikle iyi bir sonuç alırsam insanların saçma sapan yerlerde mağdur olmaması adına hemen yazarım. Ha yok kötü bir sonuç alırsam (görsel açıdan daha kötü hale gelmesi demek bu) o zaman da düzelttirmek için sizin fikirlerinize ihtiyacım olacak