- 22 Ocak 2016
- 152
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Aktarlar gibi berry olarakta biliyor kırmızı kuru üzüm renginde bur orta boy kupaya 7 tane goji berry atıyorum sıcak su ekleyip ağzını cay tabağı ile kapatıyorum 10 dk bekliyorum içiyorum yemeği yarim saat sonra yiyorumUygulamayıda yazabilir misin...cayını nasıl demliyorsun... aktarlara kurt üzümü demek yeterli olur sanırım:)
Aktarlar gibi berry olarakta biliyor kırmızı kuru üzüm renginde bur orta boy kupaya 7 tane goji berry atıyorum sıcak su ekleyip ağzını cay tabağı ile kapatıyorum 10 dk bekliyorum içiyorum yemeği yarim saat sonra yiyorum
Merhabalr.orjinal gojiyi nerden almıştınız.bende sürekli araştırıyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.Kizlar surekli aldigim internet sitesinde kalmamis. Yeni gelenler 1 hafta sonra gumrukten cikacakmis. Baska yerden ve aktardan almak ta istemiyorum. Daha once aktardan aldim ama buradan aldiklarim orjinal oldugu icin gercekten farkliydi. Buradan satin alip goji kivi kürü uygulayan ve faydasini goren varmı ? Yardim edermisiniz.
Merhaba eddoras, simdi burada orjinalini aldigim sitenin ismini yazmam dogru olmaz ama googlda goji zencefil diye arama yap cikiyor zaten. Ac oku aklina yatarsa oradan alabilirsin. Ben 3 paket bitirdim. Bugun yine siparis verecektim ama bitmis. Yeni urunleri gumrukte saglik bakanligindan izinlerinin cikmasini bekliyorlarmis. Telefonla aradim bir bayan cuma gunu cikabilecegini soyledi simdi on talep topluyorlarmis. Benide on talep icin yazdi oraya. On talebin guzel tarafi simdi para vermiyorsu. Urun gelince kargo firmasina oduyorsun.Merhabalr.orjinal gojiyi nerden almıştınız.bende sürekli araştırıyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.
Canim nereden aldin? Internettede aktarda da sahtesi cokmus. Eger tukettikten sonra bas donmesi ve mide bulantisi yapiyorsa kesinlikle tuketmeyin diyorlar. Buyuk bir ihtimalle sahtedir veya uzerinde ilac vardir diyorlar aman dikkat. Goji berry alirken dikkat diye bir yazi vardi ama nerede okudum hatirlamiyorum. Bi google amcaya sor istersenKizlar ben dun basladim gojiberry icmeye ama bugun cok acim duymuyorum sanki. Az yemege çalışıyorum ama hep aclik hissediyorum. Normal mi, yoksa biraz zaman gecmesi mi lazim faydasini görmek icin? Size de boyle oldu mu?
Sağol canım.çok teşekkürler.bi araştırayım bakayım.Merhaba eddoras, simdi burada orjinalini aldigim sitenin ismini yazmam dogru olmaz ama googlda goji zencefil diye arama yap cikiyor zaten. Ac oku aklina yatarsa oradan alabilirsin. Ben 3 paket bitirdim. Bugun yine siparis verecektim ama bitmis. Yeni urunleri gumrukte saglik bakanligindan izinlerinin cikmasini bekliyorlarmis. Telefonla aradim bir bayan cuma gunu cikabilecegini soyledi simdi on talep topluyorlarmis. Benide on talep icin yazdi oraya. On talebin guzel tarafi simdi para vermiyorsu. Urun gelince kargo firmasina oduyorsun.
Canim nereden aldin? Internettede aktarda da sahtesi cokmus. Eger tukettikten sonra bas donmesi ve mide bulantisi yapiyorsa kesinlikle tuketmeyin diyorlar. Buyuk bir ihtimalle sahtedir veya uzerinde ilac vardir diyorlar aman dikkat. Goji berry alirken dikkat diye bir yazi vardi ama nerede okudum hatirlamiyorum. Bi google amcaya sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?