Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Uygulamayıda yazabilir misin...cayını nasıl demliyorsun... aktarlara kurt üzümü demek yeterli olur sanırım:)

Uygulamayıda yazabilir misin...cayını nasıl demliyorsun... aktarlara kurt üzümü demek yeterli olur sanırım:)
Aktarlar gibi berry olarakta biliyor kırmızı kuru üzüm renginde bur orta boy kupaya 7 tane goji berry atıyorum sıcak su ekleyip ağzını cay tabağı ile kapatıyorum 10 dk bekliyorum içiyorum yemeği yarim saat sonra yiyorum

Kızlar ben cuma günü alıp aksam içmeye başlamıştım çayını yapıp içiyorum.. cumartesi günü pek bir şey fark etmedim ama pazar günü belli oldu.. pazar sabahı sadece tost ekmeğiyle 1 tost yedim.. öğleden sonrada 1 bardak kahve içtim ve aksam hic bir şey yiyemedim sanki çok yemişim gibi toktum... bugün sabah 1 kaseye 4 kaşık yulaf ezmesine sut döktüm yedim... 9.30 da yedim hala tokum acıkmadım

Kizlar siparis ettigim goji berry seti bugun geldi. Tozunu ctim bugun daha hicbirsey yemedim. Yavastan acikiyorum sanki. Insallah memnun kalirim.

Kizlarr az once tartildim urunu kullanali 5 gun oldu tabi sadece urunu kullanmiyirum diyet ve sporlla destekliyorum vee sonuc 5 gunde 2 kilo 800 gram vermisim aferim bana aferin gojiyee

Diyetini yazarmisin ne uyguladin gunluk spor ne yaptın detayyiyla anlatirsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Birde şunu anlamıyorum zaten insan 2 gün aç kalsın direkmen tartida az çıkıyor bende şimdi tartiya çıktım iyice moralim bozuldu çildiricam yardım noluuuurrrr

Kizlar surekli aldigim internet sitesinde kalmamis. Yeni gelenler 1 hafta sonra gumrukten cikacakmis. Baska yerden ve aktardan almak ta istemiyorum. Daha once aktardan aldim ama buradan aldiklarim orjinal oldugu icin gercekten farkliydi. Buradan satin alip goji kivi kürü uygulayan ve faydasini goren varmı ? Yardim edermisiniz.

Merhabalr.orjinal gojiyi nerden almıştınız.bende sürekli araştırıyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.

Kizlar ben dun basladim gojiberry icmeye ama bugun cok acim duymuyorum sanki. Az yemege çalışıyorum ama hep aclik hissediyorum. Normal mi, yoksa biraz zaman gecmesi mi lazim faydasini görmek icin? Size de boyle oldu mu?

Merhabalr.orjinal gojiyi nerden almıştınız.bende sürekli araştırıyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba eddoras, simdi burada orjinalini aldigim sitenin ismini yazmam dogru olmaz ama googlda goji zencefil diye arama yap cikiyor zaten. Ac oku aklina yatarsa oradan alabilirsin. Ben 3 paket bitirdim. Bugun yine siparis verecektim ama bitmis. Yeni urunleri gumrukte saglik bakanligindan izinlerinin cikmasini bekliyorlarmis. Telefonla aradim bir bayan cuma gunu cikabilecegini soyledi simdi on talep topluyorlarmis. Benide on talep icin yazdi oraya. On talebin guzel tarafi simdi para vermiyorsu. Urun gelince kargo firmasina oduyorsun.

Kizlar ben dun basladim gojiberry icmeye ama bugun cok acim duymuyorum sanki. Az yemege çalışıyorum ama hep aclik hissediyorum. Normal mi, yoksa biraz zaman gecmesi mi lazim faydasini görmek icin? Size de boyle oldu mu?
Canim nereden aldin? Internettede aktarda da sahtesi cokmus. Eger tukettikten sonra bas donmesi ve mide bulantisi yapiyorsa kesinlikle tuketmeyin diyorlar. Buyuk bir ihtimalle sahtedir veya uzerinde ilac vardir diyorlar aman dikkat. Goji berry alirken dikkat diye bir yazi vardi ama nerede okudum hatirlamiyorum. Bi google amcaya sor istersen

Sağol canım.çok teşekkürler.bi araştırayım bakayım.

ben bugün aldım aldığım yerdeki bayan çok fazla sattığını söyledi sabah aç karnına 25 gr akşam aç karnına 25 gr yememi ve gün içinde bol su tüketmem gerektiğini söyledi ama zayıflamak için 2 ay düzenli kullanılması gerektiğini söyledi çok kullanan müşterisi olduğunu ve çok faydasını gördüklerinide söyledi. yarın başlıycam bende bakalım

Canim sen uc paket bitirdin peki bu surede neler yaptin kilo verdin mi yemek yeme durumun nasil mesala? Biraz anlatir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…