- Konu Sahibi Cardialgia
-
Canim ben baslayali 2.5 ay oldu neredeyse. Once aktardan almistim hic faydasini goremedim sonra orjinal satan siteyi buldum. Oradan da 3 paket bitti. Ben 64 kilo ile basladim. Simdi 59 kiloyum. Bendeki etkileri soyle oldu. Cok tok tuttu ancak cok susadim. Aktardan aldim 500 gr tukettim ancak boyle etkiler girmedim. Tatli krizim kalmadi. Yedigim yemekler yari yariya azaldi. Kendimi hep yorgun hissederdim simdi gun icinde cok aktifim. Eskiden sabah yorgun uyanirdim. Simdi dinc kalkiyorum. Arkadaslarim cildin parliyor diyorlar. Eskiden kucuk seylere bile sinirlenirdim ondan eser yokCanim sen uc paket bitirdin peki bu surede neler yaptin kilo verdin mi yemek yeme durumun nasil mesala? Biraz anlatir misin?
Saimeberen bence gunluk 50 gr cok fazla gibi benim aldigim 500 grlik paket 1 ay gidiyor seninki 10 gunde biter boyle tuketirsenben bugün aldım aldığım yerdeki bayan çok fazla sattığını söyledi sabah aç karnına 25 gr akşam aç karnına 25 gr yememi ve gün içinde bol su tüketmem gerektiğini söyledi ama zayıflamak için 2 ay düzenli kullanılması gerektiğini söyledi çok kullanan müşterisi olduğunu ve çok faydasını gördüklerinide söyledi. yarın başlıycam bende bakalım
Siteyi inceledim.ordaki telefon numarasını arayıptamıön sipariş verdin canım.Canim ben baslayali 2.5 ay oldu neredeyse. Once aktardan almistim hic faydasini goremedim sonra orjinal satan siteyi buldum. Oradan da 3 paket bitti. Ben 64 kilo ile basladim. Simdi 59 kiloyum. Bendeki etkileri soyle oldu. Cok tok tuttu ancak cok susadim. Aktardan aldim 500 gr tukettim ancak boyle etkiler girmedim. Tatli krizim kalmadi. Yedigim yemekler yari yariya azaldi. Kendimi hep yorgun hissederdim simdi gun icinde cok aktifim. Eskiden sabah yorgun uyanirdim. Simdi dinc kalkiyorum. Arkadaslarim cildin parliyor diyorlar. Eskiden kucuk seylere bile sinirlenirdim ondan eser yok. Bu arada yemegime cok dikkat etmedim. Saten siteden arayanlar normal yemeginize devam edin goji zaten porsiyonlarinizi azaltacak demisti. Oylede oldu zaten. Isin garibi aktardan aldigimla bu siteden aldigim arasinda bukadar farkin olmasi ilginc. Bizim sirkette bir kiz var ingilizcesi benden iyi onunla yabanci sitelere baktik biraz. Cinden gelenlerin buyuk bir cogunlugunun ozunu alip buraya kotusunu gonderiyor olabilirmis. Ayrica pirinc pilavini ve ekmegi azalttim. Birazcikta evde spor yapiyorum. Kullanim sekli ile ilgili 4. Paketten sonra kan degerlerimi aldiracagim ona gore bana ozel recete ve beslenme programi yapacaklar.
Ozetle soyle soyleyeyim
1. Goji berry gercekten ise yariyor. Ama orjinalini almak lazim.
2. Sizi tok tutuyor.
3. Porsiyonlar azaliyor. Ekmegi ve pilavi azaltmak lazim. Ama zayiflamanin disinda hayatimiza katti seyler bence daha guzel. Bosuna mutluluk meyvesi dememisler. Ben mutlyum kizlar bence denemeyenler alip bir denesin.
Canım ben cuma günü aldım ama tam anlamıyla pazartesi başladım... ve şuan 1 bardak sütle aksama kadar tok tutuyor bugün tartıldım 2 kg gitmiş ☺ Darısı sizlere ☺Kizlar ben dun basladim gojiberry icmeye ama bugun cok acim duymuyorum sanki. Az yemege çalışıyorum ama hep aclik hissediyorum. Normal mi, yoksa biraz zaman gecmesi mi lazim faydasini görmek icin? Size de boyle oldu mu?
Hayir canim telefonla siparis kabul etmediler. Fatura icin siteden siparis vermek lazimmis ben 622. siradayim ama anladigim kadari ile sali gunu gonderecekler.Siteyi inceledim.ordaki telefon numarasını arayıptamıön sipariş verdin canım.
Merhaba canım.ne miktarda kullanıyosun gojiyi.Canım ben cuma günü aldım ama tam anlamıyla pazartesi başladım... ve şuan 1 bardak sütle aksama kadar tok tutuyor bugün tartıldım 2 kg gitmiş ☺ Darısı sizlere ☺
Siz nereden aldınız ?Canım ben cuma günü aldım ama tam anlamıyla pazartesi başladım... ve şuan 1 bardak sütle aksama kadar tok tutuyor bugün tartıldım 2 kg gitmiş ☺ Darısı sizlere ☺
Tamam canım bende sipariş ediyim ozaman.Hayir canim telefonla siparis kabul etmediler. Fatura icin siteden siparis vermek lazimmis ben 622. siradayim ama anladigim kadari ile sali gunu gonderecekler.
Ben de denemek istiyorum. İnsülin direncim vat,cok zor kilo veriyorum. Ama vakumlu pakette alin deniliyor. Acaba sizinki paketli mi,açık mı?Benimde iştahımı baya azalttı.ve çok enerjik hissediyorum.çayınıda yaptım ama meyvesini yemek daha iyi geldi bana.
Bende ilk açıktan almıştım.aktarda vakumlu pakette yokti.sonra ig.de bir siteden aldım.vakumlu pakette.gayette memnunum.Ben de denemek istiyorum. İnsülin direncim vat,cok zor kilo veriyorum. Ama vakumlu pakette alin deniliyor. Acaba sizinki paketli mi,açık mı?
Arzu ederseniz özelden mesaj atabilirim sitenin ismini.burdan veremiyoruz çünki.Ben de denemek istiyorum. İnsülin direncim vat,cok zor kilo veriyorum. Ama vakumlu pakette alin deniliyor. Acaba sizinki paketli mi,açık mı?
Yani meyvesini almak daha mantıklı.toz olanın içinde ne var bilemeyizki.zaten istenirse bunun da çayını yapabilirsiniz.Acaba ben meyesinide mi alsam. Daha iyi sonuc icin. Ay şaşırdık ne yapsak da zayiflasak diye valla :-D
bana da sitenin ismini söylesenizArzu ederseniz özelden mesaj atabilirim sitenin ismini.burdan veremiyoruz çünki.
Yazdım özelden.geldimi.bana da sitenin ismini söyleseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?