- Konu Sahibi Cardialgia
-
bi umuttur die aldim canim ben ama siskinligi aliyor zayiflatrmi bakicaz ins . ☺:)Merhaba arkadaşlar kullanipta gerçekten memnun olan biri varsa yazabilir mi 1.65 boyunda 57 kiloyum sadece 3 kilo gitsin istiyorum bir türlü olmadı ne yaptıysam çözüm olur mu ki acaba alsam
ikinci gunumdeyim suan kasıntım olmadı sanırım yorgunluktandı bende cok vcye gider oldum idrarla birlikte yagları atıyoruz heraldeBende olmadi canim cok tuvalete gitmekten baska bisey yapmadi acikcasi belki yorgunsundur ondandir
İnşallah sonucunu görürsün ben de almayi düşünüyorum emin olamadım boşa kürek çekmek istemedigimden sormak istedim tesk sonucunu bekliyorum sendenbi umuttur die aldim canim ben ama siskinligi aliyor zayiflatrmi bakicaz ins . ☺:)
canim ben normal suzme caylar varya onlar gibi yapiyorum kaynar suyun icine atiyorum 3 5 dk demleniyo sonraiciyorumKizlar merhaba bende aldim geldi siparis bu aksam.cayini nasil icicez demliycezmi suzcezmi anlamadim.meyvesine gelince nekadar tuketiliyo onuda bilmiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim..
Ins goruruz son umut benim icin denemedigim sey kalmadi vallaİnşallah sonucunu görürsün ben de almayi düşünüyorum emin olamadım boşa kürek çekmek istemedigimden sormak istedim tesk sonucunu bekliyorum senden
Cicek 5454 marasta 4 aydır bulunuyorum marazi biliyormusunuz aktardan alabilirrsin Demissin güvenilir bi yerden almak istiyorum
Yardımcı olurmusun birde sendeki gelişmeleri yazarmisin sürekli seni takip edilen ok şimdiden teşekkür ederim[/QUO tamam canim gelismelerdem haberdar ederim marasi hic bilmem acikcasi buyuk bi aktarddan alabilirsin yani herkesin aldigi yerden kucuk bi dukkana gitmek yerine bilmiyosan boylesi daha mantikli olur bence
Bendeki yumusak kuru uzum gibiKuzlar ben aktardan tekrar aldım ama bnm aktarda kalmamış bende ara vermeyeyim diye başka aktardan aldım bu seferkiler baya kuru yani takır takır adamda bize hep böyle geliyo dedi emin olamadm pek sizdeki meyveler yumuşak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?