• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Bana da özelden yazınız lütfen bende almak istiyorum şaşırdık valla ne yapcagimizi geçen ısveç diyetini gördüm onada basliycam gojiyide yiycem bi an önce kilo vermek istiyorum

boyum 1. 72 Kilom 72 ve sadece gobegim var o yuzden bu ürünü kullanmak istiyorum. alır almaz sizinle iletişime giririm. inşaallah yedi kilo veririm. hedefim yedi kilo herkese iyi geceler
İnşallah faydasını görürsün canım...
Sonuçları burdan paylaşırsan sevinirim.
iyi geceler.

ya kızlar bende aktardan aldım 2 gundur kullanıyorum ama dun cayını yapytım begenmedım kuru yıyıyorum tadı cok guzel ama yemeklerden önce arada elime alıyorum cerez gıbı yıyıyorum hangisi daha etkili çayımı meyvesimi birde ne kadar nezaman yencegını yazarsanız sevinirim

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Bunun çayı nasıl yapılıyor peki ??

35tugba35 sen zaten kullanmiyor musun..ben senin aldigin siteden almayi dusunuyorum

Canim kullaniyorum. Aldigim siteden de cok memnunum. Benim icin orjinal, hijyen paketli olmasi onemli cunku saglik icin onemli . Internette kilosunu 69 liraya satanlar var ama yorumlari okudum bildigin seffaf posette satiyorlar guvenemefim dogrusu. Almak istedikten sonra her yerde var goji berry. Ama aldigim yerde bitmis sende biliyorsun. Gumrukte diyorlar. 1 haftada gumrukten cikmadi hala bekliyorum. 4 gunluk gojim kaldi evde. Belki orjinalini satan baska yer vardir diye dusundum en azindan buranin gumrukten cikana kadar kullanayim diye ama bulamadim baska yer. Elimiz mahkum burayi bekleyecegiz artik. Ariyorum surekli sizden aliyorum indirim yapin diyorum onu bile yapmadilar. Bir yildir surekli olan musterimiz var onlarada yapmadik dediler. Bu sekilde satis politikasi ne kadar dogru bilmiyorum ama kullanici olarak goji almak icin 1 hafta beklemek hos degil benim icin.

Ben dün aktardan aldım. Daha önce de zaman zaman kullandım ancak hiç düzenli kullanmadım. Sonuç için düzen şart! Çayını yapmak gayet kolay: 1 su bardağı kaynar suya 8 10 tane atıyorsun. Ilıyınca içiyorsun. Gojileri de yiyorsun. İşte bu kadar:KK56: umarım fayda saglarız. Sevgiler...

Back