• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Merhaba kızlar bende almak istiyorum sizce internetten almak güvenilir olurmu orjinali gelirmi ?
Aktara gidicem şu kar durursa inşallah ondan alıcam bende denemek istiyorum kilo verdirmesi çok önemli deil çok yararlıymış okudum yazılanları ödemsöktürse yeter bana. İnternetten hangi siteden alıyorsunuz bir çok var kızlar yaa :(

Merhaba kızlar bende almak istiyorum sizce internetten almak güvenilir olurmu orjinali gelirmi ?
Aktara gidicem şu kar durursa inşallah ondan alıcam bende denemek istiyorum kilo verdirmesi çok önemli deil çok yararlıymış okudum yazılanları ödemsöktürse yeter bana. İnternetten hangi siteden alıyorsunuz bir çok var kızlar yaa :KK43:
Canım bende sordum burdan.
Arkadaşların bazıları aktardan almış.
bende ilk aktardan aldım.
sonra vakumlu pakette almak gerektiğini öğrendim.hijyen açısından.
Bugün netten sipariş verdim.aradolu.com site adresi.bi incele istersen.

Canım bende sordum burdan.
Arkadaşların bazıları aktardan almış.
bende ilk aktardan aldım.
sonra vakumlu pakette almak gerektiğini öğrendim.hijyen açısından.
Bugün netten sipariş verdim.aradolu.com site adresi.bi incele istersen.

Bende bakıyorum hemen. Malum herşeyin bir sahtesi çıktı korkuyor insan. Teşekkür ederim cevabın için canım :)

Slm Bende bgun goji berry aldim aktardan 250 gr 20 tlye aldim kilosu 80 tlydi aslinda cokda icime sinmedi aldigim ama yinede denemeye deger dedim bakalim yarin gojinin dyetiyle brber baslicam burda bi arkadas yazmis goji limon yaznca google amcaya cikiyo tarifi hem dyet listeside vermisler hosuma gtti gzel kilo verilebilicek bi dyet yarn esimle brber baslicaz insallah gun hun girip buraya yazicam sonuclarini ;)

Slm Bende bgun goji berry aldim aktardan 250 gr 20 tlye aldim kilosu 80 tlydi aslinda cokda icime sinmedi aldigim ama yinede denemeye deger dedim bakalim yarin gojinin dyetiyle brber baslicam burda bi arkadas yazmis goji limon yaznca google amcaya cikiyo tarifi hem dyet listeside vermisler hosuma gtti gzel kilo verilebilicek bi dyet yarn esimle brber baslicaz insallah gun hun girip buraya yazicam sonuclarini :KK66:
Merhabalar.şimdi bende inceledim.gayet güzel bi liste.
Ama gojilimon yaparken goji ve limonu kabuklaeıyla beraber blendırda ćekin diyo.sonra süzüpmü içicez acaba.

kızlar bende dun aldım bursa carrefourun yemmiş kısımından.. aldıgım gibi 8 tane yedim sonra hosuma gitti 10 tane daha yedim. aradan 5 6 saat gecti bacaklarımda bi kasıntı basladı sebebini anlamadım :S hic bunu yasayan oldumu

Bende yarin alicam insallah bi etkisi olur dogum sonrasi kalintilar cok off off napcaz biz boylee
Ben 1 hafta kadar kullandım. Şişkinliğim indi gözle görülmesede insanı rahatlatıyor. Yemekten yarım saat önce içince çok tok hissediyorsun açlığını hissetmiyorsun. Ben herzamanki gibi yarıda bıtiraktım tekrar başlıcam. Allah kolaylık versin hepimize.

Ben 1 hafta kadar kullandım. Şişkinliğim indi gözle görülmesede insanı rahatlatıyor. Yemekten yarım saat önce içince çok tok hissediyorsun açlığını hissetmiyorsun. Ben herzamanki gibi yarıda bıtiraktım tekrar başlıcam. Allah kolaylık versin hepimize.

Amiiiiin :)

Ben de çok kahve içerim kahve bile içesim gelmiyor . Bitki çayları severim onları bile içemiyorum. İnşallah gider kilocuklar :D

A ben tuba hanıma yazdım yanlışlıkla.
Sizin ısmarladığınız çay ig.de gojidiyet diye bi ürün var.çay şeklinde tüketiliyo.
sonuçları merak ediyorumda.

Slm canim evet onu siparis ettim yarin gelecek. Uc tane siparis ettim 67 kiloyum insallah 60a inecem. Boyum 1.70. Fazlam yok gibi ama dogumdan sonra gobek pek gitmedi. Cayim gelsin yazarim yine :-)

Slm canim evet onu siparis ettim yarin gelecek. Uc tane siparis ettim 67 kiloyum insallah 60a inecem. Boyum 1.70. Fazlam yok gibi ama dogumdan sonra gobek pek gitmedi. Cayim gelsin yazarim yine :-)
Teşekkürler canım.
Sonuçları paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Ben hem cayini hem meyvesini aldim aktardan bide yesilcay bugun basladim ve sabahtan beri tek lokma yemedim ☺

kızlar bende dun aldım bursa carrefourun yemmiş kısımından.. aldıgım gibi 8 tane yedim sonra hosuma gitti 10 tane daha yedim. aradan 5 6 saat gecti bacaklarımda bi kasıntı basladı sebebini anlamadım :S hic bunu yasayan oldumu
Bende olmadi canim cok tuvalete gitmekten baska bisey yapmadi acikcasi belki yorgunsundur ondandir

Merhaba arkadaşlar kullanipta gerçekten memnun olan biri varsa yazabilir mi 1.65 boyunda 57 kiloyum sadece 3 kilo gitsin istiyorum bir türlü olmadı ne yaptıysam çözüm olur mu ki acaba alsam

Back