• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Merhaba arkadaşlar kullanipta gerçekten memnun olan biri varsa yazabilir mi 1.65 boyunda 57 kiloyum sadece 3 kilo gitsin istiyorum bir türlü olmadı ne yaptıysam çözüm olur mu ki acaba alsam
bi umuttur die aldim canim ben ama siskinligi aliyor zayiflatrmi bakicaz ins . ☺:)

Bende olmadi canim cok tuvalete gitmekten baska bisey yapmadi acikcasi belki yorgunsundur ondandir
ikinci gunumdeyim suan kasıntım olmadı sanırım yorgunluktandı bende cok vcye gider oldum idrarla birlikte yagları atıyoruz heralde :D sabah 30 aksam 30 mekik cekiyorum ve gece yatmadan yogurt pul biber limon uclusunu yapıyorum. ve 20 goji sabah 20 tane aksam yiyorum. suan gayet iyi hissediyorum 1 hafta sonra bakıcaz burayada yazarım..

Kizlar merhaba bende aldim geldi siparis bu aksam.cayini nasil icicez demliycezmi suzcezmi anlamadim.meyvesine gelince nekadar tuketiliyo onuda bilmiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim..

Kizlar merhaba bende aldim geldi siparis bu aksam.cayini nasil icicez demliycezmi suzcezmi anlamadim.meyvesine gelince nekadar tuketiliyo onuda bilmiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim..
canim ben normal suzme caylar varya onlar gibi yapiyorum kaynar suyun icine atiyorum 3 5 dk demleniyo sonraiciyorum

Bende bugün başladım sabah aç karınla 7-8 tane yiyorum diyetlede destekliyorum faydasını görürsem ileride yazarım inş :)

Merhaba kızlar bugün tarih 22.01.2016
Ben 1.61 boyunda 81 kiloyum..
Haftanın 3 günü spor yapıyorum...
Sıkı bir diyet yapmıyorum...
Goji Berry ile zayıflayan bir kişi tanıdım ve bende bugün tam 100gr aldım saat 19.00 gibi demeyip içtim... Bunu deneyip sizlere kesin sonuç alınıyor mu bilgi vereceğim..

Kizzzzlllllaaarrrr bugun yemedigim kadar tatli yedim, regl donemim yaklasti.siparis verdiğim gojiler bana gelene kadar kilo almam insallah ;-)

Bana yardimmmmm lutfennnnn bu ürünün yan etkisi varmı nerden temin edicem marastayim ben. birde gerçekten etkisini gören varmı gerçekleri yazın arkadaşlar kullanmaya değer biseymi

Kullananlar sıkı diyetmi uyguluyor uygulanıyorsa nasıl bu diyeti burdan yazabilirmisiniz rica etsem. spor yapma imkanım yok diyeti sadece uygulayabilirim

Beyaz ekmek yeme hatta hic ekmek yeme pilav makarna tuketme bol bol su ic aksam6 dam sonra meyve disinda bisey yeme protein agirlikli beslen cikolata falan yeme daha cok sebze agirlikli ye marasta aktardan temin edebilirsin ben internete guvenmedigim icin aktardan cayiyla meyvesini aldim .

Cicek 5454 marasta 4 aydır bulunuyorum marazi biliyormusunuz aktardan alabilirrsin Demissin güvenilir bi yerden almak istiyorum
Yardımcı olurmusun birde sendeki gelişmeleri yazarmisin sürekli seni takip edilen ok şimdiden teşekkür ederim

Cicek 5454 marasta 4 aydır bulunuyorum marazi biliyormusunuz aktardan alabilirrsin Demissin güvenilir bi yerden almak istiyorum
Yardımcı olurmusun birde sendeki gelişmeleri yazarmisin sürekli seni takip edilen ok şimdiden teşekkür ederim[/QUO tamam canim gelismelerdem haberdar ederim marasi hic bilmem acikcasi buyuk bi aktarddan alabilirsin yani herkesin aldigi yerden kucuk bi dukkana gitmek yerine bilmiyosan boylesi daha mantikli olur bence

Kuzlar ben aktardan tekrar aldım ama bnm aktarda kalmamış bende ara vermeyeyim diye başka aktardan aldım bu seferkiler baya kuru yani takır takır adamda bize hep böyle geliyo dedi emin olamadm pek sizdeki meyveler yumuşak mı

Kuzlar ben aktardan tekrar aldım ama bnm aktarda kalmamış bende ara vermeyeyim diye başka aktardan aldım bu seferkiler baya kuru yani takır takır adamda bize hep böyle geliyo dedi emin olamadm pek sizdeki meyveler yumuşak mı
Bendeki yumusak kuru uzum gibi

internettten almıştı bir arkadaşım dolandırılmış arıyorum numarayı açmıyorlar dedi :( hangi site bilmiyorum ama ben aktardan aldım kilosu yerine göre değişiyo sanırım bize 90 dedi adam. ben 20 liralık aldım öyle başladım. tokluk hissi veriyor ama çokta abartacak şekilde değil. sabahları ak karına 10 tane falan yiyorum 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum ben.

Back