- Konu Sahibi Cardialgia
Canim ben baslayali 2.5 ay oldu neredeyse. Once aktardan almistim hic faydasini goremedim sonra orjinal satan siteyi buldum. Oradan da 3 paket bitti. Ben 64 kilo ile basladim. Simdi 59 kiloyum. Bendeki etkileri soyle oldu. Cok tok tuttu ancak cok susadim. Aktardan aldim 500 gr tukettim ancak boyle etkiler girmedim. Tatli krizim kalmadi. Yedigim yemekler yari yariya azaldi. Kendimi hep yorgun hissederdim simdi gun icinde cok aktifim. Eskiden sabah yorgun uyanirdim. Simdi dinc kalkiyorum. Arkadaslarim cildin parliyor diyorlar. Eskiden kucuk seylere bile sinirlenirdim ondan eser yok. Bu arada yemegime cok dikkat etmedim. Saten siteden arayanlar normal yemeginize devam edin goji zaten porsiyonlarinizi azaltacak demisti. Oylede oldu zaten. Isin garibi aktardan aldigimla bu siteden aldigim arasinda bukadar farkin olmasi ilginc. Bizim sirkette bir kiz var ingilizcesi benden iyi onunla yabanci sitelere baktik biraz. Cinden gelenlerin buyuk bir cogunlugunun ozunu alip buraya kotusunu gonderiyor olabilirmis. Ayrica pirinc pilavini ve ekmegi azalttim. Birazcikta evde spor yapiyorum. Kullanim sekli ile ilgili 4. Paketten sonra kan degerlerimi aldiracagim ona gore bana ozel recete ve beslenme programi yapacaklar.Canim sen uc paket bitirdin peki bu surede neler yaptin kilo verdin mi yemek yeme durumun nasil mesala? Biraz anlatir misin?
Ozetle soyle soyleyeyim
1. Goji berry gercekten ise yariyor. Ama orjinalini almak lazim.
2. Sizi tok tutuyor.
3. Porsiyonlar azaliyor. Ekmegi ve pilavi azaltmak lazim. Ama zayiflamanin disinda hayatimiza katti seyler bence daha guzel. Bosuna mutluluk meyvesi dememisler. Ben mutlyum kizlar bence denemeyenler alip bir denesin.