- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
- Konu Sahibi Cardialgia
-
canım hangi küre baksam seni görüyorum valla sen de benim gibi çok deneysel bir insansın kendim de seni buldum yani ama ben senin 1 adım arkandan geliyorum, sen bu aspir yağını da denemişsin gördüğüm kadarıyla benim de yeni favoruim o solgarın clasını alıcam 3 ayda fayda ediyormuş, bakalım bana da olacak mı faydası bu arada sanırım soğuk lipoliz de denemişsin o nasıldı kavitasyona gittiğim yer çok ısrar etti soğuk lipoliz konusunda sen ne dersin kullanıcı olarak yaptırayım mı faydası var mıEsmayı pazartesi günü itibariyle kesin okumaya başlayacağım. Zaten her sabah dualarım vardır, artık bunu da okuyacağım. Esmaların sırrına nail olmuş biriyim, gücüne çok inanıyorum.
Geleyim çörek otu yağına... Aklıma soktun, araştırdım... Bu sabah hatta çörek otunu denedim, Allâhım ne acı!
Pazartesi günü eczaneden kapsül şeklinde olanından alacağım inşallah. Okuduklarımdan sonra kesinlikle denemeliyim dedim. Kolay gelsin canım. 36 beden olurum inşallah
canım hangi küre baksam seni görüyorum valla sen de benim gibi çok deneysel bir insansın kendim de seni buldum yani ama ben senin 1 adım arkandan geliyorum, sen bu aspir yağını da denemişsin gördüğüm kadarıyla benim de yeni favoruim o solgarın clasını alıcam 3 ayda fayda ediyormuş, bakalım bana da olacak mı faydası bu arada sanırım soğuk lipoliz de denemişsin o nasıldı kavitasyona gittiğim yer çok ısrar etti soğuk lipoliz konusunda sen ne dersin kullanıcı olarak yaptırayım mı faydası var mı
Anladım canım kavitasyon bende de çok işe yaramadı sanırım ama bişey işe yaradı o dönem göbeğim baya küçüldü ben o ara paket aldım kavitasyon ultratone, infrasnella , lenf drenaj ve power plate birlikte yaptım baya baya göbek gitti ama 2 ay sonra geri geldi
Evet ben çığır aştım. Eşim bile diyor;denemediğin bişey var mı gülüm, sırada ne var? Diye
Ya ne yapim ya. İncelmek istiyorum. Herkese göre de zayıfım, ama ben daha da iyi olabilirim umuduyla azmediyorum.
Soğuk lipolizi doktor kontrolünde en iyi cihazla yaptırdım, işe yaramadı. Kavitasyon işe yaramadı. Aspir yağı da işe yaramadı. Kürler..... Sonuç aynı. Neyse ki az yiyen biriyim de kilo almıyorum, ama veremiyorum da.
Bugün çörek otu yağına başladım biliyor musunEsmayı da pazar gününden beri okuyorum.
Üstelik spor da yapıyorum ben, su da içiyorum. Sabırlıyım, pes etmem! ( o göbek dümdüz olacak!)
3 ay kullandım canım. Ben zade vital 'in ürünlerini kullanıyorum.Anladım canım kavitasyon bende de çok işe yaramadı sanırım ama bişey işe yaradı o dönem göbeğim baya küçüldü ben o ara paket aldım kavitasyon ultratone, infrasnella , lenf drenaj ve power plate birlikte yaptım baya baya göbek gitti ama 2 ay sonra geri geldibak bu clayı aspir yağını tekrar dene ama 3 ay kullanman gerekiyormuş direk göbek eritiyormuş ben emzirdiğim için onu da kullanamıyorum malesef bi ayırayım memeden hemen ben de başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?