- Konu Sahibi Cardialgia
İyiaksamlar bende bugün tekrar başladim umarim bendede işe yarar.ben ayriyeten gece yatmadan yoğurt kürüde yiyorum.aslinda fazla kilom yok 1.68 boyum ve kilom 61.5kilo verip 56kilo olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi hafta denıcem canım bakalım bi etkisi olucak mi ama regl dönemimde yakında bi faydası olur mu bilmiyorum yaamasallh ne guzel darısı bize insallh . kızlar kilolarımizi ve boyum uzu da belirtelim mi hafta da 1 gun de tartiliriz bakalım gerçekten ise yarıyor mu 1 hafta denemiş oluruz... kimler katılıyor . ben 1 hafta burdayım bakalım ise yarayı yaramadığını 1 hafta da görmüş olcz böylece..
canım bırakmak zorunda kaldım im belki ben de yaparım bu arada hiç çörek otu yağı denedin miKaç günde etki gösteriyor allah aşkına...12.nci günüm.
Neyse başka bişey buldum inşallah o işe yarar artık. 2 günlük gojim var, sonra bay bay
canım emizirorsan bence de o riske girmecanım bırakmak zorunda kaldım im belki ben de yaparım bu arada hiç çörek otu yağı denedin mi
Çörek otu yağını duydum canım. Denemedim, ama bu gidişle onu da denerizne buldun bu arada sinemserdar01
Galiba en zararsız hatta en faydalı yönetm bu olacak ben de hergün allahım nefsime hakim olayım ne olur diye dua ediyorum ben de başlayayım seninle esmaya canım allah rast getirsin inşallahÇörek otu yağını duydum canım. Denemedim, ama bu gidişle onu da deneriz
Hindistan cevizi yağını yeni öğrendim, onu deniyorum 3 gündür. Nefsime hakim olabilme adına hergün 520 defa ya Samed esması çekilir diye de öğrendim. Yarın başlıyorum allahın izniyle inşallah olacak
canım bırakmak zorunda kaldım im belki ben de yaparım bu arada hiç çörek otu yağı denedin mi
Esmayı pazartesi günü itibariyle kesin okumaya başlayacağım. Zaten her sabah dualarım vardır, artık bunu da okuyacağım. Esmaların sırrına nail olmuş biriyim, gücüne çok inanıyorum.Galiba en zararsız hatta en faydalı yönetm bu olacak ben de hergün allahım nefsime hakim olayım ne olur diye dua ediyorum ben de başlayayım seninle esmaya canım allah rast getirsin inşallah
Karbonatlı suyu içemiyorum, keşke içebilsem. Bana da goji fayda etmedi canım.Arkadaşlar bir kilo aldım aldığım aktara 50 gr lık poşet yaptırdım ve hergün bir poşeti bitirmeme rağmen üstelik diet spor ve üç litre su içmeme rağmen yirmi birinci gündeyim bir halta yaramadı bırak incelmeyi iştahım deli gibi açuldı önceden gün içinde nescafeyle doyup hiçbirşey yemeden yemeği unutup aç yatan ben kendimle savaşıyorum yememek için buna rağmen 82 kiloyla başladım 81.7 kiloyum hala bir halta yaramıyo 50 gr da yesen aynı azda çokda karbonatlı suyu duydum onu yapıyorum son üçgündür 1.5 litreye bir tatlı kaşığı karbonatı atın gün boyunca için üç günde bir kilo vrrdim gojinin 90 tl ye veremediği bir kilo 1 tl lik karbonat verdirdi valla tavsiye ederim araştırdımda sakıncasıda yok alkali su oluyomuş alın bakkaldan karbonatı ohh mis..