• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

İyiaksamlar bende bugün tekrar başladim umarim bendede işe yarar.ben ayriyeten gece yatmadan yoğurt kürüde yiyorum.aslinda fazla kilom yok 1.68 boyum ve kilom 61.5kilo verip 56kilo olmak istiyorum

masallh ne guzel darısı bize insallh . kızlar kilolarımizi ve boyum uzu da belirtelim mi hafta da 1 gun de tartiliriz bakalım gerçekten ise yarıyor mu 1 hafta denemiş oluruz... kimler katılıyor . ben 1 hafta burdayım bakalım ise yarayı yaramadığını 1 hafta da görmüş olcz böylece..
Bende bi hafta denıcem canım bakalım bi etkisi olucak mi ama regl dönemimde yakında bi faydası olur mu bilmiyorum yaa

Kaç günde etki gösteriyor allah aşkına...12.nci günüm.
Neyse başka bişey buldum inşallah o işe yarar artık. 2 günlük gojim var, sonra bay bay

canım bırakmak zorunda kaldım im belki ben de yaparım bu arada hiç çörek otu yağı denedin mi
canım emizirorsan bence de o riske girme
çünkü ben de okumuştum bi sitede bebeğin bile zayıflamasına sebep oluyor diye. ya ben çok da anlamadım henüz faydasını ama bakalım . tokluk hissi veriyor ama kesin. bi de mesela kaç tane kullanmalıyim bu konuda bilgisi olan var mı.. 1 avuç ama herkesin avuçu farklı ne kadar kullanacağımı bilmiyorum

ne buldun bu arada sinemserdar01
Çörek otu yağını duydum canım. Denemedim, ama bu gidişle onu da deneriz :KK48:
Hindistan cevizi yağını yeni öğrendim, onu deniyorum 3 gündür. Nefsime hakim olabilme adına hergün 520 defa ya Samed esması çekilir diye de öğrendim. Yarın başlıyorum allahın izniyle inşallah olacak

Çörek otu yağını duydum canım. Denemedim, ama bu gidişle onu da deneriz :KK48:
Hindistan cevizi yağını yeni öğrendim, onu deniyorum 3 gündür. Nefsime hakim olabilme adına hergün 520 defa ya Samed esması çekilir diye de öğrendim. Yarın başlıyorum allahın izniyle inşallah olacak
Galiba en zararsız hatta en faydalı yönetm bu olacak ben de hergün allahım nefsime hakim olayım ne olur diye dua ediyorum ben de başlayayım seninle esmaya canım allah rast getirsin inşallah

Galiba en zararsız hatta en faydalı yönetm bu olacak ben de hergün allahım nefsime hakim olayım ne olur diye dua ediyorum ben de başlayayım seninle esmaya canım allah rast getirsin inşallah
Esmayı pazartesi günü itibariyle kesin okumaya başlayacağım. Zaten her sabah dualarım vardır, artık bunu da okuyacağım. Esmaların sırrına nail olmuş biriyim, gücüne çok inanıyorum.
Geleyim çörek otu yağına... Aklıma soktun, araştırdım... Bu sabah hatta çörek otunu denedim, Allâhım ne acı!
Pazartesi günü eczaneden kapsül şeklinde olanından alacağım inşallah. Okuduklarımdan sonra kesinlikle denemeliyim dedim. Kolay gelsin canım. 36 beden olurum inşallah :KK76:

Hepinize merhaba gojiberry seruvenimde tam 1 haftayi doldurmus bulunuyorum. Gecen hafta 64 kilo olarak basladim ve su anda 62.4 kiloyum 1 kilo 600 gr verdim. Gelelim 1 haftada goji berry deneyimime.
1. Her goji berry ayni degil bunu ogrendim aktardan aldiklarimla internetten aldigim arasinda kesinlikle fark var.
2. Gunluk duzenli kullanmak gerekiyor. Ve tariflere uymak gerekiyor benim kullandigim tarif 2 gun goji berry ve limon 2 gunde goji berry ve kivi. Aksamlaridagoji berry ve zencefil tarifini uyguladim cay gibi ictim.
3. Kesinlikle tok tutuyor yemege basladiktan sonra yariya gelince doydugunuzu hissetmeye basliyor.
4. Tatli istegini kesiyor, ozellikle yemeklerden sonra caniniz tatli cekmiyor.
5. Uykunuz duzene giriyor. Bazen geceleri uyanirdim ama simdi hic uyanmadan sabah uykumu almus bir sekilde uyaniyorum.
6. Kendimi enerjik hissediyorum. Is yerindeki arkadaslarimda bu durumu fark etmisler.
7. Kendimi mutlu hissediyorum buna eklenecek birsey yok mutluyum isteeeee :KK54::KK54:
Gelelim olumsuz yonlerine.
1. Gun icerisinde cok su icmeme sebep oluyor.
2. Tariflerdekini uygulamak hergun zor oluyor.
3. Biraz pahali.
2. Haftaya basliyorum bakalim bu hafta beni neler bekliyor.

Arkadaşlar bir kilo aldım aldığım aktara 50 gr lık poşet yaptırdım ve hergün bir poşeti bitirmeme rağmen üstelik diet spor ve üç litre su içmeme rağmen yirmi birinci gündeyim bir halta yaramadı bırak incelmeyi iştahım deli gibi açuldı önceden gün içinde nescafeyle doyup hiçbirşey yemeden yemeği unutup aç yatan ben kendimle savaşıyorum yememek için buna rağmen 82 kiloyla başladım 81.7 kiloyum hala bir halta yaramıyo 50 gr da yesen aynı azda çokda karbonatlı suyu duydum onu yapıyorum son üçgündür 1.5 litreye bir tatlı kaşığı karbonatı atın gün boyunca için üç günde bir kilo vrrdim gojinin 90 tl ye veremediği bir kilo 1 tl lik karbonat verdirdi valla tavsiye ederim araştırdımda sakıncasıda yok alkali su oluyomuş alın bakkaldan karbonatı ohh mis..

Arkadaşlar bir kilo aldım aldığım aktara 50 gr lık poşet yaptırdım ve hergün bir poşeti bitirmeme rağmen üstelik diet spor ve üç litre su içmeme rağmen yirmi birinci gündeyim bir halta yaramadı bırak incelmeyi iştahım deli gibi açuldı önceden gün içinde nescafeyle doyup hiçbirşey yemeden yemeği unutup aç yatan ben kendimle savaşıyorum yememek için buna rağmen 82 kiloyla başladım 81.7 kiloyum hala bir halta yaramıyo 50 gr da yesen aynı azda çokda karbonatlı suyu duydum onu yapıyorum son üçgündür 1.5 litreye bir tatlı kaşığı karbonatı atın gün boyunca için üç günde bir kilo vrrdim gojinin 90 tl ye veremediği bir kilo 1 tl lik karbonat verdirdi valla tavsiye ederim araştırdımda sakıncasıda yok alkali su oluyomuş alın bakkaldan karbonatı ohh mis..
Karbonatlı suyu içemiyorum, keşke içebilsem. Bana da goji fayda etmedi canım.

kızlar bende dün aldım bugun başladım bakalım gelişme olursa yazıcam.
aldığım aktarcı abiye sordum.sahtesi varmış dedm.
öyle şey olurmu yaa dedi. bitki bu dedi ilca deil çay deil dedi.
gece yatmadan önce dayanamadım 5 6 tane yedım.sanki göbeğim yandı gibi oldu. sabah uyandım işe gelicem montumu giydim annem sen zayıfladınmı dedi. yok artık dedm :D

Bende çayını yapıp içiyorum bugün 2.günüm bakalim faydası olacak mi.ama iştahı kestiği kesin

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü başladım bu günle birlikte 4. Günüm 84 kilo ile başladım şuan 82.7 ve bu 4 gün içinde oldu bakalım hafta dolunca sonuç ne olacak ben goji berryi sabah aç karnına bir bardak sıcak suyun icine 15 tane koyuyorum 5-10 dk bekletiyorum çay gibi içip meyveleri yiyorum akşam da yemek yemeden yarım saat öncesinden 15 tane aynı şekilde tüketiyorum tadını beğenmeyenler kuru şekilde de tüketebilinirmiş edindiğim bilgilerde nasıl yersen ye ama hergün düzenli ye yani bide ben aktardan aldım ama kapalı muhafaza edilir bir şekildeydi bu önemli altiktan sonra ya kavanoza yada vakumlu kaplarda saklayın kullanacağınız zaman açıp hemen kapatın havayla ne kadar kısa sürede tutulursa o kadar özelliğini korurmuş çok araştırdiktan sonra kullanmaya başladım bilginize

Back