• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Selam.bende arastirdim goji yi pek mantikli gelmedi isi ticarete dokmusler ustelik cokta pahali.ayni gorevi goren kabuklu taricini onericem.iki bardak sutu iki tane kabuk tarcinla az kaynatip beklettim bunu gunde iki kez,bir bardagini isitip saat 4-5 gibi ictim tok tutuyor aksam yemegini az yememizi sagliyo.seker tatli istegini kesinlikle yok ediyo.oncelikle beyaz sekeri hayatimizdan cikarmamiz lazim.diyer bardagida isitip yatmadan iki saat once ictim.aralarda bol su birazda yurumek kisa zamanda istediginiz kiloya ulasabilirsiniz.ben spor yapmadan iki haftada iki kilo verdim.

Doğrudur ama tarçıni çok tuketmekte zararlı hatta uzun sureli kullanımda kabızlık yapıyor zira sutte oyle

Evet abartmamak lazim.gunde iki kez normal bence.hic olmassa maddi bakimdan bizleri zarara ugratmayan diyete yardimci bir ara ogun olarak goruyorum

Gunaydin kizlar, aktarlar da var internette cok satan var 3 ay once aktardan aldim kilosunu 100 liraya 1 gram bile veremedim, sonra internetten buyuk bir siteden aldim 500 gr bildigin posete koyup gondermislerdi 1 kilo 70 lira yarisini tuketebildim zorla, midem bulandi, kustum basim felan agridi gerisini cope attim zaten kuruyup gitti. Sonra cok arastirdim, yetistigi yer onemliymis, kurutulmasi onemliymis ilac sıkarak 2-3 saatte firinda kurutulanlari varmis. Paketi onemliymis vs vs uzayip gidiyor. Benim simdi aldigim yerden ogrendim bu bilgileri 3. Paketim bugun geldi ve ayni kalitede ne aldigimi biliyorum en azindan icim rahat , faturasi var, kapima kadar geliyor parasini ptt kargocusuna oduyorum. Fiyati 80 lira ama kargoyla kapida odeme dahil buna kendi yerlerinden alinca 70 liraya geliyor herhalde. Banada 1 ay yetiyor. 25 gunde 4 kilo verdim daha ne olsun mis gibi. Bu arada cubuk tarcin ve sut masraflari ne kadar 1 ayda yazabilirmisiniz

Gunaydin kizlar, aktarlar da var internette cok satan var 3 ay once aktardan aldim kilosunu 100 liraya 1 gram bile veremedim, sonra internetten buyuk bir siteden aldim 500 gr bildigin posete koyup gondermislerdi 1 kilo 70 lira yarisini tuketebildim zorla, midem bulandi, kustum basim felan agridi gerisini cope attim zaten kuruyup gitti. Sonra cok arastirdim, yetistigi yer onemliymis, kurutulmasi onemliymis ilac sıkarak 2-3 saatte firinda kurutulanlari varmis. Paketi onemliymis vs vs uzayip gidiyor. Benim simdi aldigim yerden ogrendim bu bilgileri 3. Paketim bugun geldi ve ayni kalitede ne aldigimi biliyorum en azindan icim rahat , faturasi var, kapima kadar geliyor parasini ptt kargocusuna oduyorum. Fiyati 80 lira ama kargoyla kapida odeme dahil buna kendi yerlerinden alinca 70 liraya geliyor herhalde. Banada 1 ay yetiyor. 25 gunde 4 kilo verdim daha ne olsun mis gibi. Bu arada cubuk tarcin ve sut masraflari ne kadar 1 ayda yazabilirmisiniz
Hangi siteden aldın Can'ım özelden mesaj atabilir misin

ben uyguladım işe yarıyor kuru üzüm gibi gün de 2 ile 3 avuç arasında yiyebilirsin.. fazlası kalıcı değil ama kısa süreli zarara neden olabilir ama dediğim gibi tüketirsen çok faydasını görürsün
Ben de bugün ilk defa kullandım ama kuru üzüm gibi yemedim çay yaptım öyle yedim ve tadı kötü geldi ama dediğini yapıcam kuru üzüm gibi de tüketicem çok teşekkür ederim canım :)

Hangi sitede aldınız acaba?Linki gönderebilir misiniz?Sizinde söylediğiniz gibi çok faza satan yer var..

Arkadaşlar bende diyet yapıyorum şuan 73 kiloyum en az 65 olmam lazım .. goji berry almak istiyorum ama guvenemiyrm. . Kullanan varsa yardimci olabilirmi .. şimdiden teşekkürler

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Yardımcı olurmusunuz bana da

Hangi sitede aldınız acaba?Linki gönderebilir misiniz?Sizinde söylediğiniz gibi çok faza satan yer var..
Merhaba sitenin ismini buradan veremem çünkü sonra reklam yapıyor diyip ceza veriyorlar tatlım. Ancak siz goji limon yazın çıkan siteyi inceleyin :KK8:. Bugun eski aldığım aktarın önünden geçiyordum bakayım dedim ordada hala var ama çok küçükler benim aldıklarım hem iri hem lezzetli kızlar.

Merhaba sitenin ismini buradan veremem çünkü sonra reklam yapıyor diyip ceza veriyorlar tatlım. Ancak siz goji limon yazın çıkan siteyi inceleyin :KK8:. Bugun eski aldığım aktarın önünden geçiyordum bakayım dedim ordada hala var ama çok küçükler benim aldıklarım hem iri hem lezzetli kızlar.
hemen bakıyorum çok teşekkürler cnm :KK15:

Tamm yazarım canım :) uyguladigim bi diyet yok sadece az yiyorum bana gore azda o kadar az değil :) sabah akşam yemekten once bi kupa sıcak suya 15 tane falan atıp iciyorum tatlı istegim çok azaldı ara öğünde de acikirsam süt yulaf ezmesinin içine biraz goji atıp yiyorum

Merhaba kızlar 1 aydır kullanmış olduğum goji üzümü sayesinde 51,50kg dan 46,50kg düşmüşüm ama tek sıkıntım olan göbeğim halen duruyor.

E="halev, post: 44335656, member: 183911"]Merhaba kızlar 1 aydır kullanmış olduğum goji üzümü sayesinde 51,50kg dan 46,50kg düşmüşüm ama tek sıkıntım olan göbeğim halen duruyor.[/QUOTE]
Nasil kullaniyorsunuz

Mrb kızlar bnde bgn aldım şu an 65 kiloyum bakalım sonuçları paylasicam

Back