• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Arkadaşlar valla iki haftada 1,5 kilo vermişim ama bu gojiyle mi oldu bilemiyecem çünkü son 3-4 gün fazlasıyla üzgündüm o zamanlar iştahtan kesilirim. Ayrıca hiçbir diyet yapmadım zaten hayatım boyunca hiç becerememişimdir diyet yapmayı. 51,5 kgdan 50 kgya düşmüşüm.

Esmayı pazartesi günü itibariyle kesin okumaya başlayacağım. Zaten her sabah dualarım vardır, artık bunu da okuyacağım. Esmaların sırrına nail olmuş biriyim, gücüne çok inanıyorum.
Geleyim çörek otu yağına... Aklıma soktun, araştırdım... Bu sabah hatta çörek otunu denedim, Allâhım ne acı!
Pazartesi günü eczaneden kapsül şeklinde olanından alacağım inşallah. Okuduklarımdan sonra kesinlikle denemeliyim dedim. Kolay gelsin canım. 36 beden olurum inşallah :KK76:
canım hangi küre baksam seni görüyorum valla sen de benim gibi çok deneysel bir insansın kendim de seni buldum yani ama ben senin 1 adım arkandan geliyorum, sen bu aspir yağını da denemişsin gördüğüm kadarıyla benim de yeni favoruim o solgarın clasını alıcam 3 ayda fayda ediyormuş, bakalım bana da olacak mı faydası bu arada sanırım soğuk lipoliz de denemişsin o nasıldı kavitasyona gittiğim yer çok ısrar etti soğuk lipoliz konusunda sen ne dersin kullanıcı olarak yaptırayım mı faydası var mı

Benim 3.günüm ama hala tartida eksilmedim.iştahim kesildi ekmegi biraktim ve tatli krizlerim yok artik.ama hala sabahlari tartida ayniyim :(

canım hangi küre baksam seni görüyorum valla sen de benim gibi çok deneysel bir insansın kendim de seni buldum yani ama ben senin 1 adım arkandan geliyorum, sen bu aspir yağını da denemişsin gördüğüm kadarıyla benim de yeni favoruim o solgarın clasını alıcam 3 ayda fayda ediyormuş, bakalım bana da olacak mı faydası bu arada sanırım soğuk lipoliz de denemişsin o nasıldı kavitasyona gittiğim yer çok ısrar etti soğuk lipoliz konusunda sen ne dersin kullanıcı olarak yaptırayım mı faydası var mı
:KK48::KK48::KK48:
Evet ben çığır aştım. Eşim bile diyor;denemediğin bişey var mı gülüm, sırada ne var? Diye :KK48::KK48::KK48:
Ya ne yapim ya. İncelmek istiyorum. Herkese göre de zayıfım, ama ben daha da iyi olabilirim umuduyla azmediyorum.

Soğuk lipolizi doktor kontrolünde en iyi cihazla yaptırdım, işe yaramadı. Kavitasyon işe yaramadı. Aspir yağı da işe yaramadı. Kürler..... Sonuç aynı. Neyse ki az yiyen biriyim de kilo almıyorum, ama veremiyorum da.
Bugün çörek otu yağına başladım biliyor musun:oops::oops::oops: Esmayı da pazar gününden beri okuyorum.
Üstelik spor da yapıyorum ben, su da içiyorum. Sabırlıyım, pes etmem! ( o göbek dümdüz olacak!)

uzuuuunnn araştırmalarım sonucunda bende goji berry siparişi verdim mucize gibi bişe inanılması güç ama inanmak istiyorum :D şu an 54 kiloyum sipariş ne zaman elimde olur bilmiyorum ama ben sadece goji beyyyle verileceğini düşünmüyorum o yüzden dün diyete başladım üzümü de destekleyici olarak kullanacağım :KK66:

:KK48::KK48::KK48:
Evet ben çığır aştım. Eşim bile diyor;denemediğin bişey var mı gülüm, sırada ne var? Diye :KK48::KK48::KK48:
Ya ne yapim ya. İncelmek istiyorum. Herkese göre de zayıfım, ama ben daha da iyi olabilirim umuduyla azmediyorum.

Soğuk lipolizi doktor kontrolünde en iyi cihazla yaptırdım, işe yaramadı. Kavitasyon işe yaramadı. Aspir yağı da işe yaramadı. Kürler..... Sonuç aynı. Neyse ki az yiyen biriyim de kilo almıyorum, ama veremiyorum da.
Bugün çörek otu yağına başladım biliyor musun:oops::oops::oops: Esmayı da pazar gününden beri okuyorum.
Üstelik spor da yapıyorum ben, su da içiyorum. Sabırlıyım, pes etmem! ( o göbek dümdüz olacak!)
Anladım canım kavitasyon bende de çok işe yaramadı sanırım ama bişey işe yaradı o dönem göbeğim baya küçüldü ben o ara paket aldım kavitasyon ultratone, infrasnella , lenf drenaj ve power plate birlikte yaptım baya baya göbek gitti ama 2 ay sonra geri geldi :( bak bu clayı aspir yağını tekrar dene ama 3 ay kullanman gerekiyormuş direk göbek eritiyormuş ben emzirdiğim için onu da kullanamıyorum malesef bi ayırayım memeden hemen ben de başlicam

Anladım canım kavitasyon bende de çok işe yaramadı sanırım ama bişey işe yaradı o dönem göbeğim baya küçüldü ben o ara paket aldım kavitasyon ultratone, infrasnella , lenf drenaj ve power plate birlikte yaptım baya baya göbek gitti ama 2 ay sonra geri geldi :KK43: bak bu clayı aspir yağını tekrar dene ama 3 ay kullanman gerekiyormuş direk göbek eritiyormuş ben emzirdiğim için onu da kullanamıyorum malesef bi ayırayım memeden hemen ben de başlicam
3 ay kullandım canım. Ben zade vital 'in ürünlerini kullanıyorum.

arkadaşlar bu meyvenin iki çeşidi var sanırım şuan bir toz halinde internette satılan içinde ne olduğunu bilmiyorum birde aktarda tane meyve olarak satılıyor hangisi etkili acaba siz hangisini kullanıyorsunuz ?

Merhaba! Geçtiğimiz ay herbalife çayı denedim bende süper gitti herşey 3 kilo verdim ama malesef adet düzenimi bozdu. Hiç göremedim gibi bişey. Hatta spiral olmasına rağmen bi kaç tane gebelik testi yapcak kadar da korktum. Goji nin de regl üzerinde böyle bi etkisi olur mu? Bugün keşfettim ve acaip inandım. Hemen ilk fırsatta bi aktardan alıp denemeyi düşünüyorum. Yalnız şu çaylara karşı bi korku da oluşmadı değil ufaktan tırsıyorumm ;(

merhaba kızlar bende yarın aktarcıdan almaya gideceğim ama hep birşeyler yazmışsınız bunun nasıl olması gerekiyor nasıl düzgün olduğunu anlayacağım acil bilgi verirseniz sevinirim

arkdaşlar ben gojiyi pazrtesi başladım kullanmaya. sabah akşam öğlen yemeklerden en az yarım saat once fln öyle göz kararı alıyrm torbadan yiyorum. iştah kesmiyor ama yemek yedirmiyo. mesela ilk gün normaden daha az bi tabağın yarısına geldım karnım doydu ama gözüm aç olduğu için tabağı bitirdm. ikinci gün yine normalden az tabağı bu kez bitiremedim çnkü rahatsız edici bi tokluk hissi veriyor acıya dönüştürüyor remen. 2 gundur yemıyrm regl arası verdım :) birde çarşamba gecesi aşırı bir kalp çarpıntım oldu gojidenmidir bilmiyrm ama etki ediyo yani kıyafetlerımde 3 günde olsa değişiklik oldu :). üniversitedeykende bişe kullanmıştım 1 ayda 15 kilom gitmişti ozamanda böle çarpıntım olunca hemen bırakmıştım.

Herkese merhaba
bende bugün aldım ve başlamak istiyorum. Anladığım kadarıyla yemeklerden yarım saat önce 7 ile 8 adet yemek yeterli oluyor. Konu ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim bayanlar

15 gündür kullaniyodum bugün biraktim.1 kilo bile vermedim. Dikkat te ettim zaten iştah kesiyor ama tartida farkeden bisey olmadi

Sabah kahvaltı öncesi 8 adet yedim ama iştahım hiç kesilmedi. İlk gün olduğu için olabilir mi acaba?:110:

Arkadaşlar cumartesi tartıldım 48,5-49 kg arası çıktım. Gojiyi kullanalı 3 haftayı devirdim. 51,5kg ile başlamıştım toplamda 3-3,5 kg vermişim ama nedense hissetmiyorum.

Back