- Konu Sahibi Cardialgia
-
Nursine hanım merhaba bende aktardan yeni aldım çayından ziyade meyve olarak yesek faydalı olur mu acaba günde Kaçtane yemek gerekir. Araştırdım ama hiçbir yerde düzgün bir bilgi yokMerhaba arkadaşlar bende cumartesi günü başladım bu günle birlikte 4. Günüm 84 kilo ile başladım şuan 82.7 ve bu 4 gün içinde oldu bakalım hafta dolunca sonuç ne olacak ben goji berryi sabah aç karnına bir bardak sıcak suyun icine 15 tane koyuyorum 5-10 dk bekletiyorum çay gibi içip meyveleri yiyorum akşam da yemek yemeden yarım saat öncesinden 15 tane aynı şekilde tüketiyorum tadını beğenmeyenler kuru şekilde de tüketebilinirmiş edindiğim bilgilerde nasıl yersen ye ama hergün düzenli ye yani bide ben aktardan aldım ama kapalı muhafaza edilir bir şekildeydi bu önemli altiktan sonra ya kavanoza yada vakumlu kaplarda saklayın kullanacağınız zaman açıp hemen kapatın havayla ne kadar kısa sürede tutulursa o kadar özelliğini korurmuş çok araştırdiktan sonra kullanmaya başladım bilginize
Bahsettiğiniz siteyi dün inceledim sadece tarifleri mi uyguluyorsunuz diyetini de yapıyor musunuz sonuç nasıl peki cidden kilo vediriyor muBernaakt bende aktardan aldım ve senin gibi tükettim hiç bir faydasını göremedim.
Sonra bir siteden buldum tarifi GOJİ LİMON yaz çıkıyor tarif onu uyguladım memnunun şimdilik.
Peki daha önce hiç uygulayan bi arkadaşınız olmuş mu işe yaramış mıCanım her aktarda var ben her sabah ve akşam yemekten önce alicam ister kaynar suda beklet çayını yap sonra kalan tanelerini ye ister üzüm gibi ye ister bir limonla bir bardak suda beklet blendirdan geçir iç
Bizzat yok ama bayagi araştırdım hem doğal bi bitki sonuçta yarın başlıyorum bakalımPeki daha önce hiç uygulayan bi arkadaşınız olmuş mu iaramış mı
Peki daha önce hiç uygulayan bi arkadaşınız olmuş mu işe yaramış mı
Canım her aktarda var ben her sabah ve akşam yemekten önce alicam ister kaynar suda beklet çayını yap sonra kalan tanelerini ye ister üzüm gibi ye ister bir limonla bir bardak suda beklet blendirdan geçir iç
çok yararlı bence kullandım...merhaba kullanan varmı gerçekten işe yarıyor mu ?
Ben bir aydır kullanıyorummerhaba kullanan varmı gerçekten işe yarıyor mu ?
peki faydasını gördün mü nekadar kilo kaybettin bende alıcam ama nereden sipariş vermem gerektiğini bilmiyorum orjinal mi değil mi güvenemiyorumda açıkçasıBen bir aydır kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?