Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Merhaba kizlar, 15 gunluk goji berry seruvenimi burada ozetleyecegim.
1. Her goji berry faydali degil, daha once aktardan aciktan aldigim goji beryler kuruydu tadida biraz aciydi ama simdi kullandigim paketi guzel, hava gecirmez tadi daha degisik. Sadece paketinde kalmasi yeterli.
2. Tek basina kuruyemis gibi yemek fayda etmiyor mutlaka bazi tarifleri yapmak gerekiyor. Goji limon veya giji berry kivi gibi
3. Gercekten tok tutuyor.
4. Porsiyonlariniz azaliyor.
5. Midenizin rahatladigini hissediyorsunuz.
6. Uykunuz duzeliyor.
7. Bende aksam uzeri halsizlik olurdu boyle saat 4-5 gibi ama simdi kendimi iyi hissediyorum
8. Isyerindeki arkadaslarim yuzun parliyor diyorlar gojiden midir bilmiyorum ama makyajim felan hep ayni.
9. Ve kesinlikle zayiflatiyor. 64 kilo basladim 15 gunde 60.300 e dustum 3 kilo 700 gr bence iyi. Ama sadece tek basina bu yetmiyor. Sitede bir diyet listesi buldum uyguladim. Googlda goji berry zayiflama diyet menusu yazinca cikiyor. Simdi sitenin burada ismini vermiyim reklam olmasin ama cok degerli bilgiler var bence ve digerleri gibi sahtekar degiller aradigimda birebir ilgileniyorlar diyet kocum gibi oldular .
1. Paketim bitmek uzere bugun yeni siparis verdim. Aradilar tekrar paketim bitmek uzere diye soyleyince kizdilar neden fazla tukettiniz diye her turlu kaydimiz varmis takip ediyorlar yani. Ama ben arkadaslarimda birazcik tirtikladilar diyince anlastik telrar. Hedefim 52 kiloya inmek bakalim inebilecekmiyim hep beraber gorecegiz. Bence simdilik hersey yolunda gibi.

Nursine hanım merhaba bende aktardan yeni aldım çayından ziyade meyve olarak yesek faydalı olur mu acaba günde Kaçtane yemek gerekir. Araştırdım ama hiçbir yerde düzgün bir bilgi yok

Bernaakt bende aktardan aldım ve senin gibi tükettim hiç bir faydasını göremedim.
Sonra bir siteden buldum tarifi GOJİ LİMON yaz çıkıyor tarif onu uyguladım memnunun şimdilik.

Bernaakt bende aktardan aldım ve senin gibi tükettim hiç bir faydasını göremedim.
Sonra bir siteden buldum tarifi GOJİ LİMON yaz çıkıyor tarif onu uyguladım memnunun şimdilik.
Bahsettiğiniz siteyi dün inceledim sadece tarifleri mi uyguluyorsunuz diyetini de yapıyor musunuz sonuç nasıl peki cidden kilo vediriyor mu

Diyetini uygulamaya başladım ama oradaki tarifleri uygulamkta sonuç alırıyor gibi bugün itibari ile sabah tartıda 60.100 gr 16 günde 3 kilo 900 gr bu beni sevindirdi.

Adınıza sevindim inş. bende sizin gibi sonuçlar alırım bugün ilk günüm verdiğiniz bilgiler için teşekkürler :)

bu sitede ürün ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilir istediğiniz kadar da sipariş verebilirsiniz ben bu siteen aldım ve kullandım ama şöyle bir durum var, bazı sitelerde ve bazı ürünler ithal değil ve istenen ve beklenenleri karşılayamayacak ürün olabiliyor...O ürünler daha ucuza ve biz insanları aptal yerine koymakiçin satılıyor dikkat edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım her aktarda var ben her sabah ve akşam yemekten önce alicam ister kaynar suda beklet çayını yap sonra kalan tanelerini ye ister üzüm gibi ye ister bir limonla bir bardak suda beklet blendirdan geçir iç

Peki daha önce hiç uygulayan bi arkadaşınız olmuş mu işe yaramış mı

ben uyguladım işe yarıyor kuru üzüm gibi gün de 2 ile 3 avuç arasında yiyebilirsin.. fazlası kalıcı değil ama kısa süreli zarara neden olabilir ama dediğim gibi tüketirsen çok faydasını görürsün

Canım her aktarda var ben her sabah ve akşam yemekten önce alicam ister kaynar suda beklet çayını yap sonra kalan tanelerini ye ister üzüm gibi ye ister bir limonla bir bardak suda beklet blendirdan geçir iç

aktar da bu ürünler çok büyük paralara satılıyor insanları kandırıyorlar çok büyük paralar kazandırıyorsunuz aktarlardan alarak ben size güvenilir ve uygun fiyata bulabileceğiniz bir link veriyorum bakıp inceleyebilirsiniz.

çocuğu olan annelere de bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kg dun nekadar verdin ben bir ayda 2,5 kg verdim sadece acaba az mı tüketiyorum

Bu üçüncü günüm aciktirmiyo özellikle tatlı isteği baya azaldı çayı 3 sekerden az icemezdim bugün bir attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…