Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Aynen canım yazarım tabi bana da motivasyon oluyor bugün 2. günüm 2. gün de çok başarılıydı sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir salatalık 4 zeytin ve 1 kaşık bal yedim öğlen ıspanak yemeği ve makarna yedim yoğurtla öğleden sonra 1 ceviz ve 1 bardak süt içtim akşama doğru 1 muz yedim akşam yemeğinde yarım somon dilimi, salata ve 1,5 dilim ekmek yedim buraya kadar herşey çok iyiydi sonrası kötü oldu çünkü 1 koca tabak patlamış mısır ve 2 bütün dilim kavun yedim bakalım yarın sonuç nasıl çıkacak yazarım yine buradan bu arada gün içinde 3 lt su 1 yeşil çay içtim yarını merak ediyorum

Benimde internetten siparis verdigim goji berryler dun sabah geldi. Satin aldigim site siparis verince beni aradi herkezi ariyorlarmis bilgilendirmek icin yaklasik 45 dk konustuk nasil kullanicama kadar anlattilar bence guzel bir uygulama, ilgili olmalari hosuma gitti. Bir arkadasim icinde siparis vermistik ama bebek emzirdigi icin ona gondermediler ve tavsiye etmediler. Bebektede tokluk hissi yaratabilecegini ve bebegindekilo almasini engelleyebilecegini soylediler mantikli geldi. Kizlar bu arada paketini kullandiktan sonra agzini kapatin dediler sizinkilerin paketi nasildir bilmiyorum ama nemini koruyun dediler. Ptt kargo ile gondermisler 1 gun icinde elimde oldu. Guzel bir paketi var acinca cok guzel koku verdi sirf kokusu icin bile yerim ben bunu . Dayanamadim bir kactane attim agzima tadi guzel tatli ama ara ara mayhoslukta veriyor. Beni arayanlar ilk baslarken tane olarak fazla yemeyin dediler sitedeki tarifleri uygulayin dediler bende dunden itibaren uygulamaya basladim iki gun goji berry limon yapicam bir gun goji berry su sonra 2 gun goji limon buradanda sizlere gunluk degisimi yazacam dun itibari ile kilom 64 du uygulamaya basladim. Beni arayanlar muthis bir zayiflama etkisinin olmayacagini bunu beklemeyin dediler zaman icerisinde saglikli kilo kaybina ve yag yakimina sebep olacak ve kan degerlerinizi duzeltecek dediler. Sizi aciktirmiyacak dediler bide ve dun aksam yemeginden sonra hic acikmadim 1 gun icinde etki edecegine cok inanmamistim ama adamlar hakli galiba canim su anda kahvalti bile istemiyor. Bu arada kizlar adamlar Kullanmadan kan degerlerinizi aldirin dediler ve 2 ay sonra tekrar aldirin aradaki farka bakin dediler ama ben biraz acele ettim dun basladim bugun kan degerlerimi aldirmak icin gidecegim. Kan degerlerini aldiran varmi ve sonuc nasil sizlerde ? Simdilik bu kadar. Bakalim zayiflamanin disinda baska nelere iyi gelecek buradan yazarim size. Hadi bakalim kizlar ben goji limon hazirlamaya gidiyorum kahvalti oncesi ogun icin sonra gorusuruz byess☺

evet dün yediklerimden bahsetmiştim bu sabah 200 gr almış görünüyorum ama gece gezmedeydik 10 da 1 koca çukur tabak mısır üstüne de yarıma yakın kavun yedim tutamadım boğazımı şimdilik 2 günde 800 gr gitmiş görünüyor bugün daha dikkatli olucam bakalım yine yazarım size 35tuğba35 limonla nasıl içiliyor açar mısın kullanımı

Senin gibi yedim. Az yıkadım, yumuşadı. Bendekiler sert.

merhaba bn daha yeni duyudum bu meyveyi kullanmak istiyorum en yakın aktardan alcam ama günde kaç kez ne kadr yiycem aç karna mı tok karnamı bilmiyorum bu konuda bilgi verebilir misin?

Maşallah canım iyi yiyorsun. Ben dün akşam aylar sonra spagetti yedim de sabah malum sonucu gördüm.

Kaç gram aldın canım. Ücreti ne kadar acaba? Buradan yazamasazsan özelden yazar mısın? Ben aktardan aldım. Paketli falan değildi. Öyle aman aman bi tokluk hissi de vermiyor bana. Kalori hesabı yapıyorum zaten.neredeyse her gece aç yatıyorum. Ahhh bi iştah kesse

Merhaba ben daha önce aktardan almıştım ancak çok araştırdım sonra bu aldığım siteyi buldum yazılarını okudum mantıklı geldi okuduklarım. Gelen paketteki en önemli fark tam kuru değil hafif nemli ve yumuşak yani suya felan koymadan da yenebiliyor. ilk etapta 500 gr aldım 80 tl verdim buna kargo ve kapıda ödeme de dahil oldu ptt getirdi ben parayı ptt çalışanına verdim hem böleside daha güvenli oldu kredi kartı numaramı internetten girmemiş oldum. ve en müthişi ne biliyormusunuz kızlar sabah kahvaltısından beri bişey yemedim :) biraz önce 2 tane havuç yiyim dedim birisini bitirdim 2. yarım kaldı öğle yemeği yemedim yani henüz dedikleri gibi tok tutuyor. google dan arama yapın Goji Form diye Goji Form: Goji Berry nedir? diye sonuç çıkıyor. bence okumaya değer yazılar var.
sedosss siteye girdim ama tarifi kopyalatmadı buraya yapıştırayım dedim ama olmadı aynı sitede Goji Limon diye tarif var limonu kabuguyla çekiyorsun bence bir göz at bakalım. Ama her goji üzümüde aynı değil diyorlar acaba aralarında gerçekten bu kadar fark varmıdır kızlar ?

İştah kalmamış ya
İnşallah psikolojik değildir. Seni takip edecem 1 hafta. Ondan sonra bende alacam. Boyunu ve kilonu yazar mısın canım. Gün gün neyi ne kadar yediğini ee yazar mısın? Araştırıyorum hemen. Teşekkür ederim canım

Merhaba arkadaşlar bende goji berry siparş etmiştim bi çin sitesinden bugün elime ulaştı yaklaşık bi 3 hafta içinde. Çin de yetişen ve türkiye de yetişen aynı olmuyormuş . Yarın başlamayı düşünüyorum ama çayını mı yapsam öyle mi yesem karar veremedim bide sert benim sipariş ettğim sizler nasıl kullanıyorsunuz??

Merhaba canım; iştahım var ama yemeye başlıyorum eskiden yediklerimin yarısı kadar gelince doyuyorum .
Dün akşamki menum,
1. Mercimek çorba (yarım kase)
2. Salata
3. 6 adet köfte ( 3 ünü yedim doydum)
ve ben yemekten sonra tatlı krizine giren ben tatlı istemedim sanırım işe yarayacak gibi bu .
boyum 1.64 kilom 64 dü bu sabah 63.4, 600 gr gitmiş akşam müsait olursam tekrar yazarım hadi hepinize iyi pazarlar.

Bu sabah 1 yemek kaşığı goji kattım sandoloz çayıma. İştahımı kontrol edebilirim inşallah.
Tuğba, ben de doymuş olmama rağmen bazen canım tatlı istiyor. Bu neden olur ki acep

ya arkdaşlar mrb öncelikle aranıza yeni katıldım ben;
mayısa düğünüm war 20 kilo gitmesi gerek
goji alayım diyrm ama yorumlarada baktım biraz tırstım
bazılarınızınki yumuşakmış bazılarınınki kuruymuş. hangisini alım bilemedim :S

Merhaba kızlar, dün yine akla zarar bir gündü.sabah yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 kaşık bal, öğlen 3 çikolatalı kruvasan, akşam 1,5 lahmacun, gece 1 küçük kase irmik helvası ve yaklaşık 2 avuç çerez yedim malesef 3 lt su ve yeşilçay içemedim 1 lt falan içmişimdir. yine de 200 gr eksilmiş allah bereket versin :) haftaiçi daha rahat dikkat ediliyor hafta sonu devamlı dışardayız ya sinemserdar01 sandaloz sakızıyla başlamıştım ilk o nasıl gidiyor işe yaradı mı

olcay51 sattığına göre en iyisini sen bilirsin. kurusu yumuşakmı oluyo yoksa gayet kurumu olucak.

sedosss Allah bereket versin bnde okdr versem daha ne isterim :)
ama senın o yedıklerının 2 hatta 3 katını yiyorum bn normal gunde

sedosss Allah bereket versin bnde okdr versem daha ne isterim :)
ama senın o yedıklerının 2 hatta 3 katını yiyorum bn normal gunde
Canım ben de öyleydim mesela lahmacunun 3tanesi ancak yeter bana gojinin tek özelliği iştahı bastırıyor yemek yemek istemiyorum bi dene ne kaybedersin ilk gün farkını anlıyorsun zaten ben koca torba aldım aktaran 3e böldüm düşün 20 tl yalnızca sen 10 TL'lik al ya da 5 bir iki gün dene aklın kalmasın benim gojiler yumuşak aynı kuru üzüm gibi

Merhaba arkadaşlar ben bu goji berry i merak ettiğim için az önce üye oldum yarın spor salonuna yazıldım cardio ya başlıcam vede diyete. Bu meyve gerçekten işe yarıyo mu aranız da kullanup ne kadar zamanda kaç kilo veren var lütfen söyler misiniz ? ve ben öğrenci olduğum için Sakaryada yaşıyorum burda o meyveden bulabilir miyim ? lütfen yardım edin

benim 4 aylık bebeğim var emziriyorum goji çileğini kullanabilir miyim? bebeğime etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…