• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Tesekkürlerr..benimde simdi geldi kargom..7tane yedim hemen tadı fena degil...oeki nasil kullaniyorsunuz..aç mı tok mu?nekadar su içiyorsunuz ve günde kaç tane yiyorsunuz?

Kim nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ben sabah kahvaltıdan önce akşam da yemekten önce içiyorum bazen soğuk su bazen sıcak suya 15-20 tane atıyorum mesala sabah içeceğimiz akşamdan suya koyup sabah içiyorum. Akşamıda öğleden sonra hazırlıyorum. Üçüncü günüm bitmek üzere kilo verdim mi sorunun cevabı halen hayır demekki neymiş tek başına işe yaramıyor boğazı da tutacağız.. Doğru bir kahvaltı yapmadım öğleyin kahve ile geçiştirdim akşamda ekmeksiz yemeğimi bir güzel yedim (afiyet olsun Bana)

Kim nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ben sabah kahvaltıdan önce akşam da yemekten önce içiyorum bazen soğuk su bazen sıcak suya 15-20 tane atıyorum mesala sabah içeceğimiz akşamdan suya koyup sabah içiyorum. Akşamıda öğleden sonra hazırlıyorum. Üçüncü günüm bitmek üzere kilo verdim mi sorunun cevabı halen hayır demekki neymiş tek başına işe yaramıyor boğazı da tutacağız.. Doğru bir kahvaltı yapmadım öğleyin kahve ile geçiştirdim akşamda ekmeksiz yemeğimi bir güzel yedim (afiyet olsun Bana)
Yani suya mi ıslamak gerekiyor.ben direk yedim.8tane yedim.birde günde 15taneyi aşmayin diyorlar sonra yememe hastaligi oluşuyirmuş.birde ben gitti gidiyordan aldim acaba siz nerden aldınız

Tesekkürlerr..benimde simdi geldi kargom..7tane yedim hemen tadı fena degil...oeki nasil kullaniyorsunuz..aç mı tok mu?nekadar su içiyorsunuz ve günde kaç tane yiyorsunuz?
Ben bir avuca yakin yiyorum sabah yiyebildigim kadar ac karnina yiyorum tadini cok begenmedigim icin biraz zor oluyor...gun icinde acikdikca geri kalaninida yiyorum...gunde 15 16 bardak au iciyorum...

Merhaba kızlar

Bende bugün aktardan kilosu 85 liraya goji berry aldım. Eve gelince internetten araştırmalarım sonucu ithal ve yerli diye ayrım yapıldıgını gördüm. Kafam karıştı küçük olan yerli büyük olan ithalmıymış neymiş. Benimkiler küçücük. Acaba işe yaramaz mı? Boşamı okadar para verdim:(

Yani suya mi ıslamak gerekiyor.ben direk yedim.8tane yedim.birde günde 15taneyi aşmayin diyorlar sonra yememe hastaligi oluşuyirmuş.birde ben gitti gidiyordan aldim acaba siz nerden aldınız

Kuru meyve olduğu için ıslamak daha güzel bence.aktardan aldım bende kilosu 85 liradan yeme konusunda öyle bir hastalığa düşeceğimi sanmıyorum iştah gayet yerinde :)dedim ya tek goji ile olmaz bu su-spor ve az yicez

Merhaba kızlar

Bende bugün aktardan kilosu 85 liraya goji berry aldım. Eve gelince internetten araştırmalarım sonucu ithal ve yerli diye ayrım yapıldıgını gördüm. Kafam karıştı küçük olan yerli büyük olan ithalmıymış neymiş. Benimkiler küçücük. Acaba işe yaramaz mı? Boşamı okadar para verdim:KK43:
Canım benimkiler de küçük yerli malı olduğunu sanmıyorum öyle isede süper bence yerli malı iyidir

Bence satın almadan önce şu yazıyı okumanız gerekli.
goji berry satin alirken dikkat edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bende gojiyi duyar duymaz ilgisini çekenlerdenim. Hemen internetten sipariş ettim ve yanında birde bölgesel yağ yakmada etkili bitkisel karışım çayı verdiler. Bu pazartesiden itibaren kullanmaya başladım. Sabah akşam yemekten 15-20 dk önce çayımı içiyorum. Öğleden sonra 3-4 arası 10 adet olmak kaydıyla goji üzümümü yiyorum. Şuan için 1,55 boy 51,50 kilodayım. Fazla kilom olmasa da göbek çevremdeki yağlanma beni rahatsız ediyor inşallah faydasını görürüm. Sizlere bilgilerimi aktarmaya çalışacağım.

Merhaba şu anda yerli malı bulmak çok zor. Eğer yerli malı bulduysanız şanslısınız . Ama bundan iki yıl sonra yerli malını çok daha fazla bulabilirsiniz. Çünkü belli bölgelere büyük yatırımlar yapılıyor. saygılarımla www.gojiberrysepeti.com

Olcay hanım gojinin satışını yapıyormuşsunuz. Bende internetten aldım aslında çok pahalıya mal oldu bana (25gr'lık 3 şise + 30 poşet bitkisel çay=155tl). pazarlamanın adını vermem burada sakıncalı olabilir diye yazamıyorum. Sahte ürün değildir umarım. ben biraz aceleci davrandım umarım faydasını görürüm.

Goji ile 4 üncü günüm kilom halen aynı
Eksiklik var biliyorum mesala su içmiyorum spor yapmıyorum yemekten kısmaya çalışıyorum
Zaten bunları da tam anlamıyla yapsam
Gojiye ne gerek var ki
Yinede elimde ki bitene kadar devam edicem
Deyin ki neden zahmet edip yazıyorsun başlamadan önce o kadar araştırdık ki kimseden de istediğim cevapı bulamadım sırf bu yüzden bu arada sabah aç karnına tartıldım kilom 67.6 yarında yazarım

: 43833316, member: 183911"]Merhaba arkadaşlar bende gojiyi duyar duymaz ilgisini çekenlerdenim. Hemen internetten sipariş ettim ve yanında birde bölgesel yağ yakmada etkili bitkisel karışım çayı verdiler. Bu pazartesiden itibaren kullanmaya başladım. Sabah akşam yemekten 15-20 dk önce çayımı içiyorum. Öğleden sonra 3-4 arası 10 adet olmak kaydıyla goji üzümümü yiyorum. Şuan için 1,55 boy 51,50 kilodayım. Fazla kilom olmasa da göbek çevremdeki yağlanma beni rahatsız ediyor inşallah faydasını görürüm. Sizlere bilgilerimi aktarmaya çalışacağım.[/QUO
Goji ile 4 üncü günüm kilom halen aynı
Eksiklik var biliyorum mesala su içmiyorum spor yapmıyorum yemekten kısmaya çalışıyorum
Gojiye ne gerek var ki
Deyin ki neden zahmet edip yazıyorsun başlamadan önce o kadar araştırdık ki kimseden de istediğim cevapı bulamadım sırf bu yüzden bu arada sabah aç karnına tartıldım kilom 67.6 yarında yazarım

Merhaba arkadaşlar henüz tartılmadım, haftasonu tartılmayı düşünüyorum. Ama sorarsanız bir değişiklik var mı diye bence hiçbir eksikliğim yok. Yemelerimden kesmedim masa başı iş yapıyorum. Oturduğum yerden de bir hareket içerisinde değilim açıkçası zaten hızlı kilo vermek insan vücudu için iyi değil. Ben yavaş yavaş vermekten yanayım yeter ki fazlalıklarımız bizleri terk etsin değil mi.

büyük bir ümitle almıştım ama galiba üzülcem.....ilbugün ncü günüm kilom halen aynı
Gojiye ne gerek var ki
Mrb bende pazartesi basladim ve hünde iki kez 8tane yiyorum bugun
Merhaba arkadaşlar henüz tartılmadım, haftasonu tartılmayı düşünüyorum. Ama sorarsanız bir değişiklik var mı diye bence hiçbir eksikliğim yok. Yemelerimden kesmedim masa başı iş yapıyorum. Oturduğum yerden de bir hareket içerisinde değilim açıkçası zaten hızlı kilo vermek insan vücudu için iyi değil. Ben yavaş yavaş vermekten yanayım yeter ki fazlalıklarımız bizleri terk etsin değil mi.
Mrb ben tartiliyorum ama bendede bir degişiklik yok..büyik

Mrb ben tartiliyorum ama bendede degişiklik yok büyük bir ümitle almistim ama olmayacak galiba :( ne diyebilirim ki inş 1hafta sonra falan zayiflamaya baslarim

Kızlar merhaba, ben buradaki yorumların tamamını okuyup aktardan aldım evvelsi gün, açıkçası çok umudum da yoktu inanmayarak aldım aklımda kalmasın diye dün kullanmaya başladım her öğün öncesi 8 tane yiyorum çay falan yapmıyorum, acayip iştahımı kesti normalde öğrelden sonra falan deli tatlı krizim olurdu kesinlikle olmadı normal bir insan gibi de yedim yani ve sabah tartıldığımda 1 kilo gitmişti 1 günde yaklaşık 3 aydır gram vermiyordum hep aynıydı kilom bir günde gitti ama bunda gün içinde fazladan yediğim abur cuburu yemememin etkisi var ancak gojinin faydası, canım onların hiçbirini istemedi şoklardayım umarım iyi gider ya size dün yediklerimi anlatıcam şimdi sabah gojiden sonra 1,5 dilim ekmek peynir, 4 zeytin, salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 kaşık pekmez ve tahin yedim, öğlen goji sonrasında 1 tabak kurufasulye ve ayrı 1 tabak pilav yedim (bu öğün biraz abartılı oldu), öğleden sonra 1 yeşil elma, 1 mandalina yedim , akşam da 2 yumurtalı menemen ,yoğurt ve 1,5 dilim ekmek yedim gün içinde 2,5 lt su 1 kez yeşilçay ve 1 form çayı içtim (ama bu çayları zaten hergün içöiodum onların etkisi değil kesinlikle) ve bu kadar yemeye 1 kilo iyi bence bakalım devam edecek mi umarım böyle gider

Sedos öncelikle detayli anlattigin için teşekkür ederim.... Umarin bizdede işe yarar ama ben günde 2defa yiyorum senin gibi 3 defa yemeyi denerim...ve bende yediklerime dikkat ediyorum zaten iştahimda yokk.böle birbirimize anlatmaya devam edelim lütfen

Kızlar merhaba, ben buradaki yorumların tamamını okuyup aktardan aldım evvelsi gün, açıkçası çok umudum da yoktu inanmayarak aldım aklımda kalmasın diye dün kullanmaya başladım her öğün öncesi 8 tane yiyorum çay falan yapmıyorum, acayip iştahımı kesti normalde öğrelden sonra falan deli tatlı krizim olurdu kesinlikle olmadı normal bir insan gibi de yedim yani ve sabah tartıldığımda 1 kilo gitmişti 1 günde yaklaşık 3 aydır gram vermiyordum hep aynıydı kilom bir günde gitti ama bunda gün içinde fazladan yediğim abur cuburu yemememin etkisi var ancak gojinin faydası, canım onların hiçbirini istemedi şoklardayım umarım iyi gider ya size dün yediklerimi anlatıcam şimdi sabah gojiden sonra 1,5 dilim ekmek peynir, 4 zeytin, salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 kaşık pekmez ve tahin yedim, öğlen goji sonrasında 1 tabak kurufasulye ve ayrı 1 tabak pilav yedim (bu öğün biraz abartılı oldu), öğleden sonra 1 yeşil elma, 1 mandalina yedim , akşam da 2 yumurtalı menemen ,yoğurt ve 1,5 dilim ekmek yedim gün içinde 2,5 lt su 1 kez yeşilçay ve 1 form çayı içtim (ama bu çayları zaten hergün içöiodum onların etkisi değil kesinlikle) ve bu kadar yemeye 1 kilo iyi bence bakalım devam edecek mi umarım böyle gider
Ben bitki çayıma katıp öyle tüketiyorum. Sen kuru kuru nasıl yiyorsun, taş gibi bir şey sonuçta. Nasıl yiyorsun?

Ben bitki çayıma katıp öyle tüketiyorum. Sen kuru kuru nasıl yiyorsun, taş gibi bir şey sonuçta. Nasıl yiyorsun?
yaa bilmiyorum benim gojilerim sert değil yumuşacık aynı kuru üzüm gibi tatlı hafif mayhoş bir tadı var ve çok lezzetli öyle kupkuru birşey değil ben de doğrudan yiyorum bence bu gojiler de farklı farklı ve yanlış goji tüketildiğinden bazı arkadaşlarda sonuç alınmıyor benim aldığım aktarda bir kadınla tanıştım hem tiroid hem de şeker hastasıymış 7 aydır diyetisyendi diyetti hiç kilo verememiş gojiye başladım bir haftada kendiliğinden 1,5 kilo gitti dedi zaten onun gazıyla aldım ve gerçekten açlık hissetmiyorum normalde ben çok yerim yediklerimi yazıyorum ya onlar benim normal insan gibi yediklerim bir de hayvanlaştığım bir insan modeli var dağlara taşlara en azından şu örneği vereyim başlamadan 1 gün önce öğleden sonra hiç üşenmeyip tulumba tatlısı alıp 10 tane tatlı yemiş, akşam yemeği sonrası da yarım paket çekirdek bitirmiş bir insanım artık bu abur cuburlara ihtiyaç duymuyorum

Back