- Konu Sahibi Cardialgia
-
Ben ilk gün 1 kg verdim ama hafta sonu ç ok kaçırdım yazarım haftaiçi yine gojinin özelliği şekerin düşmüo delice açlık hissetmiyorsun iyi değerlendiirsen zayıflarsın diyete yardımcı yani onun dışında kendiliğinden yağ yakma falan yokMerhaba arkadaşlar ben bu goji berry i merak ettiğim için az önce üye oldum yarın spor salonuna yazıldım cardio ya başlıcam vede diyete. Bu meyve gerçekten işe yarıyo mu aranız da kullanup ne kadar zamanda kaç kilo veren var lütfen söyler misiniz ? ve ben öğrenci olduğum için Sakaryada yaşıyorum burda o meyveden bulabilir miyim ? lütfen yardım edin
Sandalos sakızlı form çayı içiyorum canım. Memnunum şimdi. Marketten aldıklarımdan daha iyi en azından.Merhaba kızlar, dün yine akla zarar bir gündü.sabah yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 kaşık bal, öğlen 3 çikolatalı kruvasan, akşam 1,5 lahmacun, gece 1 küçük kase irmik helvası ve yaklaşık 2 avuç çerez yedim malesef 3 lt su ve yeşilçay içemedim 1 lt falan içmişimdir. yine de 200 gr eksilmiş allah bereket versin :) haftaiçi daha rahat dikkat ediliyor hafta sonu devamlı dışardayız ya sinemserdar01 sandaloz sakızıyla başlamıştım ilk o nasıl gidiyor işe yaradı mı
Benim kızım da emiyor ama 20 aylık daha ziyade yemek yiyor senin bebeğin baya küçükmüş canım bence hiç girme bu bitkisel şeylere sütüne yansıyabilir ödem attırıo çünkü ve ödem atmak süt sudan meydana geldiği için emzirme sırasında sütü azaltıomuş biraz daha sabret derim ben bak bende zayıflama turlarına yeni başladım 10kg kaldı bende de hamileliktebenim 4 aylık bebeğim var emziriyorum goji çileğini kullanabilir miyim? bebeğime etkisi olur mu?
Zayıflattı mı peki farkını gördün mü ben de 1_2 gün kullandım ama 20 aylık kızım var emiyor o çok rahatsız oldu sandalos tan acı bu böyle olmaz diyip durdu emerken ama aklımda kaldı faydalıysa 4ay sonra ben de kullanıcamSandalos sakızlı form çayı içiyorum canım. Memnunum şimdi. Marketten aldıklarımdan daha iyi en azından.
Aslında baya iştah kesiyor canın aç karna yiyince, ben de yeme çok farketti kesinlikle krize girmiyorum diyeti çok kolaylaştırıyorkızlar ben bi aktara sordum biz bunu kilo alamayanlara veriyoruz dedi
çook teşekkür ederim :)Ben ilk gün 1 kg verdim ama hafta sonu ç ok kaçırdım yazarım haftaiçi yine gojinin özelliği şekerin düşmüo delice açlık hissetmiyorsun iyi değerlendiirsen zayıflarsın diyete yardımcı yani onun dışında kendiliğinden yağ yakma falan yok
Ben sandolos sakızını bulamadım canım. Çayını buldum, içiyorum. İştahımı kontrol edebiliyorum. Susatıyor da. Sindirim sistemini de düzenliyor. Yaklaşık 2 kilo gitti. Dikkat etmedikçe alıyorum - veriyorum bu 2 kiloyuZayıflattı mı peki farkını gördün mü ben de 1_2 gün kullandım ama 20 aylık kızım var emiyor o çok rahatsız oldu sandalos tan acı bu böyle olmaz diyip durdu emerken ama aklımda kaldı faydalıysa 4ay sonra ben de kullanıcam
yokyok kesınlıkle alıcam havzada yok bide merkeze bakcam bakalım inş bulurum.Canım ben de öyleydim mesela lahmacunun 3tanesi ancak yeter bana gojinin tek özelliği iştahı bastırıyor yemek yemek istemiyorum bi dene ne kaybedersin ilk gün farkını anlıyorsun zaten ben koca torba aldım aktaran 3e böldüm düşün 20 tl yalnızca sen 10 TL'lik al ya da 5 bir iki gün dene aklın kalmasın benim gojiler yumuşak aynı kuru üzüm gibi
Teşekkür ederim bende diyet yapmaya başladım ama bebekten fırsat bulup spor yapamıyorum sadece diyet yetmiyoBenim kızım da emiyor ama 20 aylık daha ziyade yemek yiyor senin bebeğin baya küçükmüş canım bence hiç girme bu bitkisel şeylere sütüne yansıyabilir ödem attırıo çünkü ve ödem atmak süt sudan meydana geldiği için emzirme sırasında sütü azaltıomuş biraz daha sabret derim ben bak bende zayıflama turlarına yeni başladım 10kg kaldı bende de hamilelikte
canım sen nerden aldın??Aslında baya iştah kesiyor canın aç karna yiyince, ben de yeme çok farketti kesinlikle krize girmiyorum diyeti çok kolaylaştırıyor
aktardan alabilirsin paketli ağzı kapalı satılıyorsa daha uygun güvenli oluyo :)canım sen nerden aldın??
peki ne kadar tüketiyoruz günde? aç karnına mı?aktardan alabilirsin paketli ağzı kapalı satılıyorsa daha uygun güvenli oluyo :)
aktardan aldım canım öyle paketli falan değildi benimki kavanozdan torbaya koydu aktar ama şansıma daha yeni gelmişti belki de taze olduğu için iyi çıktıcanım sen nerden aldın??
Gojinin özelliği benim gözlemlediğim öyle durduk yere yağ falan yakmıyor sadece yarı yarıya tokluk hissi yaratıyor mesela 4 köfteyle doyuyorsan bariz şekilde 2 köfteyle doyabiliyorsun bence goji bir diyet yardımcısı yoksa öyle kendiliğinden 2 kilolar 3 kilolar falan yalan eğer rejim yapıyorsan ve zorlanıyorsan çok güzel kan şekeri dengeliyor açlık krizine girmiyorsun ya da yemek yerken daha hızlı doyuyorsun bence denemeye değer benim hayatımda fark yarattı çok yiyordum çünkü 1 hafta olmadı daha başlayalı 1 kg gitti 5 TL lik al mesela sana 5-6 gün yeter denersin en azından ilk gün farkı anlıyorsun zaten çok garip bişeykılar Merhaba bu goji Berry i nette rastgele okudum hem de daha az önce yeni tanıştım yani şimdi gerçekten bunu yiyip zayifkayan öyle haftada 2 kg falan var mı aranızda bütün sayfalarınızı okuyamadim ama eğer gerçekten öyle ise yarın hemen alıp başlıyorum.. bi de nasıl kullanılması gerekiyor biraz bilgilendirir misiniz beni
başla sitelerde haftada 2.5 kg verdim yazanlar bile var ciddiye almalı miyim ?? malum herseye güvenilirmiyor tek güvendiğim site burası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?