• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Merhaba arkadaşlar ben bu goji berry i merak ettiğim için az önce üye oldum yarın spor salonuna yazıldım cardio ya başlıcam vede diyete. Bu meyve gerçekten işe yarıyo mu aranız da kullanup ne kadar zamanda kaç kilo veren var lütfen söyler misiniz ? ve ben öğrenci olduğum için Sakaryada yaşıyorum burda o meyveden bulabilir miyim ? lütfen yardım edin :KK43:
Ben ilk gün 1 kg verdim ama hafta sonu ç ok kaçırdım yazarım haftaiçi yine gojinin özelliği şekerin düşmüo delice açlık hissetmiyorsun iyi değerlendiirsen zayıflarsın diyete yardımcı yani onun dışında kendiliğinden yağ yakma falan yok

Merhaba kızlar, dün yine akla zarar bir gündü.sabah yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 kaşık bal, öğlen 3 çikolatalı kruvasan, akşam 1,5 lahmacun, gece 1 küçük kase irmik helvası ve yaklaşık 2 avuç çerez yedim malesef 3 lt su ve yeşilçay içemedim 1 lt falan içmişimdir. yine de 200 gr eksilmiş allah bereket versin :) haftaiçi daha rahat dikkat ediliyor hafta sonu devamlı dışardayız ya sinemserdar01 sandaloz sakızıyla başlamıştım ilk o nasıl gidiyor işe yaradı mı
Sandalos sakızlı form çayı içiyorum canım. Memnunum şimdi. Marketten aldıklarımdan daha iyi en azından.

benim 4 aylık bebeğim var emziriyorum goji çileğini kullanabilir miyim? bebeğime etkisi olur mu?
Benim kızım da emiyor ama 20 aylık daha ziyade yemek yiyor senin bebeğin baya küçükmüş canım bence hiç girme bu bitkisel şeylere sütüne yansıyabilir ödem attırıo çünkü ve ödem atmak süt sudan meydana geldiği için emzirme sırasında sütü azaltıomuş biraz daha sabret derim ben bak bende zayıflama turlarına yeni başladım 10kg kaldı bende de hamilelikte

Sandalos sakızlı form çayı içiyorum canım. Memnunum şimdi. Marketten aldıklarımdan daha iyi en azından.
Zayıflattı mı peki farkını gördün mü ben de 1_2 gün kullandım ama 20 aylık kızım var emiyor o çok rahatsız oldu sandalos tan acı bu böyle olmaz diyip durdu emerken ama aklımda kaldı faydalıysa 4ay sonra ben de kullanıcam

Ben ilk gün 1 kg verdim ama hafta sonu ç ok kaçırdım yazarım haftaiçi yine gojinin özelliği şekerin düşmüo delice açlık hissetmiyorsun iyi değerlendiirsen zayıflarsın diyete yardımcı yani onun dışında kendiliğinden yağ yakma falan yok
çook teşekkür ederim :)

Zayıflattı mı peki farkını gördün mü ben de 1_2 gün kullandım ama 20 aylık kızım var emiyor o çok rahatsız oldu sandalos tan acı bu böyle olmaz diyip durdu emerken ama aklımda kaldı faydalıysa 4ay sonra ben de kullanıcam
Ben sandolos sakızını bulamadım canım. Çayını buldum, içiyorum. İştahımı kontrol edebiliyorum. Susatıyor da. Sindirim sistemini de düzenliyor. Yaklaşık 2 kilo gitti. Dikkat etmedikçe alıyorum - veriyorum bu 2 kiloyu :KK23:
Sporu arttırdım, kiviyi bol yiyorum (kivi diyeti yapacaktım, yapamadım).epey aldım bu çaydan, bitince sonucu gerçekten çok merak ediyorum

Merhaba kızlar dün yazarım dedim ama yazamadım. Hemen konuya gireyim dün benim için güzel geçti sabah öğleden sonra goji berry lerimi yogurtla blenderdan geçirdim ve afiyetle yedim. saat 8 e kadar canım birşey istemedi 8 gibi yarım çorba ve bolca tavuk yedim yatmadan önce birazcık meyve okadar. Sanırım dedikleri gibi tok tutuyor.
Dün akşam birkaç taneyi mutfakta açıkta bıraktım, bu sabah hepsinin kupkuru olduğunu gördüm. Aldığım yer paketi özel bu paketten çıkarmayın ve paketin ağzını kapalı tutun demişti. Bence goji berrynin en büyük özelliği birazcık nemli olması zaten kupkuru birşeyde yenmez gibi önceden aktardan aldıklarımda dışarıda tutulduğu için kuruydu. Bebek emzirenlere tavsiye etmiyorlar beni ilk aradıklarında hamilemisiniz veya bebek emziriyormusunuz diye sormuşlardı eğer evet deseydim göndermeyeceklerini söylediler. ilginç bir yaklaşım sonuçta kim malını satmak istemez ki :KK9:. Bugün birazcık yogunum çok yazamıyacağım ama bugün sabah 63.2 geldim 800 gr gitti .

Canım ben de öyleydim mesela lahmacunun 3tanesi ancak yeter bana gojinin tek özelliği iştahı bastırıyor yemek yemek istemiyorum bi dene ne kaybedersin ilk gün farkını anlıyorsun zaten ben koca torba aldım aktaran 3e böldüm düşün 20 tl yalnızca sen 10 TL'lik al ya da 5 bir iki gün dene aklın kalmasın benim gojiler yumuşak aynı kuru üzüm gibi
yokyok kesınlıkle alıcam havzada yok bide merkeze bakcam bakalım inş bulurum.

aslında bnm tek sorunum gözümün doymaması
karnım doyuyo ama gözüm doymuyo ağzım aç

Arkadaşlar haftasonu tartılamadım yaaa. Unuttum inanın ki oğlumla uğraşmaktan. Bakalım akşam tartılacak bir yer bulabilirsem tartılacağım inşallah. Kullanalı tam 1 hafta oldu. Açıkcası bir değişiklik de hissetmiyorum. Yemelerim normal hiç iştahımı kesmiyor. Benim iştahım üzgün olmadığım sürece hep açıktır :)

yahu benim neden iştahımı hiçbişe kesmiyor
mutlu olunca yiorum
üzgün olunca yiorm
midem bulanıo yiorum.
bnm neden sürekli iştahım açık

Kizlar belkide kullandiklarimizin arasinda fark vardirr ben ogle yemeginde pizza pizzadan orta boy pizza soyledim normalde hepsini yerdim son 1 dilimi yiyemedim :KK12: :KK51: bakalim aksam nasil gececek

merhaba arkadaşlar ben goji berry kullandım bugün sabah 13 akşamda 21 tane yedim üstüne su içtim. yemekden 15 dk önce aç karnıma. gerçekten tok tutuyo uzun süre benim hemen guruldayan midem hiç guruldamadı çok şaşırdım öle hiç yemek yemiyosunuz değil amaa mesela 3 dilim ekmek yerken 1,5 dilimle doyduğunuzu fark edebilirsiniz. (ekmek hiç yemeyin ) yine yazıcam kesinlikle gojiyi deneyin ve aktardan bi paketi 10 tl ye aldım pişman olmazsınız. :)

Benim kızım da emiyor ama 20 aylık daha ziyade yemek yiyor senin bebeğin baya küçükmüş canım bence hiç girme bu bitkisel şeylere sütüne yansıyabilir ödem attırıo çünkü ve ödem atmak süt sudan meydana geldiği için emzirme sırasında sütü azaltıomuş biraz daha sabret derim ben bak bende zayıflama turlarına yeni başladım 10kg kaldı bende de hamilelikte
Teşekkür ederim bende diyet yapmaya başladım ama bebekten fırsat bulup spor yapamıyorum sadece diyet yetmiyo

kılar Merhaba bu goji Berry i nette rastgele okudum hem de daha az önce yeni tanıştım yani şimdi gerçekten bunu yiyip zayifkayan öyle haftada 2 kg falan var mı aranızda bütün sayfalarınızı okuyamadim ama eğer gerçekten öyle ise yarın hemen alıp başlıyorum.. bi de nasıl kullanılması gerekiyor biraz bilgilendirir misiniz beni
başla sitelerde haftada 2.5 kg verdim yazanlar bile var ciddiye almalı miyim ?? malum herseye güvenilirmiyor tek güvendiğim site burası...

kılar Merhaba bu goji Berry i nette rastgele okudum hem de daha az önce yeni tanıştım yani şimdi gerçekten bunu yiyip zayifkayan öyle haftada 2 kg falan var mı aranızda bütün sayfalarınızı okuyamadim ama eğer gerçekten öyle ise yarın hemen alıp başlıyorum.. bi de nasıl kullanılması gerekiyor biraz bilgilendirir misiniz beni
başla sitelerde haftada 2.5 kg verdim yazanlar bile var ciddiye almalı miyim ?? malum herseye güvenilirmiyor tek güvendiğim site burası...
Gojinin özelliği benim gözlemlediğim öyle durduk yere yağ falan yakmıyor sadece yarı yarıya tokluk hissi yaratıyor mesela 4 köfteyle doyuyorsan bariz şekilde 2 köfteyle doyabiliyorsun bence goji bir diyet yardımcısı yoksa öyle kendiliğinden 2 kilolar 3 kilolar falan yalan eğer rejim yapıyorsan ve zorlanıyorsan çok güzel kan şekeri dengeliyor açlık krizine girmiyorsun ya da yemek yerken daha hızlı doyuyorsun bence denemeye değer benim hayatımda fark yarattı çok yiyordum çünkü 1 hafta olmadı daha başlayalı 1 kg gitti 5 TL lik al mesela sana 5-6 gün yeter denersin en azından ilk gün farkı anlıyorsun zaten çok garip bişey

Back