• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.

merhaba Cardialgia konu başlığın dikkatimi çekti de bizde duyduk Goji çileğini ama emin olamamıştık, kullandığını yazmışsın da izlenimlerini ve gün içinde nasıl kullandığını daha ayrıntılı anlatabilir misin? Dönüş yapabilirsen çok sevinirim.

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.

[r: 718484"][/QUOTE]
Kesinlikle zayiflatiyormu ya ve nasil kullanıyorsunuz ceigniyormusun cayinimi demliyorsun

arkadaşlar bir yerde okuduktan sonra uzun uzun araştırdım. Goji berry mevyesini, yağları enerjiye dönüştürüyormuş.

yaklaşık 4 gündür kullanıyorum şişkinliğim kalmadı diyebilirim. çayını yapıp içiyorum günde 3 defa aç karımla ve inanılmaz tokluk veriyor.

bununla birlikte diyette yapıyorum.

sizle bilgilerinide paylaşayım.

Faydaları...

Dünya daki en yüksek antioksidan yiyeceklerinden biridir. Antioxidant carotenoidsin tam bir tayfını içerir.
Ömür uzunluğunu artırmak için ve kuvvet verici olarak kullanılır.
19 farklı amino asit içerir (Arı poleninden altı kere daha yüksek). Methionine, Leucine, Isoleucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine , Tryptophan, Valine ...
21 iz minerallerini içerir. Çinko, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfor ...
İçeriğindeki Germanyum kansere karşı koruyucu bir iz mineralidir. Nadiren, yiyeceklerde bulunur.
% 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksektir.
Portakaldan yüzlerce kat C vitamini içerir.
B vitaminlerini içerir, yiyeceği enerjiye döndürmek için zorunlu.
%8 Vitamin E içerir. (Çok nadiren meyvelerde bulunur, sadece tahıl ve tohumlarda)
Beta Sitosterol'a içerir, anti-alevlendirici bir ajandır. Kolesterolü düşürür.
Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir.
Kalp ve kan basıncına faydası olan maddeler içerir.
Solavetivone içerir. Bu madde güçlü bir anti fungal ve anti-bakteriyeldir.
Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir bileşiktir.
Tümörlere karşı deney farelerinde doğal katil hücre faaliyetini arttırdığı görülmüştür. Geniş tayfla anti-kanser ilacıdır.
Karaciğer tarafından kolin'i üretmek için kullanılan Betain içerir, sakinleştirici, hafızayı arttıran, kas büyümesini terfi ettiren ve yağlı karaciğer hastalığına karşı koruyan bir bileşiktir.
Betain ayrıca, vücudun enerji tepkilerinde kullandığı metil gruplarını sağlar ve homosistein düzeylerini azaltmaya yardım edebilir.
DNA'yı korur.
Havuçtan daha iyi bir beta karoten kaynağıdır.
Zeaxanthin içerir. Göz retinasında bulunan iki karotenoidden biridir. Göz sağlığı için çok yararlıdır.

Antioksidan Nedir ? : Yağların oksitlenmesini yavaşlatan maddedir. Canlılarda, kimyasal süreçler, özellikle oksitlenme, serbest radikallerin oluşmasına neden olur. Yüksek derecede reaktif olan serbest radikaller farklı moleküller ile kolayca reaksiyona girebilir ve böylece hücrelere, canlıya zarar verebilir. Antioksidanlar serbest radikallerle reaksiyona girerek (onlarla bağ kurarak) hücrelere zarar vermelerini önler. Bu özellikleriyle hücrelerin anomalileşme, ve sonuç olarak tümör oluşturma risklerini azalttıkları gibi, hücre yıkımını da azalttıkları için, daha sağlıklı ve yaşlılık etkilerinin minimum olduğu bir yaşam yaşama şansını yükseltir.

bu yolculuğa benimle devam etmek isteyen arkadaşları beklerim.

Merhaba,

sanırım yeterince araştırmadın... normal sağlık açısından tüketim için günde 15 adet yemeliyiz... Zayıflamak açısından kullanılacaksa günde 50 gr kesinlikle geçmemeli... büyük zararları var vücuda tokluk hissi verdiğinden ve doz aşıldığında
yemek yememe hastalığına dönüştürüyor ve hızla kilo veriyorsun ve yemek yesende kilo alamıyorsun... buna çok dikkat etmek gerekir !!!!
Ayrıca satın alırken kesinllikle vakumlu ambalajda satın alınmalı kilosu ortalama 100 TL civarında... Aktarcılar da açık olarak ta satılıyor ki asla tercih etmeyiniz.....hava aldığından içindeki bir çok bileşen etkisiz oluyor.. hazır poşet çayını değil de meyvesini kullanmak gerekir... ayrıca şeker hastalarının ve hamile bayanlarında kullanılması sakıncalıdır...

Merhaba,

sanırım yeterince araştırmadın... normal sağlık açısından tüketim için günde 15 adet yemeliyiz... Zayıflamak açısından kullanılacaksa günde 50 gr kesinlikle geçmemeli... büyük zararları var vücuda tokluk hissi verdiğinden ve doz aşıldığında
yemek yememe hastalığına dönüştürüyor ve hızla kilo veriyorsun ve yemek yesende kilo alamıyorsun... buna çok dikkat etmek gerekir !!!!
Ayrıca satın alırken kesinllikle vakumlu ambalajda satın alınmalı kilosu ortalama 100 TL civarında... Aktarcılar da açık olarak ta satılıyor ki asla tercih etmeyiniz.....hava aldığından içindeki bir çok bileşen etkisiz oluyor.. hazır poşet çayını değil de meyvesini kullanmak gerekir... ayrıca şeker hastalarının ve hamile bayanlarında kullanılması sakıncalıdır...

t: 43725607, member: 403962"]Merhaba,

Ayrıca satın alırken kesinllikle vakumlu ambalajda satın alınmalı kilosu ortalama 100 TL civarında... Aktarcılar da açık olarak ta satılıyor ki asla tercih etmeyiniz.....hava aldığından içindeki bir çok bileşen etkisiz oluyor.. hazır poşet çayını değil de meyvesini kullanmak gerekir... ayrıca şeker hastalarının ve hamile bayanlarında kullanılması sakıncalıdır...[/QUOTE]
Mrb bende bu goji cilrkler

t: 43725607, member: 403962"]Merhaba,
Mrb bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum yan etkisi olur diye...acaba siz kullandınız mi? Kendinizde emin yazmişsinizda beni bilgilendirmişti lütfen?
Mrb bende bu goji cilrkler[/QUOTE]

Kızlar bende dün aldım aktardan. kilosu 85 TL ve kurusu. aktar günde 2 kez 7-8 adet direk çiğneyerek yememi söyledi. dün itibari ile başladım. bugün baş agrım ve midemde yanma var ama nedeni bumu bilemiyorum. yedikten sonra deli gibi su içtim. haşimato troidi hastası idim (bu sitede bir paylaşımda gördüm ve uyguladım. her sabah zencefil suyu tükettim. dün tahlillerimi gördü dr. ilaç vermedi. 2 ay sonra kontrole gel dedi. bu nedenle böyle şeylere inancım arttı.) her neyse istikrarlı şekilde uyguladıktan 1 hafta sonra sonucu yazarım. bende işe yararsa efsane doğru çıkar arkadaşlar. hepimiz incecik olalım inşallah. ayrıca zencefil suyu troit hastalığımı yok ederken aynı zamanda 1 ay 10 günlük süre zarfında 3 kg. vermemi sağladı. troit hastaları zencefili denemeli bence.

arkadaşlar bir yerde okuduktan sonra uzun uzun araştırdım. Goji berry mevyesini, yağları enerjiye dönüştürüyormuş.

yaklaşık 4 gündür kullanıyorum şişkinliğim kalmadı diyebilirim. çayını yapıp içiyorum günde 3 defa aç karımla ve inanılmaz tokluk veriyor.

bununla birlikte diyette yapıyorum.

sizle bilgilerinide paylaşayım.

Faydaları...

Dünya daki en yüksek antioksidan yiyeceklerinden biridir. Antioxidant carotenoidsin tam bir tayfını içerir.
Ömür uzunluğunu artırmak için ve kuvvet verici olarak kullanılır.
19 farklı amino asit içerir (Arı poleninden altı kere daha yüksek). Methionine, Leucine, Isoleucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine , Tryptophan, Valine ...
21 iz minerallerini içerir. Çinko, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfor ...
İçeriğindeki Germanyum kansere karşı koruyucu bir iz mineralidir. Nadiren, yiyeceklerde bulunur.
% 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksektir.
Portakaldan yüzlerce kat C vitamini içerir.
B vitaminlerini içerir, yiyeceği enerjiye döndürmek için zorunlu.
%8 Vitamin E içerir. (Çok nadiren meyvelerde bulunur, sadece tahıl ve tohumlarda)
Beta Sitosterol'a içerir, anti-alevlendirici bir ajandır. Kolesterolü düşürür.
Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir.
Kalp ve kan basıncına faydası olan maddeler içerir.
Solavetivone içerir. Bu madde güçlü bir anti fungal ve anti-bakteriyeldir.
Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir bileşiktir.
Tümörlere karşı deney farelerinde doğal katil hücre faaliyetini arttırdığı görülmüştür. Geniş tayfla anti-kanser ilacıdır.
Karaciğer tarafından kolin'i üretmek için kullanılan Betain içerir, sakinleştirici, hafızayı arttıran, kas büyümesini terfi ettiren ve yağlı karaciğer hastalığına karşı koruyan bir bileşiktir.
Betain ayrıca, vücudun enerji tepkilerinde kullandığı metil gruplarını sağlar ve homosistein düzeylerini azaltmaya yardım edebilir.
DNA'yı korur.
Havuçtan daha iyi bir beta karoten kaynağıdır.
Zeaxanthin içerir. Göz retinasında bulunan iki karotenoidden biridir. Göz sağlığı için çok yararlıdır.

Antioksidan Nedir ? : Yağların oksitlenmesini yavaşlatan maddedir. Canlılarda, kimyasal süreçler, özellikle oksitlenme, serbest radikallerin oluşmasına neden olur. Yüksek derecede reaktif olan serbest radikaller farklı moleküller ile kolayca reaksiyona girebilir ve böylece hücrelere, canlıya zarar verebilir. Antioksidanlar serbest radikallerle reaksiyona girerek (onlarla bağ kurarak) hücrelere zarar vermelerini önler. Bu özellikleriyle hücrelerin anomalileşme, ve sonuç olarak tümör oluşturma risklerini azalttıkları gibi, hücre yıkımını da azalttıkları için, daha sağlıklı ve yaşlılık etkilerinin minimum olduğu bir yaşam yaşama şansını yükseltir.

bu yolculuğa benimle devam etmek isteyen arkadaşları beklerim.

Ben yaklaşık 15 gündür kullanoıyorum. Sabah ,öğle, akşam ve ara öğünlerde 10-15 arası tüketiyorum. Ama kilo kaybı olarak bir fark görmedim. Bir ay bittikten sonra tekrar tartılıp, yine kayıp yoksa bırakacağım.. Sevgiler

Swet2006, post: 43738074, member: 40692"]Kızlar bende dün aldım aktardan. kilosu 85 TL ve kurusu. aktar günde 2 kez 7-8 adet direk çiğneyerek yememi söyledi. dün itibari ile başladım. bugün baş agrım ve midemde yanma var ama nedeni bumu bilemiyorum. yedikten sonra deli gibi su içtim. haşimato troidi hastası idim (bu sitede bir paylaşımda gördüm ve uyguladım. her sabah zencefil suyu tükettim. dün tahlillerimi gördü dr. ilaç vermedi. 2 ay sonra kontrole gel dedi. bu nedenle böyle şeylere inancım arttı.) her neyse istikrarlı şekilde uyguladıktan 1 hafta sonra sonucu yazarım. bende işe yararsa efsane doğru çıkar arkadaşlar. hepimiz incecik olalım inşallah. ayrıca zencefil suyu troit hastalığımı yok ederken aynı zamanda 1 ay 10 günlük süre zarfında 3 kg. vermemi sağladı. troit hastaları zencefili denemeli bence.[/QUOTE]
İnsaallah işe yarar canim mesajlarını bekliyorum ise yatarsa haberimiz olsun mutlakaistedigin sonuçlari alırsın inş hadi bakalim

arkadaşlar goji çileğinden bende alcam gerçekten zayıflatıyormu. alınca günde kaç kez ne kadr yiycem aç karna mı tok karnamı kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Akşamdan beri internetten zayıflama yöntemlerine bakıyorum dolandım dolandım eskiden de üye olduğum bu kulübün de samimiyetine inanarak soruyorum gerçekten işe yarıyor mu ben diyet yapıcam derken 66 dan 68 çıktım bu 8 kiloyu vermem kazım kızlar cevap verirseniz sevinirim sizce kullanmalı mıyım

Üçüncü gündeyim.
Kullanıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor iştahım yok kilo verdim mi hayır

Bugun 4 gunum ve hic birsey yiyemiyorum..biraz birsey yesem hemen tokluk hissi veriyor...kilo verdim mi bilmiyorum ama aradan biraz zaman gecince tartilacagim..
Tesekkürlerr..benimde simdi geldi kargom..7tane yedim hemen tadı fena degil...oeki nasil kullaniyorsunuz..aç mı tok mu?nekadar su içiyorsunuz ve günde kaç tane yiyorsunuz?

Back