al sana su ..
eşyalarını sat.. eşyaların derdine düşme olurda dönerseniz yine alırsın..
gelişine yaşa .
hangi ülkeye gidiyorsunuz goha?? çok heyecan verici benim bile içim kıpır kıpır oldu..
yazdığın o kadar dert değil de yurt dışına taşınma kısmına yazıyorum fark ettiysen
hayatı akışına göre yaşayan sen neden bu kadra planlama yapmya çalışıyorsun? bence gerek yok,yaşa ve gör en güzeli.neticede ailen de burada,lazım olursa halleder onlar da..ya da bir uçağa bakar amerika değilse çok pahalı ve uzun süren yolculuk da olmaz. 1 hafta gelir halledrsin..
Eşyaları depoya kaldırıp yurtdışında yaşamaya kesin karar verdiğiniz de mi satsanız? Ben sanırım öyle yapardım.
malta çok güzelmiş,kuzenim uni.okudu orada..bir de eğer eşyaları vermeye karar verirsen,tohum otizm vakfı olabilr mesela.hani hem düzgün eğitim veren hem de ihtiyacı olan derneklerden mesela.ya da lösev gibi..onlar çocuklar için ev gibi kullanıyorlar ya.aslında doğru,
Maltaya gideceğiz kısmetse,
2 saat İstanbuldan.
gidip gelebilirim.
Bu sitede 2.el topiği var,sahibinden'e ya da facede 2.el satan sitelere resimlerini koyabilirsin canım :)ya 2. el eşya satmak bir tek bana mı zor geliyor.
nasıl olacak o işler?
mesela mobilyalar?
ya ben parayla nasıl satayım onları ki,
bana çok zor geliyor.
ihtiyacı olan birine versem daha mutlu olurum,
tabi sonrasında ben de ihtiyacı olan konuma düşebilirim :)
malta çok güzelmiş,kuzenim uni.okudu orada..bir de eğer eşyaları vermeye karar verirsen,tohum otizm vakfı olabilr mesela.hani hem düzgün eğitim veren hem de ihtiyacı olan derneklerden mesela.ya da lösev gibi..onlar çocuklar için ev gibi kullanıyorlar ya.
zor gelen ne yahu..
yenidir şimdi senin eşyaların niye satmayasın..
bak tv de reklamı dönüyor sürekli
çek yükle l.. goyla rahat sat
satamazsan da ver gitsin.. nedir yani eşya işte sonuçta..
sen bana takıl azıcık rahatlık aşılayayım sana
kız ben zaten rahatım da, annem kulağımı çekiyor, yapamaz dönersiniz diyor.
ahahha o içten içe öyle istediği için diyordur..
yapamayacak ne var.. yapanlardan ne eksiğin var ayol
Eşinin maaş artışı olmayacak mı goha?bu arada maddi olarak çok değişmeyecek durumumuz, hatta ben 2 yıl kadar çalışmayacağım için biraz daha zor olacak gibi.
Eşinin maaş artışı olmayacak mı goha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?