Göğüsten ve kalçadan nasıl kilo alabilirim?

Zayiflik cok dert degilde kuru, zargana sizin gibi yakistirmalar yapanlar yuzunden birazda insanlar takiyor ama etrafta sizin gibi dangil dungul insan cok malesef. Şu tabirlerinle, zayiflarin kilolulara yag tulumu bingil bingil demesi arasinda bir fark yok komik degilsin yani. Insanin azicik agzindan cikani kulaginin duymasi lazim

aynı dertten muzdariptim hep 50 kilolarda gezerken stresten dolayı 45 46 kilolara düştüm 2 sene önce ve 1.5 sene bu böyleydi.spor da yapıyordum ve asla kilo alamıyorum. sonra dedim ki dur artık. düzgün bi spor programıyla kilo almaya başladım özellikle stresin varsa bunu hallet. kafada başlıyor çünkü. sonrasında ağırlıkla çalışacaksın özellikle başlarda düşük ağırlık girebilirsin fakat artırman lazım yani 15 kilo başladıysan bacak veya kalçada bunun 1 ay sonunda 30 kilo olması lazım hep aynı kilo aynı tekrar gelişemezsin sadece şekillenirsin. özellikle 1 ay adapte süreci. daha sonra spor yaptığın için acıkmaya başlayacaksın. sporuna güveniyorsan istediğini yemekten korkma ben hamburger de yedim kokoreç de yedim spordan sonra ama 1 ay sonunda baktığımda kastan 4 kilo almıştım. hiç yağlanmamıştım. Yani yemekten korkma dediğin gibi başta her yerden kilo almaya bak göbişi halledersin(ben de halledemedim ama olsun snsnsn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…