Göğüste kitle

Kızlar profilinde 18 dk önce girmiş gözüküyor.Biraz sonra yazar buraya

Selamun aleyküm bacilarim. Cok sükür MR sonuclarim güzel cikti, yani ilerleme yokmus :) . Degisim yok oldugu gibi duruyorlar . Ve Ben bu sonuca cok mutlu oldum. Öyle yorulmusumki bugün bütün ögleden Önce uyudum. Gözümü zor Actim.
kayinvalidem ve kayinpederim korona olmuslar, iki gündür Onlar icin ayri üzülüyordum. Insaallah Diğer hastalarlabirlikte en hafif şekilde atlatırlar amin

Selamun aleyküm bacilarim. Cok sükür MR sonuclarim güzel cikti, yani ilerleme yokmus :) . Degisim yok oldugu gibi duruyorlar . Ve Ben bu sonuca cok mutlu oldum. Öyle yorulmusumki bugün bütün ögleden Önce uyudum. Gözümü zor Actim.
kayinvalidem ve kayinpederim korona olmuslar, iki gündür Onlar icin ayri üzülüyordum. Insaallah Diğer hastalarlabirlikte en hafif şekilde atlatırlar amin
Onlara da geçmiş olsun. Allah hepinize şifa versin inşallah

Gerçek isminiz nedir bilmiyorum, konunuzu yeni gördüm yaşadıklarınızı okudum .bu akşam iş çıkışımda sizin adınıza bi yasini şerif okumak istedim ♥️ İnşallah rabbim şafi ismi ile bir an önce şifanızı verir . Tamamen kurtulursunuz bi an önce♥️

Gerçek isminiz nedir bilmiyorum, konunuzu yeni gördüm yaşadıklarınızı okudum .bu akşam iş çıkışımda sizin adınıza bi yasini şerif okumak istedim ♥ İnşallah rabbim şafi ismi ile bir an önce şifanızı verir . Tamamen kurtulursunuz bi an önce♥
Allah razı olsun, Rabbimiz kimseye yaşatmasın, sizlerin sınavı kolay olsun. İnsanın etrafında onu anlayacak kendi insanı olması gerekiyor, klasik olacak belki ama bu ülkede büyüdüm, fakat gurbetliği çok derin hissettim şu son 1 yılda. Nur içinde yatsın Atatürk beni Türk doktorlarına emanet edin demişti çook doğru demiş

Allah razı olsun, Rabbimiz kimseye yaşatmasın, sizlerin sınavı kolay olsun. İnsanın etrafında onu anlayacak kendi insanı olması gerekiyor, klasik olacak belki ama bu ülkede büyüdüm, fakat gurbetliği çok derin hissettim şu son 1 yılda. Nur içinde yatsın Atatürk beni Türk doktorlarına emanet edin demişti çook doğru demiş
Canım bende yurt dışında yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum .. allah şafi ismi ile şifanı versin yasini şerifi okudum senin için ♥️ Allahım tez vakitte sağlığını versin seni evlatlarına bağışlasın

X