Nasılım, yorgunum
, okullar açıldı burda , normal hayata döndük, ama ben yetişemiyorum, halsizlik başdönmeleri , aşırı ve çabuk yorulma var. Mecburi çocukların rutinleri yapılmalı. Küçük kızım 2. Sınıfta, 3:30 a kadar okulda , küçük oğlum 4 e kadar yuvada, sabah onları bırakıp eve gelip yatıyorum, birde bakıyorumki akşam olmuş, zar zor bir yemek yapıp mutfağı gelip gidip toparlıyorum, bazen bulaşıklar ertesi güne kalıyor. İki küçüğün dişleri mahvolmuş, ameliyatla yapılacaklar, kızımın kulaklarında tüp takılıydı yeni çıkarrtırdım, sanırım oğlumdada sorun varmış. Onların doktorları, görüşmeleri organizeleri.... ve kemoterapiye kattıkları kemiklerdeki metastazlar için olan ilaç benimde dişlerimi kötü etkiledi, Ekmeği ısırıp koparamıyorum , dişlerim ağzıma dökülecek gibi sızlıyor, birde o çıktı. Rehabilitasyon sporu var haftada 2 gün , sporsalonuna gidiyorum, Allahtan bana yakın sadece bayanlar için bir salon var. Spor arkadaşlarımın yaş ortalaması 65-70 üstü :) MaşaAllah ninelerim taş gibi , ben yetişemiyorum onlara :)) .