- 12 Temmuz 2006
- 55.479
- 212.621
- 52
Bana da iletişim bilgileriyle ilgili herhangi bir mesaj yazmadı, yazsa zaten profiline not düşerdim ama yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da iletişim bilgileriyle ilgili herhangi bir mesaj yazmadı, yazsa zaten profiline not düşerdim ama yok
Allah şifanı versin inşallah,çok merak ettik haber alamayınca ,her günün daha iyiye gider inşallahHer günüme je halime sükür olsun.
bacılarım
Gecen hafta gittigim rutin koltrolde kardiolog tevafuk denk geldi, akcigerim biraz su toplamis, simdi yine kontrol mamogragisi cekildi iki gögüsten onlarin sonucunu bekliyorum. Bogazimda dügüm, yüregimde koca öküz oturmus gibi bir duyguyla.
pazartesi ilac almistim, Gecen defa Kemiklerime özellikle dislerime yan etki yapiyor diye dis doktoru muaynesine gitmeden vermemislerdi, disdoktoru bir mazur görmedi versinler ilaci dedi. Pazartesi aldim ve gözümü acamiyorum,kaslarim Eklemyerlerim acıyor. Uykudan uyamdığımda kasılıyorum, ellerimi kapatamıyorum, adım atamıyorum, çok güçsüzüm.
burada okullar şimdilik normalleşti, sabah iki küçüğü kaldır - götür ne zor oluyor tahmin edersiniz. Derdimi Rabbime havale ettim bekliyorum...
Allah sizlerden razı olsun ♥♥♥
Herşey yoluna girer inşallah güzel insan ..hep duamdasinTekrar hortlamış... 8 mm , göğüste
Hem benim üstüme oturdu hemde debeleniyoİçime öküz oturdu ☹
Senin için hep dua ediyorum, inşallah doğumumda da dua edeceğim kalbimin bi köşesindesin, ama bazen çok uzun süre gelmiyorsun herkes merak ediyor keşke birileri ile özelden iletişim kursan yöneticilerle meselaHem benim üstüme oturdu hemde debeleniyo
Allah razi olsun.Senin için hep dua ediyorum, inşallah doğumumda da dua edeceğim kalbimin bi köşesindesin, ama bazen çok uzun süre gelmiyorsun herkes merak ediyor keşke birileri ile özelden iletişim kursan yöneticilerle mesela
Allah razi olsun.
haklisin, Ama ne zamana yetisebiliyorum nede kendime, birde unutkanlik oldu. Ama daha dikkat edecegim insaAllah.
simdi yine hastanedeyim.
biyopsi yapildi ve o seyin oldugu yere metal koydular, yerini belirlemek İcin. Radyolog dediki Gecen yil Ilk geldiginde gögsünde 8 tane vardi, bunlar kemoyla gittiler, ikisi tekrar geldi ve ameliyatla alindi, buda herhalde uyumustu. Yarin patolojiden arayacaklar Ama sadece iyi veya kötü diyebiliriz dedi. Haftaya sali insaAllah daha detayli bilgi verecekler ve onkologumda ne yapilmasina Karar verecek.
duygularim donmus durumda. Sadece cok fena Basim agriyor ve midem bulaniyor.
sirtimda bir canta hastanenin bir yerinde oturmus doktor bekliyorum.
İnşallah çok güzel haberlerini alırızAllah razi olsun.
haklisin, Ama ne zamana yetisebiliyorum nede kendime, birde unutkanlik oldu. Ama daha dikkat edecegim insaAllah.
simdi yine hastanedeyim.
biyopsi yapildi ve o seyin oldugu yere metal koydular, yerini belirlemek İcin. Radyolog dediki Gecen yil Ilk geldiginde gögsünde 8 tane vardi, bunlar kemoyla gittiler, ikisi tekrar geldi ve ameliyatla alindi, buda herhalde uyumustu. Yarin patolojiden arayacaklar Ama sadece iyi veya kötü diyebiliriz dedi. Haftaya sali insaAllah daha detayli bilgi verecekler ve onkologumda ne yapilmasina Karar verecek.
Allah yardimciniz olsun, sifa versin, dualarimiz sizinleAllah razi olsun.
simdi yine hastanedeyim.
İtekleyelim o öküzü beraberHem benim üstüme oturdu hemde debeleniyo
Rabbim şifanı versen nerde varsa , sana ve tüm hastalara .Tekrar hortlamış... 8 mm , göğüste
Amiin canim insaAllah. Yigenim icin iyilesti dediler, yavas yavas Eski düzenine Dönsün dediler, yediğine içtiğine Abimler cok dikkat ediyor yinede, mesela suyu cam şişede ona özel alıyorlar, veya tereyağ reçel gibi ürünleri restoranlardaki gibi küçük 10 gramlık kutularda alıyorlar, pişirmeden hiçbirşey yedirmiyorlar, meyvelerde en az 30 sn. Akar su altında yıkanıyor. Çocuğun psikolojiside alt üst oldu, ona otur sen dinlen deseler ağlıyor ben hasta değilim bana normal davranın diye. Ama her kontrole yürekleri ağızlarında korka korka gidiyorlar.nirra Kötü bir şey değildir inşallah. Öyleyse de yine beraber atlatırız bu da son olur Allahin izniyle. Nirra bu arada yegenini de sormak istiyorum. O nasıl iyileşmiştir inşallah