Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün nasılsın nirramBurdayım kusura bakmayın kızlar, çok çok unutkan oldum, elime telefonu alıyorum buraya gireyim diye anında unutuyorum, hani saate bakmak için telefonu çıkarıp bakmadan bir sürü başka şey yapmak gibi. Sadece telefon değil diğer her konuda çoğu şeyi unutuyorum. Az evvel olanı anlatayım , çok afedersiniz çocuklara çips almıştım, yanlış marka almışım , üreticiyi arayıp içinde (domuz alkol) varmı diye soracaktım, sekreter telefonu açtı ben yanındakilerle konuştum kadını unuttum Telefonda .
sağlığıma gelince , eklem yerlerim tutulmuş gibi canım yanıyor, ama çok şükür bin şükür bu günüme.
sizi hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum ♥♥♥
Sükürden Acizim, bu defa ilactanmi bilmiyorum 3 gündür ara ara basagrim Var. Ama gececek insaAllahBugün nasılsın nirram
Elhamdulillaah canim, 4 gündür kötü Hasardeur, cok afedersiniz ishal ve Mide kramplarim vardi, sükür bugün biraz rahatladim, neren agrirsa canin orda oluyor, cok zordu benim Benim icin. Gecti gitti diyebileyim insaAllah. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum . Hatir soranlarin(in) cok olsun , 10 Aydir bana öyle güc veriyorsunuzki , Allah sizlerden razi olsunnirra cım nasılsın:)
Ameliyat sonrası çok çok normal ablacım biliyorsun annemi onunda ağrıları oluyor halen ara ara. Daha geçen hafta kontroldeydik hiç sorun yok ağrılar için de çok normal dedi doktorumuz. Korkuya hiç gerek yok o nedenle güzel olacak her şeyBilmiyorum bacilarim, ara Sira gögsüm Koltukaltim sizliyor , Iyiye yormaya calisiyorum. 08.09.20 de tekrar cekimlerim var , ve Ben cok korkuyorum.
İnşaAllah inşaAllahAmeliyat sonrası çok çok normal ablacım biliyorsun annemi onunda ağrıları oluyor halen ara ara. Daha geçen hafta kontroldeydik hiç sorun yok ağrılar için de çok normal dedi doktorumuz. Korkuya hiç gerek yok o nedenle güzel olacak her şey
İyi çıkar inş.Biz duacın olalım.İyi olsun inşBilmiyorum bacilarim, ara Sira gögsüm Koltukaltim sizliyor , Iyiye yormaya calisiyorum. 08.09.20 de tekrar cekimlerim var , ve Ben cok korkuyorum.