- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanane dedim bir densize,ban yedim elif abla:))IcimdekiSonsuzDeniz nere kayboldun:)
Yanlislikla komik emojisi gelmis sabah,ozur dilerim elif ablacimnirra cım nerelerdesin:)
Sorun yok:)Yanlislikla komik emojisi gelmis sabah,ozur dilerim elif ablacim
Sorun yok:)
bu nasil bir zihniyet yahu ! Nirram şükür dolu olduğunu gormek beni duygulandirdi ve cok sevindirdi. Allahım basta sen bütün sifa bekleyen kullarina sifa versin insallah .. 1000 ya Şafii okudum sanaElhamdulillaah kızlar buna şükür, rahatladım biraz. Daha önce bu süreci yaşayan gönüllü bayanlar kalp şeklinde yastık dikmişler, koltuk altına kolaylık olsun diye koruyucu olarak kullanmak için, bugüne kadar onunla duruyordum bugün bıraktım. Şikayet etmiyorum ama elbette sancım oluyor. Dün cerrahıma gittim kontrol için, bir sorun görünmüyor dedi, sadece göğsüm biraz su toplamış, onuda vücut atar inşallah. Bugün bana bakmak için gelen görümcem sabah birden bire rahatsızlandı şiddetli karın ağrısı geçirdi 2,5 saat sürdü, onu önce aile hekimine sonra hastaneye götürdüm, sebep bulamadılar, herhalde stresten oldu, sağolsun perişan oldu 1 senedir benim için. Almancası olmadığı için yanında gittim, hamd olsun sonuç iyi ama baya yorulmuşum.
cerrahimla konuştuk bana dediki, bırak sen Almanları, bizim ilahi Rabbimiz var, onlar dünyalık düşünüyor! Sen çok güçlüsün inançlısın, eğer biri başaracaksa bu senden başkası olamaz! Allah razı olsun bana öyle iyi geldiki, kendimi şifalanmış gibi hissettim :) . Biliyorum Allah’ın izniyle çok daha güzel günler olacak :) .
arkadaşımın ablası tevafuk aynı anda aynı hastalığa yakalandık, geçtiğimiz günlerde parmağında bir şişlik olmuş, doktoruna sormuş , doktor bu kötü huylu parmağını kesmeliyiz demiş, kızı yanındaymış kötü konuşuyor diye doktorla atışmış ordan çıkıp aile hekimine gitmişler ve çok zararsız bişey olduğunu öğrenmişler. Yani artık ne diyelim bilemedik....
insan hayatı çok ucuzlamış...
Masallah sana nirracim,daha da iyi olacaksin.Doktorun ne guzel konusmus,hah iste bu bizim doktorumuzElhamdulillaah kızlar buna şükür, rahatladım biraz. Daha önce bu süreci yaşayan gönüllü bayanlar kalp şeklinde yastık dikmişler, koltuk altına kolaylık olsun diye koruyucu olarak kullanmak için, bugüne kadar onunla duruyordum bugün bıraktım. Şikayet etmiyorum ama elbette sancım oluyor. Dün cerrahıma gittim kontrol için, bir sorun görünmüyor dedi, sadece göğsüm biraz su toplamış, onuda vücut atar inşallah. Bugün bana bakmak için gelen görümcem sabah birden bire rahatsızlandı şiddetli karın ağrısı geçirdi 2,5 saat sürdü, onu önce aile hekimine sonra hastaneye götürdüm, sebep bulamadılar, herhalde stresten oldu, sağolsun perişan oldu 1 senedir benim için. Almancası olmadığı için yanında gittim, hamd olsun sonuç iyi ama baya yorulmuşum.
cerrahimla konuştuk bana dediki, bırak sen Almanları, bizim ilahi Rabbimiz var, onlar dünyalık düşünüyor! Sen çok güçlüsün inançlısın, eğer biri başaracaksa bu senden başkası olamaz! Allah razı olsun bana öyle iyi geldiki, kendimi şifalanmış gibi hissettim :) . Biliyorum Allah’ın izniyle çok daha güzel günler olacak :) .
arkadaşımın ablası tevafuk aynı anda aynı hastalığa yakalandık, geçtiğimiz günlerde parmağında bir şişlik olmuş, doktoruna sormuş , doktor bu kötü huylu parmağını kesmeliyiz demiş, kızı yanındaymış kötü konuşuyor diye doktorla atışmış ordan çıkıp aile hekimine gitmişler ve çok zararsız bişey olduğunu öğrenmişler. Yani artık ne diyelim bilemedik....
insan hayatı çok ucuzlamış...