- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
Selamun aleyküm bacılarım, narkozun ameliyatın etkisi sonradan çıktı, halilsizlestim, oturdugum Yerde yoruldum filan, bunlar gecti, ama Gönül yorgunlugum gecmedi... Kardeşim diye sevdigim biri kendisi Türkiyede yasiyor, beni bu hasta Halimde dolandirmaya Kalkti Hemde 20 bin TL :). Acil borcumu ödemezsem Hapse girecegim diye baya bir Duygu sömürüsü yapti, Bende icime Kurt düstü ve Asker olan bir tanidiga kimlik numarasını verdim araştırdı, öyle bir durum olmadığını öğrenince irtibatı elbette kestim ama yaralı gönlüme kolonyağı döktü resmen. Sonrada küçük kızımın kulaklarında tüp takılı, geçen mart ayında çıkması gerekiyordu, vakit ve imkan olmadı, doktor hastane narkozgöüşmeleri derken baya bir oyalandım.
durumum iyi hamd olsun, ara ara sancım oluyor .
burada Çin şangay da 2 defa Prof. Olmuş bir doktor var , alternatif tıp yapıyor, Çin tedavi yöntemi, geçen hafta ona gittim ,bağırsaklarımda bir bakteri olduğunu ve bir diyet uygulamam gerektiğini söyledi, ayrıca karaciğer detoksu da yapmamı. Bende 4 gün önce başladım, şeker ve tatlı meyveler yasak, yasaklistesi baya bir uzun, günlük elma sirkesi ve verdiği takviye ilaçları içiyorum , biri yosun biride toprak :) . 2 hafta sürecek. Gece yatarken sol kaburgama sıcak su torbası koyuyorum.
ameliyattan sonra neden bilmiyorum bedenim tutulmuş gibi, oturduğum yerden kalkınca sürahi nine gibi yürüyorum, hele sabahları yataktan kalkmak çok can yakıcı, sanki klima çarpmışta tutulmuş gibi oluyorum. İnşaAllah biraz kendime gelir size sık sık yazarım. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, Allah sizlerin sinavını kolay eylesin Amiin.
durumum iyi hamd olsun, ara ara sancım oluyor .
burada Çin şangay da 2 defa Prof. Olmuş bir doktor var , alternatif tıp yapıyor, Çin tedavi yöntemi, geçen hafta ona gittim ,bağırsaklarımda bir bakteri olduğunu ve bir diyet uygulamam gerektiğini söyledi, ayrıca karaciğer detoksu da yapmamı. Bende 4 gün önce başladım, şeker ve tatlı meyveler yasak, yasaklistesi baya bir uzun, günlük elma sirkesi ve verdiği takviye ilaçları içiyorum , biri yosun biride toprak :) . 2 hafta sürecek. Gece yatarken sol kaburgama sıcak su torbası koyuyorum.
ameliyattan sonra neden bilmiyorum bedenim tutulmuş gibi, oturduğum yerden kalkınca sürahi nine gibi yürüyorum, hele sabahları yataktan kalkmak çok can yakıcı, sanki klima çarpmışta tutulmuş gibi oluyorum. İnşaAllah biraz kendime gelir size sık sık yazarım. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, Allah sizlerin sinavını kolay eylesin Amiin.