Göğüste kitle

Yok yok bunlar benle kafa buluyor :)
Dün sabah hemşireyle görüştüğümde Psikolog istiyormusun dedi ben kesinlikle hayır! Bana iyi gelmedi dedim, iki doktorumuz var diğeriyle görüş dedi bende hayır istemiyorum dedim. Bugün geldi diğeri :) . Diğer doktordan dolayı Kendisiyle görüşmek istemediğimi söyledim . Oturdu yine bi 10 dk konuştuk. Diğerinin beni ölüme hazırladığını ama benim bunları duymak istemediğimi benim bu hastalığı yeneceğimi söyledim, kararlı bir şekilde ! Bana senin durumun kritik pek şansın yok dedi, bende ben başaracağım dedim . Ohalde 3 seçenek sunuyorum size dedi 1. Ben hemen burdan çıkıp gideyim 2. Sizinle madem bu kadar dirayetlisinşz sizin nasıl kendiniz için bişeyler yapabilirsiniz onu konuşalım veya 3 hastalığınızı ölümü konuşalım dedi.
bende zamanımın nezaman biteceğini bilmiyorum dedi bende belki sabaha çıkmazsınız dedim :) eğer bana sadece positif şeyler söylerseniz sizinle konuşurum yoksa yok dedim. Pekala ohalde ben size sekreterlik yapıyım bir kağıda ne istediğinizi siz söyleyin ben yazıyım dedi. İyi dedim
Ona telefon geldi gitmek durumunda kaldı, 1 saat sonra geldi , ee durum ne dedi bende Hayır! Dedim sizinle konuşmak istemiyorum dedim , niye ben sekreteriniz olamıyacakmıyım bakın size kağıt getirdim dedi , hayır ! Dedim istemiyorum. O halde siz kendiniz yazın dedi, kağıt bıraktı gitti. Kağıt bana bakıyo ben kağıda :) . Ben ona başaracağım diyorum kadın mecburi ağzını gözünü oynatıyor, ısrarla beni bunaltmaya çalışıyorlar

Kendisi hastaneden çıkmadan kalp krizi geçirip ölebilir pekala. Ya da çıktıktan sonra bir trafik kazası. Allahın bizler için ne yazdığını bilmeden sadece görünenle hüküm veriyorlar. Onların planı varsa Allah ın da bir planı var. Sen sakın onlar yüzünden moralini bozma. Sen gibi bizler de ne zaman ölürüz bilmiyoruz Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin cümlemize.

Amiin ecmain, ben Rabbime güveniyorum, bu hastalığımdan kurtulursam Rabbime verdiğim sözlerim var, ilk fırsatta onları yapacağım, biliyorum ki en küçük ağrı dahi müslümanın günahına kefarettir. Eğer yenersem kul hakkı dışında tüm günahlarımı rabbim affedecektir, ama ölürsem sonu cennettir , rabbim cümlemize azapsız cennet nasip etsin amin

Amiiiiiin inşallah

2019 Ekim ayından beri burada seninleyim Nirra. Doktorların sana olumsuz cümleler söylerken, güzel haberler alırken ümitlerine ortak oldum. Onlara kulak asma, seni bunaltmalarına izin verme. Rabbimizin mülkünde kimse kaderi tayin edemez. Dualarımız seninle. Allah ne takdir ederse onda inanan için bir güzellik vardır.

Almanya'da özellikle Türk ailelerin çocuklarını devlet korumasına almaya çalıştıklarını duydum yakın zamanda. Bu tavırları bana acaba o konudan dolayı mı böyle saçmalıyorlar diye düşündürdü açıkçası nirra ablacım.

Sen bu hastalığı yeneceksin yürekten inanıyorum, onların da hayatlarının dersini almasına vesile olacaksın belli ki :)

İyi olmana çok sevindim daha da iyi olacaksın inşallah. Yolun başındayız sonu aydınlık olsun

Allah razı olsun bende inanıyorum, bizim Rabbimiz var Ara sıra tökezlesemde fırsat vermeyeceğim bunlara.
bosnalı bir hemşire var , bana kahve getirmiş, onunla konuştum, bana diyorki Almanlar hep böyle sadece sana karşı değil, duygusuz ruhsuzlar, evet kesinlikle öyleler.

Ruhsuz oldukları için bu kadar sert ve katı konuşabiliyorlar canım. Sen onların dediklerini çok da dinleme bence Rabbimden başka kimse bilemez Bizim dualarımız Seninle inşallah en güzel günler senin olsun
Hastaneden ne zaman çıkacaksın belli mi toparlandın mı biraz

Amaann Nirra boşver, sen yeneceksin bu illeti. Onlar seni ne olur olmaz diye hazırlamaya çalışıyorlar ama biz biliyoruz bu iş güzel bitecek
Sen moralini yüksek tut Nirra, üstesinden geleceğiz inşallah

Evimdeyim geldim Elhamdulillaah. Küçük Kızım beni görünce çok ağladı, dünde Kızım , annem ve görümcem üçü oturup ağlamışlar :) , şimdi kucağında yatıyorum, bana ninni söylüyor. Ben ona küçükken kayahanın şarkısını söylerdim , uykudan uyanmış gülermiş bakarmış... şimdi o bana söylüyor

Aaayyy kıyamam.Allah birbirinize bağışlasın inş.

Ya bunlar nasıl insan.Bak nirra Allah ne diyor ;ecel geldiğinde ne bir dakika ileri ne bir dakika geri diyor.Senin ecelin gelmediyse hiçbir hastalık seni alamaz,doktorlar ne derse desin.
Geçen 11. Kattan düşüp sağ kalan bir kızın videosunu izledim,felç bile olmamış sapasağlam.Hangi doktor bu kıza "yaşar"derdi?
Sen bir mücadelenin içindesin ama hiç kimsenin garantisi yok.Sen hastalığını öğrendiğinde sapasağlam olan onbinlerce insan koronadan vefat etti.Ya da şu an biz de vücudumuzda olan bir hastalıktan bihaber bunları yazıyor olabiliriz.
Allah cenneti gösterip bunun karşılığı sana bu hastalığı vericem dese herkes kabul ederdi belki de.
Sen Allaha bırak kendini.Takdirini başımla beraber kabul ediyorum de.Kolay değil elbette,canla sinaniyorsun ki canından önce evlatlarını düşündüğünü biliyorum.Evlatlarinin da sahibi var biliyorsun.
Allahim sana kalıcı şifa, bugünlerini unutturacak mutlu bir ömür versin.

Geçmiş olsun canım çok sevindim.
Hangi insanlığa sığıyor yaa öyle doktor mu olurmuş? Kesin yargılar olmuyor,Allah’tan başka kimse bilemez. İstememekle iyi yapmışsın,yarın bir gün kendisinde pozitif çıkar bakarsın kendi ölmüş gitmiş ama sen torununun üniversite mezuniyetini bile görmüşsün. Öpüyorum seni çok

Masallah nirracım masallah sana
O yavrunun da yavrularını gör insallah.

Masallah nirracım masallah sana
O yavrunun da yavrularını gör insallah.
Arkadasım ne guzel yazmıssın eline saglik.Aynen öyle.yatan olmez yeten ölür derdi yaslılar.Kaç yüz bin kişi gezer tozardı nirra nın tahlilleri olurken.Onların manevi hiç bir yanları yokki,materyalist materyalist konuşuyorlar.Bizim büyük rabbimiz var,bizim duamız var,bizim dua edenlerimiz var.Biz yalnız değiliz.nirra da degil,toplu vurdukca hangi kapı açılmaz?

Biz rabbimizin kapısında ısrarla,duayla,sifa isteyerek bekliyoruz,rabbimiz nirrayı yavrularına bağıslayacak,birbirini tanımayan bunca kişi buradayız nirra için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…