Evet gercekten artik ne düsüneyim ne hissedeyim tam bir karmasa icindeyim. Vücudum benimle alay ediyor. Bu sabah bogaz agrisi ile uyandim, simdi aile hekimine geldim, hasta olmamam lazim yoksa ameliyat ertelenir, bir an Evvel olsun bitsin istiyorumGercekten tuhaf ultrasonla bakildiginda ceviz buyuklugunde bi kitlenin gorunmesi gerekmez mi
Allahin izni ile Bende inaniyorum güzel olacakkafani rahat tut. gececek insallah.
benzeri kücük bir ameliyat gecirdim, kitle alindi sadece iyi huylu.
doktor tekrar cikabilir demisti, ama hic takmiyorum. olacagi varsa olur. hicbir sey icin garantimiz yok iken, erkenden farkina varip tedavi sürecinde oldugun sebep icin hic üzme kendini. beterin beteri var hep öyle düsün.
insallah hersey güzel olur senin icin
5bin ya safiyle gelecegim o gune kadarAllahin izniyle ♥ O gün icin tekrar dualarinizi isteyecegim ♥
Insallah nirra. Ameliyattan sonra da yine tedavini alirsin o kötü kitleler de gider Allahin izniyleHakkınızı helal edin bacılarım.
ameliyat için hazırlık yapıyordum başka başka şehirlerde.
Doktorlarım yine ters köşe yaptı :)))
Cerrahım ve radiolog karar vermişler göğsümün yarısını alacaklar ve koltuk altında 5 büyük kitle varmış, ve omzun altında sayılamayacak kadar çok küçük kötü kitle varmış, ama maalesef lenfbezlerine dokunmayacaklar, sadece göğüsü yarım alacaklar.
biliyorum ki bu Rabbimin hikmeti, ve İnşaAllah başka bir ameliyata gerek kalmayacak . ♥♥