Geldim elhamdulillaah. Benim icin cok Yorucu Günler. Hakkinizi helal edin.
beyin MR i temiz cikti.
bugünki görüşmede ki sonuç beni baya zorladı.
Yeni çıkan tümör aynı cinsmiş ama eskisi büyüme yapmamış bu dağıldığı için yeni çıkmış.
3 tedavi yöntemi önerdi doktor.
1 . Araştırmada yer almak
Burda 2 ilaç kullanılıyormuş, biri x ilacı biri y ilacı
Kura çekip çıkan sonuca göre x veya y kullanılıyormuş. Evet kura çekiyormuşlar ! İnanılır gibi değil.
2. Önce ameliyat ile göğüs komple alınıyormuş, sonrasında tekrar gelirse yukardaki x ilacı veriliyormuş. Tekrar deride veya kaslarda çıkma olasılığı varmış.
3. Önce x ilacı veriliyormuş eğer fayda etmez ise ameliyatla göğüs alınıyormuş.
y ilacı henüz araştırmada olduğu için sonuca göre 2022 de başarılı olursa piyasaya sürülecekmiş.
salı akşamına kadar karar vermem gerekiyor.
x ilacını her türlü alma ihtimalim var fakat araştırmadan önce alırsam sonra araştırmaya dahil olamıyormuşum.
geçen hafta canıma okudular, yok çocuklarının planını yap bilmem ne diye şimdi de 3 seçenek sunuyorlar. Yok cidden benimle top oynar gibi oynuyorlar :)) . 8-9 aydır ameliyat imkanın yok diyorlardı, bari ufacık bir şans var deselerdi, aklım allak bullak. Bu arada dişlerimde erimeye başladı, ağrılar sallanmalar var, fırçalarken bile sızlıyorlar.
jinekoloğum bu hafta tatilde, yarın mutlaka muayenehanedeki doktorlardan birine ulaşıp fikirlerini öğrenmeliyim.
3 bayana istihare verdim , inşaAllah eğer salıya kadar çıkarsa sonuca göre karar vermek istiyorum
Çok teşekkürler . Ankara’da Deniz Baykal’ın oğlu Ataç Baykal çok iyiymiş diye adresini verdi bir yakınım, aradım ücretinizi havale edeyim dedim sekreteri doktor bey kabul etmiyor hastanın kendisi gelmeli dedi. Şu süreçtede çok zor.Allah dogru karari aldirsin. Bütün dosyanizi sizin alanda iyi olan Türkiye'deki bir doktora gosterseniz aslinda, ne iyi olur. Türkiye'deki doktorlar çok vaka gördükleri için oldukca iyiler diye biliniyor. Şimdi koronadan dolayi uzaktan destek verme durumlari da olabilir belki.
Acil şifalar dilerim
Allah razı olsunNirra abla merhaba. Ben konunu en başından beri takip edip dua ediyorum senin için ama nedense bugüne kadar yazmadım. Son durumları okuyunca yazmak istedim.
Benzer bi süreçten geçtik bizde annemle, ışın tedavisi alıyor şimdi birkaç seansı kaldı. Ben kesinlikle türkiyeye gelmen taraftarıyım biliyorum senin için ve çocuklar için zor olabilir ama burasının sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Tedavimiz boyunca bi çok doktordan görüş aldık hiçbiri ölüm duygusu hissettirmedi bize. Almanlar zaten çok katı bir millet sen de çok naif birisin belli ki inan bana buranın insanları bile sana iyi gelecektir. Uçakla olmasa arabayla gel ben mutlaka yeni tedavini türkiyede yaptırmanı istiyorum senden. Kurayla rastgele olacak şeyler değil bunlar burada en ufak bir karar için bile ortak karar alıyor bir çok doktor. Lütfen bunu bi düşün. Eğer istersen özelden bana yazabilirsin doktorumuza sorabilirim senin için 3 4 güne randevumuz var bilgi vereceğini düşünüyorum. Lütfen kesinlikle gel. İyi olacağına zaten inanıyorum ama çok daha kısa zamanda ve daha mutlu bir şekilde iyileşeceksin inan bana. Dualarım her daim seninle
Nirraa cok meraak ettiikGeldim elhamdulillaah. Benim icin cok Yorucu Günler. Hakkinizi helal edin.
beyin MR i temiz cikti.
bugünki görüşmede ki sonuç beni baya zorladı.
Yeni çıkan tümör aynı cinsmiş ama eskisi büyüme yapmamış bu dağıldığı için yeni çıkmış.
3 tedavi yöntemi önerdi doktor.
1 . Araştırmada yer almak
Burda 2 ilaç kullanılıyormuş, biri x ilacı biri y ilacı
Kura çekip çıkan sonuca göre x veya y kullanılıyormuş. Evet kura çekiyormuşlar ! İnanılır gibi değil.
2. Önce ameliyat ile göğüs komple alınıyormuş, sonrasında tekrar gelirse yukardaki x ilacı veriliyormuş. Tekrar deride veya kaslarda çıkma olasılığı varmış.
3. Önce x ilacı veriliyormuş eğer fayda etmez ise ameliyatla göğüs alınıyormuş.
y ilacı henüz araştırmada olduğu için sonuca göre 2022 de başarılı olursa piyasaya sürülecekmiş.
salı akşamına kadar karar vermem gerekiyor.
x ilacını her türlü alma ihtimalim var fakat araştırmadan önce alırsam sonra araştırmaya dahil olamıyormuşum.
geçen hafta canıma okudular, yok çocuklarının planını yap bilmem ne diye şimdi de 3 seçenek sunuyorlar. Yok cidden benimle top oynar gibi oynuyorlar :)) . 8-9 aydır ameliyat imkanın yok diyorlardı, bari ufacık bir şans var deselerdi, aklım allak bullak. Bu arada dişlerimde erimeye başladı, ağrılar sallanmalar var, fırçalarken bile sızlıyorlar.
jinekoloğum bu hafta tatilde, yarın mutlaka muayenehanedeki doktorlardan birine ulaşıp fikirlerini öğrenmeliyim.
3 bayana istihare verdim , inşaAllah eğer salıya kadar çıkarsa sonuca göre karar vermek istiyorum
Bakma sen onlara.urtulursun inş ne 6 ayı
Peki sen neye karar verdin o ilaci alacak misinSelamun aleyküm bacılarım.
boğazımda kocaman bir düğüm, yutkunamıyorum. Bir marketin parkında eşimi bekliyorum.
Petrapuella sağolsun raporlarımı gösterdi bugünde başka bir doktora gösterecek , henüz haber gelmedi.
bende bugün burda başka bir üniversite hastanesine gittim İkinci fikir için, bana 6 ay verdi baş hekim eğer onu başarırsan Tekrar 6 ay için ümitlenebilirsin dedi.
araştırmaya katılıp piyasada olmayan ilacı almaya bak dedi, o diğer ilaçlardan bir tık daha iyiymiş.
Bilmiyorum hiçbirşey düşünemiyorum. Sanki bir karadeliği içerisindeyimPeki sen neye karar verdin o ilaci alacak misin
Türk doktordan haber var mı canım? İnşallah kurtulacaksın bu hastalıktanBilmiyorum hiçbirşey düşünemiyorum. Sanki bir karadeliği içerisindeyim
Yok hayır yarına kaldıTürk doktordan haber var mı canım? İnşallah kurtulacaksın bu hastalıktan