- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
Canım seni götürecek kimse yok mu eşin izin alamaz mı? Sen tek başına da gidersin gelirsin çok çok güçlüsün ve ben gücünü gerçekten takdir ediyorum hayranlıkla izliyorum ama dinlenmen açısından ekstra iyi olurdu.Güçlü olmaya çalışıyorum, ama artık duygusallaştımda, durup durup salya sümük hönküre hönküre ağlamak istiyorum:), yoruldum, arada aynanın karşısına geçip oynuyorum kendime enerji vereyim diye. Eski resimlere bakıp mutlu olduğum zamanları yad ediyorum, ama içerde bir yerlerde hüzün dolmuşum.
geçecek ! Geçmek zorunda !Çok zor bir sınavdayım, Rabbimiz hakkıyla üstesinden gelmeyi nasip Amin.
dün komşumun doğumgünüydü, maksat değişiklik olsun diye zoraki gittik, içtim ağrı kesiciyi, gider gitmez Kıvrıldım kaldım koltukta, ama bana çok iyi geldi, ev dışından başka bir yerde olmak, bian için hastalık düşünmemek... kızlar 16-17 yaşındalar ben yiyebileyim diye organik Yumurtadan pasta yapmış, gevrek ekmeğe peynir sürmüşLer , beni düşünmelerine çok mutlu oldum. bugün eğer mümkün olursa en azından bahçeye çıkacağım. Salı gününe iyi olmak zorundayım , Işın tedavisi için 40 km uzaklıkta ki başka şehire gideceğim ama beni götürebilecek kimse yok. toparlanmalıyım
Seni düşünmeleri ve bu hazırlıklar ne kadar ince bir davranış. Gerçekten çok nazikler ellerine sağlık. Kendini iyi hissettikçe dışarı çık insanlara karış lütfen. İçine kapanma bize de çok çok mutlu haberler ver..