Çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsunBununla gelmiş geçmiş olsun inşallah hemen iyileşin ve güzel hayatınıza sağlıklı bir şekilde devam edin. Hepsi bu kadar olsun ve hemen bitsin. Sizin için dua edeceğim
Bende duymadım, baya garipsedim durumu, başka bir doktordan ikinci fikir aldım, dediği sadece dişlerini temizletmem gerekeçek. Eğer kemiğe sıçrarsa ozaman sorun olurmuş dişlerde, erime yaparmışKardeşim 6 kür kırmızı ilaç olan en ağır kemoterapiyi aldı ve onkoloki bölümünde onca hasta ile muhabbetim olmuştur asla duymadım be kardeşimdede görmedim dişine zarar verdiğini istisnai bi durum olabilir binde bir belki o yüzden dert etmeyin iyileşmeye odaklanın şifa olsun inşallah size ve tüm hastalara dualarımız
Baştan sona okudum tüm yazdıklarını her seferinde dua ettim bütün dualarımda da olacaksın inşallah gelip geçecek çok güçlü bir anne çok güçlü bir eş gördüm ben. Bende şuan tüp bebek sürecindeyim evimde dinleniyorum anne olmaya uğraşıyorum :) umarım rabbim bir an evvel sizi sağlığınıza kavuşturur. O kadar iyi niyetlisiniz kiMerhaba hanımlar,
Çok çok üzgünüm, bugün iskelet taramasi yapildi ve sag dizimin altinda leke var, insallah o Bari iyi huyludur. Allah razi icin dualarinizda bulundurun beni.
yarin karacigere bakilacak
Amin insallah, rabbim seninde gönlüne göre versin.Baştan sona okudum tüm yazdıklarını her seferinde dua ettim bütün dualarımda da olacaksın inşallah gelip geçecek çok güçlü bir anne çok güçlü bir eş gördüm ben. Bende şuan tüp bebek sürecindeyim evimde dinleniyorum anne olmaya uğraşıyorum :) umarım rabbim bir an evvel sizi sağlığınıza kavuşturur. O kadar iyi niyetlisiniz ki ❤ Allahım önce çocuklarınıza sonra eşinize annenize bağışlasın sizi..
Rabbim yardimciniz olsun, dualarimdasinizMerhaba hanımlar,
Çok çok üzgünüm, bugün iskelet taramasi yapildi ve sag dizimin altinda leke var, insallah o Bari iyi huyludur. Allah razi icin dualarinizda bulundurun beni.
yarin karacigere bakilacak
Uyku tutmadı desem tutmadı yine bu gece.
Dualara sığınalım korkmayın ben Emin’im ki o sadece bir leke iltihaptan dolayı. İnanır mısınız bilmem ama evrene pozitif enerji verelim ki o da bize iyi şeyler versin. Kötüyü çağırmayalım derim. Ama korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum öyle olsa dizinizin altında olmazdı. Lütfen metanetli bir bayansınız siz ben hissediyorum. Ve şunu çok samimi söylüyorum çevrem de bu hastalığı yenmeyen kimse Yok kimi duyduysam yendi ve bitti sağlıklılar. Çok şükür ki tedavisi olan bir hastalık rabbim dermansız dert vermesin. Dualarım sizinleUyku tutmadı desem tutmadı yine bu gece.
Dün çekilen kemik taramasında sağ dizimin altında leke görünüyor, radioloji Dr . Umarım iyi huyludur dedi. Ev doktoruna gittim hemen korkma iltihap olabilir dedi, sonrasında jinekoloğa gittim başka bir yerde görünmüyor sadece diz altında iltihap olmasını dileyelim dedi. Tekrar Allak pullak oldum, memkanseri güzümde grip kadar küçüldü, inşaallah korktuğum başıma gelmez.
Allah razı olsun, birazdan karaciğer kontrolüne gideceğim, inşaallah iyi çıkar. Annem fark etmesin diye kendimi bırakmamaya çalışıyorum, bi yönden iyi çünkü hemen kendimi salmaktan, üzülmekten korkuyorum, böylelikle başka şeylerle ilgilenip kafam dağılıyor, şafi olan Rabbim banada şifa verir inşallahDualara sığınalım korkmayın ben Emin’im ki o sadece bir leke iltihaptan dolayı. İnanır mısınız bilmem ama evrene pozitif enerji verelim ki o da bize iyi şeyler versin. Kötüyü çağırmayalım derim. Ama korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum öyle olsa dizinizin altında olmazdı. Lütfen metanetli bir bayansınız siz ben hissediyorum. Ve şunu çok samimi söylüyorum çevrem de bu hastalığı yenmeyen kimse Yok kimi duyduysam yendi ve bitti sağlıklılar. Çok şükür ki tedavisi olan bir hastalık rabbim dermansız dert vermesin. Dualarım sizinle
Aileniz size destek bence bgn en büyük servet çocuklarınız var bence şanslısınız ve atlatacaksınız ben Emin’im haberdar edin biziAllah razı olsun, birazdan karaciğer kontrolüne gideceğim, inşaallah iyi çıkar. Annem fark etmesin diye kendimi bırakmamaya çalışıyorum, bi yönden iyi çünkü hemen kendimi salmaktan, üzülmekten korkuyorum, böylelikle başka şeylerle ilgilenip kafam dağılıyor, şafi olan Rabbim banada şifa verir inşallah
Gittim, hem karaciğerde hemde kemiklerde sürü ile varmışnirra nasılsın gittin mi doktora
Bahsettiğiniz leke mi yoksa oraya mı sıçramış ne söyledi doktorunuz acabaGittim, hem karaciğerde hemde kemiklerde sürü ile varmışkahroldum, şimdi evdeyim, şoktan çıkamadım henü
Ne dedi dr peki canimGittim, hem karaciğerde hemde kemiklerde sürü ile varmışkahroldum, şimdi evdeyim, şoktan çıkamadım henü
Sürü ile olan nedir? Metastaz demediler değil mi? Sakın ümidinizi kaybetmeyin.Gittim, hem karaciğerde hemde kemiklerde sürü ile varmışkahroldum, şimdi evdeyim, şoktan çıkamadım henü
Sürü ile metastazSürü ile olan nedir? Metastaz demediler değil mi? Sakın ümidinizi kaybetmeyin.