Göğüste kitle

Hiç korkmayın. Arkadaşımın babası 4. Evre kanseri atlattı. Şu an torun seviyor. ☺️İçinizi ferah tutun. Ne güzel aileniz de yanınızda ve size destek.

Kötü olmamak için uğraşıyorum. Annem bende ikimizide uyku tutmuyor , ikimizde konu hakkında konuşmuyoruz, küçük oğlum çizgifilm izlerken bişeyler oluyor anne lütfen sen ölme deyip beni öpüyor, annem duymamış gibi davranıyor, arada annemin gözünden yaş süzülüyor ben görmemiş gibi davranıyorum yada anneme hiç bakmıyorum. Bugün bugün yine bakıp sürekli dua okuyor tesbih çekiyor çaktırmadan bana üflüyor:).
nasılım aslında kötüyüm ama kendime itiraf etmiyorum

Hiç korkmayın. Arkadaşımın babası 4. Evre kanseri atlattı. Şu an torun seviyor. ☺İçinizi ferah tutun. Ne güzel aileniz de yanınızda ve size destek.
Sağolsunlar yanımdalar, ama işte aması var.
küçük oğlum 4 yaşında, 6 hafta önce başka bir sebepten hastanede idim, oğlum kendi kendine şarkı söylemiş benim güzel annem kalbim annem sen çokmu hastasın hiç eve gelmiycekmisin sen benim kalbimdesin diye, annem baya bir ağlamıştı ona, şimdi bu geldi üstüne , canımı yakan bu detaylar.
ama iyi olucam inşallah ♥️

Sağolsunlar yanımdalar, ama işte aması var.
küçük oğlum 4 yaşında, 6 hafta önce başka bir sebepten hastanede idim, oğlum kendi kendine şarkı söylemiş benim güzel annem kalbim annem sen çokmu hastasın hiç eve gelmiycekmisin sen benim kalbimdesin diye, annem baya bir ağlamıştı ona, şimdi bu geldi üstüne , canımı yakan bu detaylar.
ama iyi olucam inşallah ♥️
Anne olarak haklısınız tabii ki fakat şunu unutmayın çocukları bizim sandığımızdan çok daha güçlü. İnanın onlarda üstesinden gelecekler bu sürecin.

nirra nirra oncelikle gecmis olsun. Bu surecleri birebir yasamis birisi olarak yardimci olabilirim istersen. Ozel mesajla ulasabilirsin
Size nacizane fikrim her insanın bünye ve hastalık seyri farklıdır . Bu gibi durumlarda birbirimizi dinliyip bende bunları yaşıcam böylemi olucam gibi düşüncelere girmek daha yıpratıcı olduğundan birbirimize dua moral ve destek verelim ama hastalıkla ilgili yorum ve konuşmak karşı taraf için psikolojisi için sağlıklı değil ..

Kötü olmamak için uğraşıyorum. Annem bende ikimizide uyku tutmuyor , ikimizde konu hakkında konuşmuyoruz, küçük oğlum çizgifilm izlerken bişeyler oluyor anne lütfen sen ölme deyip beni öpüyor, annem duymamış gibi davranıyor, arada annemin gözünden yaş süzülüyor ben görmemiş gibi davranıyorum yada anneme hiç bakmıyorum. Bugün bugün yine bakıp sürekli dua okuyor tesbih çekiyor çaktırmadan bana üflüyor:).
nasılım aslında kötüyüm ama kendime itiraf etmiyorum
Şu anda hissettiklerin çok normal
Hani ağlamayacağım diye tutma kendini
Serbest bırak, rahatlarsın
İstersen bir psikiyatri yardımı al.
Her şey çok güzel olacak, tedavi sürecin de çabucak geçecek gidecek

Şu anda hissettiklerin çok normal
Hani ağlamayacağım diye tutma kendini
Serbest bırak, rahatlarsın
İstersen bir psikiyatri yardımı al.
Her şey çok güzel olacak, tedavi sürecin de çabucak geçecek gidecek
İnşaallah, inşaallah, Rabbim önce diğer hastalara sonrada bana şifa versin inşallah.
İstanbul için uçak bileti bakıyoruz, apustosta 500 euro olan bilet kişibaşı 1050 euro, inanılır gibi değil :KK43:.
sabah dişdoktorunda idim , köklerde iltihap varmı diye bakıldı, daha önce yaptırdığım 3 dişi tam yapmamışlar oyüzden kemo öncesi çekilmesi gerekiyor, şu dişciden korktuğum kadar diğerinden korkmuyorum :) .

İnşaallah, inşaallah, Rabbim önce diğer hastalara sonrada bana şifa versin inşallah.
İstanbul için uçak bileti bakıyoruz, apustosta 500 euro olan bilet kişibaşı 1050 euro, inanılır gibi değil :KK43:.
sabah dişdoktorunda idim , köklerde iltihap varmı diye bakıldı, daha önce yaptırdığım 3 dişi tam yapmamışlar oyüzden kemo öncesi çekilmesi gerekiyor, şu dişciden korktuğum kadar diğerinden korkmuyorum :) .
Pek hoş bir durum değil dişçi evet ama olsun. Siz bir tek sağlığınıza odaklanın

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Benım 2 göğsumde toplamda 7 tane kitle var temiz çıktı şükür ama aldırmadım aldırmayı da dusunmedım. Bence kendınızı üzmeyin kötü olarak düşünmeyin Sonuçlar çıkana kadar korktum evlilik arifesindeydim bende sonra onlarla yasamaya karar verdım ve dokundugumda gogsume hıssedılır boyutta.

Size nacizane fikrim her insanın bünye ve hastalık seyri farklıdır . Bu gibi durumlarda birbirimizi dinliyip bende bunları yaşıcam böylemi olucam gibi düşüncelere girmek daha yıpratıcı olduğundan birbirimize dua moral ve destek verelim ama hastalıkla ilgili yorum ve konuşmak karşı taraf için psikolojisi için sağlıklı değil ..
Tedavi etmicem internet uzerinden ilac onermicem sadece korkmamasi getektigini ve onu bekleyen surecleri anlatmak istedim. Insan bilmediginden korkar ne olacak diye dusunmek yipraticidir.

Rabbim şifanı versin canım, iyi olacaksın dualarımız seninle, etrafımda bu rahatsızlığı atlatan bir çok tanıdığım var, hiç üzülme moralini bozma

Söyle toplu cevap vereyim.
tesekkür edeyorum, iyiyim gibi. Ama bastirdigim cok büyük korkum oldugunu zaman zaman hissediyorum. evvelsi gün dişçiye gittim, bana kemo öncesi acil 3 tane dişini çekmem gerekiyor, kronik iltahaplı dedi, yerine protez takacakmış, he he dedim çıktım, onkoloğuma söyledim, şuan kemo için çekmeye gerek yok iltihaplanırsa antibiyotik ile hallederiz dedi, ve ben başka dişçiden randevu aldım oradayım, birde onun fikrini alayım.
Bugün sabah kardiolojide idim, şükür sorun görünmedi. 4 gündür sol kolumun altı ciddi ciddi acıyor, göğüs ucum yara oldu çok sızlıyor, mendil koyuyorum, içerden sarı sıvı dışardan kan oluyor.
Anneme anlattım, durum bu kötünün iyisi çok şükür en başındayız, ilaçlar hallolacak sonra ameliyat dedim, baya bir dondu kaldı sessizce iyi dedi bütün gün eli yüzünde durdu. Kimseye arattırmıyorum, duyanlara WhatsApp dan yazın diyorum ki annem konuşmalarımı duymasın diye. Bugün arabada iken bir arkadaş aradı konuşmak zorunda kaldım, hem annem hem ben ikimizde ayrı çaba göstererek konu açmaya uğraştık.
kitle baya büyüdü artık elime geliyor bir an önce ben başlamak istedikçe zaman dahada uzuyor. Yarın burda tatil, heryer kapalı, portu ve kemoyu aynı yerde yaptırmak istiyorum o yüzdende randevular bir iki gün kaydı. Umarım dişlerim çekilmek zorunda kalmaz:KK43: birde diş sancısı çekmek istemiyorum.

Allah’a çok şükür bin şükür.
diğer diş doktorunun çektiği röntgenlerin çıktısını yanıma almıştım, bu doktor baktı ve diğerinin çok saçmaladığını, çekilecek bir diş olmadığını ama kemodan dolayı elbette dişlerimin etkilenip zarar göreceğini bunun içinde kemo sırasında ve sonrasında temizletmemin yeterli olacağını söyledi. İçim baya rahatladı. İnşaallah 2 hafta sonra başlayacağız kemoya , lütfen dualarınızda unutmayın beni ♥️

diğer diş doktorunun çektiği röntgenlerin çıktısını yanıma almıştım, bu doktor baktı ve diğerinin çok saçmaladığını, çekilecek bir diş olmadığını ama kemodan dolayı elbette dişlerimin etkilenip zarar göreceğini bunun içinde kemo sırasında ve sonrasında temizletmemin yeterli olacağını söyledi. İçim baya rahatladı. İnşaallah 2 hafta sonra başlayacağız kemoya , lütfen dualarınızda unutmayın beni ♥
Rabbim size acil şifalar versin. Inşallah iyi haberlerinizi duyarız yakında. Allah sizi evlatlariniza bagislasin. Sizlere sağlıklı uzun ömür nasip etsin

diğer diş doktorunun çektiği röntgenlerin çıktısını yanıma almıştım, bu doktor baktı ve diğerinin çok saçmaladığını, çekilecek bir diş olmadığını ama kemodan dolayı elbette dişlerimin etkilenip zarar göreceğini bunun içinde kemo sırasında ve sonrasında temizletmemin yeterli olacağını söyledi. İçim baya rahatladı. İnşaallah 2 hafta sonra başlayacağız kemoya , lütfen dualarınızda unutmayın beni ♥
Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah hemen iyileşin ve güzel hayatınıza sağlıklı bir şekilde devam edin. Hepsi bu kadar olsun ve hemen bitsin. Sizin için dua edeceğim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kardeşim 6 kür kırmızı ilaç olan en ağır kemoterapiyi aldı ve onkoloki bölümünde onca hasta ile muhabbetim olmuştur asla duymadım be kardeşimdede görmedim dişine zarar verdiğini istisnai bi durum olabilir binde bir belki o yüzden dert etmeyin iyileşmeye odaklanın şifa olsun inşallah size ve tüm hastalara dualarımız

X