- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ay inşş ya bakalım yapıcam sonuçlarını yazarım bir arkadaşım demişti ay ne kadar yumuşak vs ondan beri taktım bu konuya .sonra baktım ciddende ymuş yumuş bakalım ne olucak başlıyorum bu akşam masaja .
hadı bakalım cnm guzel sonuclarla gelcene emınım ben egsersızın kıme ne zararı olmus kı zaten
bu arada desteklı sutyen kulllnmanı tavsıye edrım bı yerde duymustum benım annemın de goguserı buyutur onun bayagı buyuk o yuzden desteklı degılde hanı varya normal kalıp gıbı durmayan sutyenler adını bılmıyorum onlardan takıyo onunda cok cok sarkık o yuzden o da desteklı alcak belkı senınkı o kadar buyuk degıldır annemın kı devasaama olsun sen de kulln
canım doğum yapıp kilo aldıktan sonra çok büyüyor göğüsler .bende genelde destekli kullanırım zaten teşekkürler verdiğin bilgiler için .
evet bazılarında ole oluyomus cnm bekar oldugum ıcın bılmeıcem
umarım faydasını gorurusun cnm kolay gele
banyodayken soğuk sıcak şok uygulamanızın çok faydasını göreceksiniz.her banyoda yapmanızı öneririm.buzlada olabilir kış olduğu için suylada.azcık dişinizi sıkın.hafif ağrı olabiliyor.
aynen benimde yumuşaklar..bi süre soğuk duş olayını yaptım ama devam edemedim malum havalar..kesin bişey yok mu yardımcı krem fln:18:
canım göğüslerim 90 ama böyle yumuşak olması çok kötü gösteriyor..yaşım 24 ama bu yaşın göğüsleri değil..
diri gergin istiyorum ama pek işe yarayan birşey yok heralde
banyodayken soğuk sıcak şok uygulamanızın çok faydasını göreceksiniz.her banyoda yapmanızı öneririm.buzlada olabilir kış olduğu için suylada.azcık dişinizi sıkın.hafif ağrı olabiliyor.
evt cnm bende bu şok biçimini duymuştum 2-3 aydır deniyorum ve yararını gördüm bencede deneyin
hiç aksatmadan yapmaya başlayayım bende inşallah yararı olur yaa moralim çok bozuluyor
canım banyo yapmadan önce bal ve limonu karıştırıp göğüslerine sür ve 20 dk bekle... harika yapıyor ! :)
canım banyo yapmadan önce bal ve limonu karıştırıp göğüslerine sür ve 20 dk bekle... harika yapıyor ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?