- 20 Mayıs 2011
- 154
- 0
bence yapma benim dediğimi yap bebe yapıyla msaj ama her gün şimdilik biraz sertleşme var benimkilerde.
banyoya fln girmeden önce mi yapıyorsun canım ya:44: yoksa çok yağlı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yapma benim dediğimi yap bebe yapıyla msaj ama her gün şimdilik biraz sertleşme var benimkilerde.
banyoya fln girmeden önce mi yapıyorsun canım ya:44: yoksa çok yağlı olur
masajı nasıl yapıyorsun anlatır mısın
bal limonu tavsiye eden arkadaşım neden foruma uğramıyorsun merak ettim.ortaya birşey attın kayboldun bal limonu yapıyorum bi faydasını göremedim
Ben size şöyle bir tecrübemi paylaşayım.Bende akne problemi kendimi bildiğimden beri var artık piyasadaki en etkili ilacı 6 sorti kullanmama rağmen bu ilac R....E ilaç bittiği anda nüksediyor akneler neyse uzun lafın kısası yüzüme kendim çareler ürettim falan o ara bal sürmeye başladım gerçekten cilde iyi gelen bir mucize ama devamlı kullanımda var olana kılları kuvvetlendiriyor ama ara sıra yapılırsa bişey yapmaz düzenli kullanımlarda kuvvetlendiriyor, yüzümdeki ince zayıf tüyler kuvvetlendi ama kullanımını kesince eski haline döndü.Bu da benden dip not olsun kızlar..
Eğer göğsünde kıl problemin yoksa bişey olmaz ama ayva tüyleri falan güçlendiriyor:)) Hele beni düşünsene yüzümdeki zayıf tüylerim güçlenmiş bol güneşli bir ortamda kurt kadın gibi bi ulumadığım kalmıştıpüfff göğüsler taş olsunda diye kıllı olmasın .valla daha köttüü.