• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim

Büyük göğüsmü çekici yoksa küçük göğüsmü

• Büyük

• Küçük

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bildiğin erkek göğsü gibiydi dümdüz.. E ben seni zaten izliyorum hiç mi görmedin albümü?

Anlamışem :KK45:

Çok fenasın gıcık şey... Dr esra çabuk hanım var forumda gördüm lazerli bir operasyon varmış 3 seanslık onu düşünüyorum

Kizlar ben birsey sormak istiyorum madem konu meme :D

Ben son zamanlarda 2 tane ciplak kadin gordum akrabam olan, bitanesine hastanede yardim ettigim icin gormek zorunda kaldim digeri de hic utanmadan banyodan benim karsima ciril ciplak ciktigi icin gormek zorunda kaldim :(

sorum sudur ki; bu iki kadinin yaslari 30- 35 arasi, bir tanesinin 2 bir tanesinin 5 tane cocugu var emzirmisler cocuklari. memisleri ici su doldurulmus balon gibiydi asagi dogru sarkmis uclari icine cokmus renkleri de cok koyuydu :(

Ben annemi hic gormedim teyzemi de halami da yani bilmiyorum emziren kadin memesi nasil olur. hepsi boyle mi olur :(

fake degim erkek te degilim cok merak ettim :D

Kizlar ben birsey sormak istiyorum madem konu meme :KK70:

Ben son zamanlarda 2 tane ciplak kadin gordum akrabam olan, bitanesine hastanede yardim ettigim icin gormek zorunda kaldim digeri de hic utanmadan banyodan benim karsima ciril ciplak ciktigi icin gormek zorunda kaldim :KK43:

sorum sudur ki; bu iki kadinin yaslari 30- 35 arasi, bir tanesinin 2 bir tanesinin 5 tane cocugu var emzirmisler cocuklari. memisleri ici su doldurulmus balon gibiydi asagi dogru sarkmis uclari icine cokmus renkleri de cok koyuydu :KK43:

Ben annemi hic gormedim teyzemi de halami da yani bilmiyorum emziren kadin memesi nasil olur. hepsi boyle mi olur :KK43:

fake degim erkek te degilim cok merak ettim :KK70:
Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.

Kizlar ben birsey sormak istiyorum madem konu meme :KK70:

Ben son zamanlarda 2 tane ciplak kadin gordum akrabam olan, bitanesine hastanede yardim ettigim icin gormek zorunda kaldim digeri de hic utanmadan banyodan benim karsima ciril ciplak ciktigi icin gormek zorunda kaldim :KK43:

sorum sudur ki; bu iki kadinin yaslari 30- 35 arasi, bir tanesinin 2 bir tanesinin 5 tane cocugu var emzirmisler cocuklari. memisleri ici su doldurulmus balon gibiydi asagi dogru sarkmis uclari icine cokmus renkleri de cok koyuydu :KK43:

Ben annemi hic gormedim teyzemi de halami da yani bilmiyorum emziren kadin memesi nasil olur. hepsi boyle mi olur :KK43:

fake degim erkek te degilim cok merak ettim :KK70:

Ay gülesim geldi hepsi öyle olmaz ama öyle olanı da mevcut bu kadarı kafi mi:KK53:

Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.

Hadi ya :( ama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti :( bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur

Hadi ya :KK43: ama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti :KK43: bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur
Moralini bozmayayım da hamilelikte büyüyor ama emzirdikten sonra eskisinden de küçük kalıyor.

Hadi ya :KK43: ama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti :KK43: bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur
Valla canım öyle bi sarkıyor ki :) yapcak bişey yok

Back
X