- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi sevil deniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demet Akbağ'nın bir filminde geçiyordu bu replik.
Göğsünün altına kalem koy durmuyorsa hadi yine ıyısıın hesabı![]()
O.. cocugu filminde bi replik:) gogusun altinda kalem durmuyorsa hala gideri var yaniBu ne ola kiAnlamadi ben
![]()
Kalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadıO.. cocugu filminde bi replik:) gogusun altinda kalem durmuyorsa hala gideri var yani![]()
Kalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadı![]()
Kalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadı![]()
O.. cocugu filminde bi replik:) gogusun altinda kalem durmuyorsa hala gideri var yani![]()
Gogsunun altina kalem koyuyosun eger kalem dusmuyosa goguslerin sarkik demektir at cope gitsin yaniKalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadı![]()
Gogsunun altina kalem koyuyosun eger kalem dusmuyosa goguslerin sarkik demektir at cope gitsin yani![]()
Anneler icin gecerli degilAaaa çok ayıp hiih![]()
Vay aney vay neler bilmiyomuşum da haberim yokmuşGogsunun altina kalem koyuyosun eger kalem dusmuyosa goguslerin sarkik demektir at cope gitsin yani![]()
Vay aney vay neler bilmiyomuşum da haberim yokmuş
Çok cahilim keşke ölsem
Benimkinden düşmez denemedim ama öyle hissediyom![]()
O zaman onu sarkıtan herif düşünsün.Yerli yerindeydiler![]()
O zaman onu sarkıtan herif düşünsün.![]()
Anlamayanlar için..
![]()
Fotodaki zaten epey sarkmış, daha kötüsü nasıl olur bilemedim ama çaresi olan bir şey için üzülmeye değmez bence..Koymayaydin iyiydi daha kötüsü de varrr![]()
Fotodaki zaten epey sarkmış, daha kötüsü nasıl olur bilemedim ama çaresi olan bir şey için üzülmeye değmez bence..