- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi sevil deniz
Sarkana kadar neredeydiler?
Yerli yerindeydiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarkana kadar neredeydiler?
Demet Akbağ'nın bir filminde geçiyordu bu replik.
Göğsünün altına kalem koy durmuyorsa hadi yine ıyısıın hesabı
O.. cocugu filminde bi replik:) gogusun altinda kalem durmuyorsa hala gideri var yaniBu ne ola ki Anlamadi ben
Kalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadıO.. cocugu filminde bi replik:) gogusun altinda kalem durmuyorsa hala gideri var yani
Kalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadı
Kalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadı
O.. cocugu filminde bi replik:) gogusun altinda kalem durmuyorsa hala gideri var yani
Gogsunun altina kalem koyuyosun eger kalem dusmuyosa goguslerin sarkik demektir at cope gitsin yaniKalemi göğüs altına nasıl koyusorsun ben anlamadı
Gogsunun altina kalem koyuyosun eger kalem dusmuyosa goguslerin sarkik demektir at cope gitsin yani
Anneler icin gecerli degilAaaa çok ayıp hiih
Vay aney vay neler bilmiyomuşum da haberim yokmuşGogsunun altina kalem koyuyosun eger kalem dusmuyosa goguslerin sarkik demektir at cope gitsin yani
Vay aney vay neler bilmiyomuşum da haberim yokmuş
Çok cahilim keşke ölsem
Benimkinden düşmez denemedim ama öyle hissediyom
Anneler icin gecerli degil
O zaman onu sarkıtan herif düşünsün.Yerli yerindeydiler
O zaman onu sarkıtan herif düşünsün.
Anlamayanlar için..
Fotodaki zaten epey sarkmış, daha kötüsü nasıl olur bilemedim ama çaresi olan bir şey için üzülmeye değmez bence..Koymayaydin iyiydi daha kötüsü de varrr
Fotodaki zaten epey sarkmış, daha kötüsü nasıl olur bilemedim ama çaresi olan bir şey için üzülmeye değmez bence..