- Konu Sahibi sevil deniz
Ne saçma bi anket ya bu iste bi fakelik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hala iş varKalem düştiii tikkkaaa Tikkabilla
Hee tabi tabi.. Bence dert etmeyen kadın yoktur.Yok ya üzülmüyorum sadece sana trip atmak istedim
Biraz daha kötüsu var ama dert değil kiii nanikk
Hee tabi tabi.. Bence dert etmeyen kadın yoktur.
Haha yere düşmeye mi Şu an meme estetiği forumundayız, hani bir şey çağrıştırıyordur belki?Anam dert etsem nolcak yere düşmeye niyetlenen memenin önünde durulmaz
Haha yere düşmeye mi Şu an meme estetiği forumundayız, hani bir şey çağrıştırıyordur belki?
Espiri yapyom ya umrumda deel düşsün düşmesiO zaman hala iş var
Espiri yapyom ya umrumda deel düşsün düşmesi
Diğeri neydi? Burun oluyor genelde.. Meme estetiğini tavsiye ederim canı gönüldenCagristirmaz mı düşünüyorum zaten iki estetik olacağım az önce biri için anlaşma sağladık eşimi iknasi kaldı göğüs için de arayışım devam ediyor
Memen var ki konuşuyon, memesi olmayanlar en kötüsü.. Eski ben..Espiri yapyom ya umrumda deel düşsün düşmesi
Eski ben?? Evet var ya yoksa vereyim sana birazınıMemen var ki konuşuyon, memesi olmayanlar en kötüsü.. Eski ben..
Diğeri neydi? Burun oluyor genelde.. Meme estetiğini tavsiye ederim canı gönülden
Eski ben?? Evet var ya yoksa vereyim sana birazını
Sana birseyler yaparız ablaaBana verebilirsin kilosu kaça
Sana birseyler yaparız ablaa
Benim bildiğin erkek göğsü gibiydi dümdüz.. E ben seni zaten izliyorum hiç mi görmedin albümü?Eski ben?? Evet var ya yoksa vereyim sana birazını
AnlamışemDiğeri bende kalsın o özel
Gördüm senin memikleriBenim bildiğin erkek göğsü gibiydi dümdüz.. E ben seni zaten izliyorum hiç mi görmedin albümü?
Anlamışem
Abla düz 300 yapıyom ahahahaAnlaştık kanka 2 kilo 231 gram tart bakalım