• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim

Büyük göğüsmü çekici yoksa küçük göğüsmü

• Büyük

• Küçük

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biraz dolgun olmalı tabi ama daha çokta dik ve güzel olması önemli bence :KK37:

Hahaha valla kimene gore kucuk kimine gore buyuk erkeklere sormak lazim dumduz olmadigi surece sorun yok bana kalirsa ama erkeklerin cogunlugu iri gogusten hoslandigi kesin

Bu memenin neden bu kadar büyütüldüğünü hiç anlayamadım. Bebek beslemekten başka bir işlevi yok sonuçta. :KK53: Şimdi BEYİN kadar mühim bir organ mıdır bir düşünmek lazım. İnce çok ince...:KK14:

Bu memenin neden bu kadar büyütüldüğünü hiç anlayamadım. Bebek beslemekten başka bir işlevi yok sonuçta. :KK53: Şimdi BEYİN kadar mühim bir organ mıdır bir düşünmek lazım. İnce çok ince...:KK14:

Kafa herkeste yok ama meme herkeste var.
Herkeste bulunmayan bir organın ratingi de çok yüksek olmuyor ne yapalım :p Beyin hiçbir zaman meme popülaritesini yakalayamadı.

Kafa herkeste yok ama meme herkeste var.
Herkeste bulunmayan bir organın ratingi de çok yüksek olmuyor ne yapalım :p Beyin hiçbir zaman meme popülaritesini yakalayamadı.
Bir şeyin kaybedilince değeri anlaşılıyor ya hani, diyorum ki toplumun beyin kapasitesi düştükçe değeri anlaşılır mı?
Şimdi memenin silikonuyla bilmem neyi ile değişime uğrama şansı var, oysaki beyine dolgu yapılamıyor, nakli de yok daha değerli olmalı mantıken.
Valla bak şu bağırsakların bile daha ulvi bir görevi var, millet şu memede ne buluyor anlamadım ya. Ne küt bir kadınım böyle:KK53:

Hangi kadın göğüsleriyle ilgili konu açarken isim ve soyismiyle kullanıcı adı alir? Madem fake bi konu acayim biraz egleneyim diyorsunuz en azından biraz ciddiye alın su işi ya

Back
X