gögüs ucum yok

sezin05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2007
304
1
arkadaşlar bir gögüs ucum çok az var diğeri sanki ortadan yarık gibi içe dogru .. bebeğimde oldu emdide ama yinede cıkmadı.emerken cıkıyordu tamam ama şimdi yok ve bu benim canımı çok sıkıyor gögüs ucu çıkarıcı aletlerden kullandım kalıcı çözüm değil...gögüs ucu amelliyatı küçük bir operasyon diye duydum yaptıran varmı acaba

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn:S bilen bi el atsın kızlar

güncel hanımlarrrrrrrrrrrr bu sorun yaygın diye biliyorum bir bilen vardır

güncel hanımlarrrrrrrrrrrr bu sorun yaygın diye biliyorum bir bilen vardır

dra danıstım dr çok küçük operasyon maliyetide az dedi.ama ikinci çocugu düşünüyorsan dogumdan sonra emzirmedne sonra yapalım dedi süt kanallarının kopma riski varmış.yani o gögüsten süt geleme ihtimali varmış..off ben böyle mutsuzm ama bilmiyorum ikinci bebeği tek gögüsle idare edebilirmiyim acaba

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn:S bilen bi el atsın kızlar

Bunun ölçüsü nedirki kızlar bilmiyorum ilişki sırasında bunu bazen eşimde söylüyor ama galiba biraz daha belirgin olsa sanki daha
iyi olacak ama nasıl olur bilemiyorum..

canım tavsiyeem biraz komik olucak ama nasıl çıkıcağını biliyorum :):) Aynı problem ablamdada vardı ama şöle bi durum var ablam o sıra hamileydi ve göğüs uçlarını aventin göğüs ucu çıkarıcı apartıyla çıkarttık:) Çok faydası oldu ama sen denermisin bilemem:):)

Canım o aparatı takmayla gögüs ucu çıkmazki,gögüs ucu olmayan bayanlar bebeklerini emzirebilmek için o aparatı kullanıyor.Kıyafette meme ucu dekoltesi vermek istiyorsak bunun için nasıl gögüs ucunu gizleyici aparat varsa belirginleştirmek içinde böyle aparatlar var,kullanabilirsiniz..Bebek emzirikten sonra gögüs ucunun daha çok belirgin olması durumu var,yada bekarsanız cinsel deneyiminiz fazlaysa aktifseniz ve gögüsler fazla kullanılırsada gögüs ucu daha fazla belirgin olur

Benim de meme kucultme ameliyatindan sonra, meme basi cikintisi yokoldu, duz oldu maalesef..Doktora danistim basit bir ameliyat demsisiniz, biraz aciklarmisinz..Ben vucudun baska bir yerinden parca alinip ekleniyor diye okumustum.. Nasil olacagini anlatti mi doktorunuz, paylasirsaniz sevinirim.. Umaim istediginiz sonuca saglikla ulasirsiniz..

doktorlarla görüşmenizi öneririm. araştırıcı ve seçici olun. inş istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…