Göğüs ucum parçalandı

emzirdikce nasır tutucak kızlar.istediğinizi deneyin.ben 3 ay cektim..allah düşmanıma bile vermesin böyle acıyı.ne zeytinyağı ne krem ne ayva hiç bişey etkilemedi.sadece doktorumun annesi söylemişti bana emzirdikce gecicek die.bol bol emzir.katlan acıya.onun tükürğü kendi şlacı demişti.hakikaten de öyle oldu.ama 3 ay sonra :S
buarada zeytinyağı sürüyorsanız silmenize gerek yok.gaz ve kaka sancısı ceken bebekler için ideal.

niye yara oluyor Rabbim sifa versin bu acıyı cekenlere
dogumdan once korkmustum bende de olurmu diye olmadı sukur

bende bir sürü krem kullandım zeytin yağı kullandım ve hala kullanıyorum sol göğüsüm daha iyi ilkden çok acıyo ama sonra rahatlıyorum birde meme ucu kullanıyorum ben sağ ise hala fena inş oda düzelir bir an önce herkese rabbim şifa versin

kızlar zeytinyağı biraz farketti sankii ,ilk verdiğimde acıyr,ama sonra geçiyo.bide benim oğlan emerken kafayı çeviriyo sürekli o tarafa bu tarafaa,ıkınıyo sanki kakasını yapmaya çalşıyo..oda daha çok acıtıyo ama zeytinyağı farkettirdi..

Bu arada pamukçuk için karbonatlı suyla bebişin ağzı siliniyomuş,normal bi mendili ıslatıpmı silmemiz lazım ? bizimde emdikden sonra baya bi beyaz beyaz pamukçk oluyookafamçokkarıştı

geçiyor kızlar merak etmeyin arkadaşın dediği gibi zamanla nasırlaşıyor gerçekten..benim sol göğsümde resmen ayrılma oldu yani göğüs ucumda yara öyle bir hale geldiki kopacak sandım..verirken ağlıyordum kan bile geliyordu ama 25 günden sonra iyleymeye başladı 40 çıkıncada bitti çok şükür...ne ala kremler sürdüm ama fayda etmedi..ama göğüs ucumu evde kimse yokken açık bıraktım sanki o biraz fayda etti..kremi sürdükçe yaranın iyleşmesi uzuyor aslında ..kuru tutunca daha çabuk iyleşiyor...allah hepinize şifa versin

kızlar bende ilk 2 hafta çektim ve kan geliodu çocuk emmek istemiodu sol göğsümü ama zorla veriodum ağlayarak kardeşimin ayaklarını vura vura ezdim walla ama zeytinyağından başka şey geçirmedi ama halis saf zeytinyağı olcak en iyisi oydu ama sürekli her emzirmeden sonra bıkmadan saat kaç olursa olsun sürdüm bide pamukçuk için gazlı bezle silin steril olduğu için bana doktor öle demişti

Lansinoh aldım bugün,çünkü hala geçmedi hatta dahada kötüleşti mafoldumben
bi ara düzelir gibi olmuşdu ama göğüs pedimi değiştirmştim chicco kullanıyodum bebedor aldım bi ara oda çekmiyo fazla sütü ıslak kaldı sanırım göğsüm mafoldumben çok fena olduu..

emzirme seklinden dolayı bu yaraların oldugunu duymuştum ve gercekten hatalı emziriyordum bi sitede vucuda 45 derece acıyla bebegi yerleştirmek gerektigi soyleniyordu ona dikkat ediyorum, sütümle silip havalandırıyorum kuruyaana kadar ve lansnohu düzenli olmasa da kullanıyorum ve sanırım düzelme var. onceden iç çamasırıma değdiginde göğsüm sızlar cayır cayır yanardı ama artık o sızlama yanma gecti emdiginde de onceki kadar yanma olmuyor sanırım iyileşiyorum 1bucuk ayın sonunda.

X