Göğüs ucum parçalandı

kahverengi bölgeyi daha fazla aldığında acımıyor
sadece ucunu tutarsa acıyor canım
bu arada lasinoh kullanıyordum ama 2-3 gündür üzümçekirdeği yağı kullanıyorum diğer göğüs kremelrinden daha iyi geldi bana

ne denediysem fayda etmedi her türlü krem sürdüm garmasatan lonshon doktor vermişti dogumdan sonra bi krem ...karbonat soguk su kompleksi hiç biri hiç biri fayda etmedi...gögüzüclarım her gecen gün fenalastı...sütüm maasllah cok geliyor akıp gidiyor ama emzirmeye korkuyorum..aglaya aglaya emziriyorum.mama kesinlikle vermek istemiyorum..kuzum da emmesini mi bilmiyorda oluyor ben mi emziremiyorum anlamadım..ama cok fena haldeyim..bildiğiniz işe yarayan bi çözüm varsa yardımcı olun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım benim geçmiş olsun.benimkiler yara olmuştu ilk doğumumda .ağlaya ağlaya emzirdim.beni kurtaran bepanthene oldu canım bi tek o iyi geldi.sen de kullan ama her emzirmeden önce memişlerini ıslak pamukla silmeyi unutma.

ben de onu kullanmaya basladım dün canım insallah ben de fayda görürüm..bakalım ..bi kaç gündür emmeyi de öğrendik sanırım iice kavrıyor artık acımız hafifledi ama yine de işkence gibi insallah en kısa zamanda tamamen gecer artık...

benim de denemediğim kalmadı doktor tüm kahverengi bölgeyi ver dedi ama o kadar büyük ki çocuğun ağzına nazaran, imkansız bişi...
mafoldumben
rabbim hepimize acil şifalar versin...

bana şimdilik lanhsıon ıyı gelıo gıbı ama garmastan varmış onuda aldım onada bşlıcm bıkaç gun sonra

bende daha sürmedım aybıkım yakarsaaa atarım yawww zaten yanıyoooo

soğan sürmüştüm iyi gelmişti deneyin isterseniz.
bir de yeni duydum tahinin üzerinde biriken yağ var ya o da iyi geliyormuş.

bu arada kızlar doktordan geldik bugün, göğsüme baktı ve dedi ki çocuğun tükrüğne alerjin var, her emzirmeden sonra mutlaka yıka dedi, aklınızda bulunsun.
ben tam tersini yapıyordum, deneme tahtasına çevirdiğim için emzirmeden önce yıkıyodum kremi vs, emzirdikten sonra da, önce süt sonra krem vs sürüyodum.

dr dedi ki emzirdikten sonra yıka, bir de krem verdi onu sür diye deneyeceğiz bakalım.. şifa niyetine inshallah...

hem yakıyo hemde bide emziremeden yıkama derdi var
yıkamak bişi değilde ben oturduğum yerden desteksiz kalkamıyorum o banyoya gidip gelmek bile külfet bana en iysi lasinoh

bencede benım ıyıleşiyr sanki inşşşşşşşşşşşşşşş

gorumcem kullandı ıyı gelmedı ona oyuzden hıc denemedım olmazsa alıp denıyeyım :sinifsinif:

garmastan bana ıyı gelmedı hala yarık ıcındeyım :gitme:

bende de hiçbir işe yaramadı....ben de artık kocakarı ilaçlarında çare arar oldum... zeytinyağını ağzı kapalı cezvede kaynatıp gene ağzı kapaalı bi şekilde soğumaya bıraktım. soğuduktan sonra ara ara pamukla göğsüme pres yapıyorum diğer tüm ilaçlardan daha iyi geliyo sanki...

Bende küçük çatlaklar oluyo ama emzirmeye engel olacak kadar değil. Yine de günde bir kez lansinoh sürmeye çalışıyorum. Hastanede hemşireler emzirme bittikten sonra ucuna sütünden sıkıp biraz kurumasını bekle demişti onu da yapıyorum.
Bir de ayva çekirdeini bi gece suda bekletince jel kıvamına geliyor. Onu sürmenin çok işe yaradığını duymuştum, hatta doğuma gitmeden önceki gün ayva almıştım bunun için ama ciddi bir problem olmadığı için denemedim ben. Aklınızda olsun belki iyi gelir.

bende de hiçbir işe yaramadı....ben de artık kocakarı ilaçlarında çare arar oldum... zeytinyağını ağzı kapalı cezvede kaynatıp gene ağzı kapaalı bi şekilde soğumaya bıraktım. soğuduktan sonra ara ara pamukla göğsüme pres yapıyorum diğer tüm ilaçlardan daha iyi geliyo sanki...

zeytınyagını aynen bende dedıgın gıbı yapıp kullanıyorum ama bırturlu ıyılesmedı :gitme::gitme:
ve boyle gıderse ıyılesmeyecege benzıyor oylekı artık yarıktan canım acımaz hale geldıkorkarım boyle yarık kalsın gogus ucum senağlama

X