- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim geçmiş olsun.benimkiler yara olmuştu ilk doğumumda .ağlaya ağlaya emzirdim.beni kurtaran bepanthene oldu canım bi tek o iyi geldi.sen de kullan ama her emzirmeden önce memişlerini ıslak pamukla silmeyi unutma.ne denediysem fayda etmedi her türlü krem sürdüm garmasatan lonshon doktor vermişti dogumdan sonra bi krem ...karbonat soguk su kompleksi hiç biri hiç biri fayda etmedi...gögüzüclarım her gecen gün fenalastı...sütüm maasllah cok geliyor akıp gidiyor ama emzirmeye korkuyorum..aglaya aglaya emziriyorum.mama kesinlikle vermek istemiyorum..kuzum da emmesini mi bilmiyorda oluyor ben mi emziremiyorum anlamadım..ama cok fena haldeyim..bildiğiniz işe yarayan bi çözüm varsa yardımcı olun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
al dene yakın olsaydın verırdım benımkınııı...
garmastan bana ıyı gelmedı hala yarık ıcındeyım :gitme:
bende de hiçbir işe yaramadı....ben de artık kocakarı ilaçlarında çare arar oldum... zeytinyağını ağzı kapalı cezvede kaynatıp gene ağzı kapaalı bi şekilde soğumaya bıraktım. soğuduktan sonra ara ara pamukla göğsüme pres yapıyorum diğer tüm ilaçlardan daha iyi geliyo sanki...