- 1 Aralık 2008
- 1.039
- 115
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun benimde duyduğum emzirdikten sonra iyice temizleyip yarım kuru soğanı kesip soğanın sütünü sürmekmiş çok iyi geliyor diyolar ama deneyenlerin yalancısıyım bir araştır istersen yapmadan önce.
ben lansinoh' u ara ara sürmeye devam ediyorum. kızımın emmesi bitince sütümle yıkıyorum göğüs ucumu bir de.. çok şükür önemli bir sorunum yok, inşallah olmaz da.. allah sizlere de kolaylık versin arkadaşlar.. bir tanıdığım ikinci çocuğunu büyütüyor. o karbonatlı su kullanmış ikisinde de.. pamukçuğu da önlüyormuş. ama geçen gün bir yerlerde okudum karbonatlı su kullanılmamalı diyordu. CADIARZU. sanırım kızımın ağzında pamukçuk olmaya başladı.. bu konuda fikri olan var mı?
kızlarrrr yardımmmm göğüslerim çok kötü benimde ağlaya ağlaya emziriyorum gözümde yaş kalmadı inanınn pompayla çekip yediiyorummm neolur yardım edinn herşeyi deni yorum ama yokk slikon meme ucu kullanıyorum o şekilde bile çok canım yanıyor
tsk ederim hayat deniyorum hepsini artık napayım care olsun da...deneme tahtası oldu göğsüm zaten :)))))
Hakiki zeytinyağının faydası oluyo okuduğum kadarıylaa,ama bişeyi merak ettimm,tekrar emzirmeden önce temizliyomusunuz göğsü,temizliosanız ne ile temizliosunuzzzz benmde biraz çatladı dahada büyümeden halletsem iyi olucakk