Göğüs ucum parçalandı

tmam canım bi arastırayım bakalım...her syi denedim..bunu da denerim....

hepsini okuyamadım belki yazan olmustur ben her emzirmede ayaklarımı yere vurup dudaklarımı ısırıyordum.. madecassol kremi kullanana kadar sadece 2 kere sürdüm....... bana cok ii geldi tavsiye ederimm cnm

:gitme::gitme: benımde gogus uclarım yarıldı resmen artık acısınada alıstım ne denedıysem banada kar etmedı ama artık kendı kendıne ıyılesıyor sanırım ama tam olarak daha ıyılenmedı ya yarık kalacak yada kapanacak zamanla gorucez :sinifsinif:

bende tam 2 ay cektim bu acıyı ama pes etmedim sürekli kan akıyordu inanılmaz bi acı hic bir seye benzemiyor gitmedigimiz doktor kalmadı yasımda cok küçük 19 yaşında dogum yaptım ardından göğüs agrısı ggeceleri cıglıklarla emziriyordum ayrıa bu aı cok fena bas ağrısı yapıyor sabah oğlumun zıbınının hep kan oldugunu görürdüm yanımda teselli edecek moral verecek kimse yoktu esim sürekli dayan geçer diyordu sonunda net de bi ilac bulduk adı lasinoh bir hafta icinde eski haline döndü simdi oğlum 1 yasında ve memeye cok düskün

herkeste sanırım bu sorun var..hemen hemen bütün anneler böle sanırsam benmde hala acıolar başta kabuk bağladı resmen.bende lansınoh kullandım işe yaramadı diyemicemm hem bitkisel bebeği kremliyklen emzürebiliyorsunuzz bi zararı yok..zamanla düzene gireriz inş benm oğlmda az emio am a karnı doyuyodr sanırsam inş öledir..6 dk emio bırakıo:KK43:((

benimki de hala gecmedi en son zeytinyağı sürdüm sanki biraz rahatlattı bakalım bi kac gün bunu deneyeyim insallah gecer artık yaaaa..

cnm ayva çekirdeğini duymuştum 1 çay bardağı suya koy ertesi güne kadar jelleşiyomuş krem gibi onu sürüyomuşsun
bi de soğanı diolar göğüs ucuna sür die sadece duyduklarım canım bnlar işe yarar belki diye yazayım dedim bnde lansinoh alırım die düşünüyodum ama olacağı varsa oda çare etmiyor demekki
hee birde emzirdikten snra sütünü meme ucuna sür oda ii geliomuş
allah yardımcın olsun cnm en kısa zamanda düzelir inş

tsk ederim hayat deniyorum hepsini artık napayım care olsun da...deneme tahtası oldu göğsüm zaten :)))))

kınanın iyi geldiğini biliyorum şeker
uçlaeına biraz kına sür ve kurumasını bekle yerimseniben

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...ne zormuş...daha önce bu kadar detaylı hiçbir yerde okumamıştım...fakat doğumdan sonra göğüs uçlarının çatladığını duymuştum...ablam doğuma gitmeden önce kavurmanın yağını pamuk yardımıyla göğüs uçlarına sürdü ve bir parça pamuğa da kavurma yağı sürerek göğüs uçlarına bırakarak doğuma gitti....tabi üst iç çamaşırını çıkarmadı...pamuk düşmesin diye...inanın en ufacık bir çatlama bile olmadı...ben de doğum yaptığımda aynı şeyi yapacağım....sizler de deneyebilirsiniz arkadaşlar...doğuma gitmeden önce yapacaksınız sadece....bir parça pamukla....

Canım geçmiş olsun benimde duyduğum emzirdikten sonra iyice temizleyip yarım kuru soğanı kesip soğanın sütünü sürmekmiş çok iyi geliyor diyolar ama deneyenlerin yalancısıyım bir araştır istersen yapmadan önce.
acaba bu acıtıyo mu???
:bbo:

canım benimde yara olmuştu soğanı denedim ama fayda etmedi bana ben garmastan kullandım bide göğüs pedi kullanıyodum bebedor'unkini sonra onuda değiştirdim chicco aldım ve geçti bebedorun içi pamuk olduğundan sütüm aktığı için göğüslerim hep ıslak kalıyodu ondan yara olmuş pedi değiştirince geçti bide gül suyunun içine ayva çekirdeğini koyup kaynatacakmışın soğuyunca dolapta 1gün bekletip istediğin zaman göğsüne sürebilirsin çok iyi geliyomuş benimki geçince denemedim biraz uzun yazdım ama ben acıyı çektiğim için çok araştırmıştım tecrübe oldu sağlıkla büyüt bebeğinia.s.

bende çekıyorum ilk emiştiğimizin akşmı oldu beter bi durum yaaaa bepatene surdum şimdi lashıons aldık bakalım kaç saat bu yüzden emzırmedim yavrum açlıktan mama yedi şimdi çok fena acılarla emzırıyorum inşşş geçer bu acı yuzunden anlıyamıyorum bebeğimin tadını kendımı sıktıkça dıkışlerımde acıyoo acil şifalar hepimize

offf herkes de aynı sorun var demekki ben hala cekiyorum bide bu aralar sürekli emmek istiyor aglaya zırlaya veriyorum annemin içi gidiyor beni öle gördükce o beni ben kuzumu düşünüyorum napalım mafoldumben

doğumdan sonra benim de göğüs uçlarım berbattı hatta göğüs ucum yarıya kadar çatlamıştı ...bütün kremleri denemiştim ama hiçbiri fayda etmemişti...beni kurtaran aventin göğüs kalkanları oldu...şiddetle tavsiye ederim..inanın ki çok işe yarıyor...

tamam canım bi bakayım netten tsk ederim opuyorumnanaktan

kızlar en hızlı çözüm saf zeytinyağı ve kantoron karışımı... tecrübeyle sabittir ,şiddetle tavsiye ederim.

aci insana ne kadar degisik seyler denettiriyor
herkes farkli bir seyler denemis ... farkli cozumler farkli oneriler ..
benimde denemedigim kalmadi 2 hafta cektim bilmiyorum denedigim kremlerinmi, gogus kalkanininmi, sogan sutununmu, zeytin yagininmi ? yoksa kendiligindenmi gecti bende bilmiyorum

bebeklerimi emzirmek en buyuk istegimdi onlar emerken aglayarak dua ediyordum allahim guc ver pes ettirme diye
cunku bi ara mama vermeyi bile dusunmustum
ama allaha sukurler olsun ki iki hafta sonra acim hafifledi bir aydada tamamen iyilesti
sabret canim bebeginin senin o acilar sayesinde doydugunu dusun .. bu insani biraz rahatlatiyor
surekli sutunle veya kremlerle nemli birak gogus uclarini ..
sutyenin icine gogus kalkani kullanabilirsin gogusun kiyafetle temasini engelliyor
ve bebegin sadece gogsunun ucunu degil kahverengi kisimla birlikte almasini sagla cunku bebisler cok kuvvetli emiyor sadece ucu aldiklarinda uc hassas oldugu icin cok zarar gorebiliyor
allah yardimcin olsun
her zaman dedigim gibi annelik = fedakarlik

aci insana ne kadar degisik seyler denettiriyor
herkes farkli bir seyler denemis ... farkli cozumler farkli oneriler ..
benimde denemedigim kalmadi 2 hafta cektim bilmiyorum denedigim kremlerinmi, gogus kalkanininmi, sogan sutununmu, zeytin yagininmi ? yoksa kendiligindenmi gecti bende bilmiyorum

bebeklerimi emzirmek en buyuk istegimdi onlar emerken aglayarak dua ediyordum allahim guc ver pes ettirme diye
cunku bi ara mama vermeyi bile dusunmustum
ama allaha sukurler olsun ki iki hafta sonra acim hafifledi bir aydada tamamen iyilesti
sabret canim bebeginin senin o acilar sayesinde doydugunu dusun .. bu insani biraz rahatlatiyor
surekli sutunle veya kremlerle nemli birak gogus uclarini ..
sutyenin icine gogus kalkani kullanabilirsin gogusun kiyafetle temasini engelliyor
ve bebegin sadece gogsunun ucunu degil kahverengi kisimla birlikte almasini sagla cunku bebisler cok kuvvetli emiyor sadece ucu aldiklarinda uc hassas oldugu icin cok zarar gorebiliyor
allah yardimcin olsun
her zaman dedigim gibi annelik = fedakarlik

vereliniortak
kesinlikle dogru diyorsun canım..ben de öle düsünüp katlanmaya calısıyorum..insallah benimki de gecer..herkesinki gecer de gülücüklerle emiririz yavrularımızı...

X