Göğüs ucum parçalandı

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
ne denediysem fayda etmedi her türlü krem sürdüm garmasatan lonshon doktor vermişti dogumdan sonra bi krem ...karbonat soguk su kompleksi hiç biri hiç biri fayda etmedi...gögüzüclarım her gecen gün fenalastı...sütüm maasllah cok geliyor akıp gidiyor ama emzirmeye korkuyorum..aglaya aglaya emziriyorum.mama kesinlikle vermek istemiyorum..kuzum da emmesini mi bilmiyorda oluyor ben mi emziremiyorum anlamadım..ama cok fena haldeyim..bildiğiniz işe yarayan bi çözüm varsa yardımcı olun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

seldusum çok geçmiş olsun.........
canım ben pebanthane merhem kullanıyorum ve şuan bi problemim yok....birde sadece ucunu değil kahverengi bölümüyle birlikte alması gerekiyor bebişinin göğsünü sadece ucunu emdiği için parçalanıyormuş gögüs uçları...:KK43:(((

oyyy canım ablama hastanedeyken verdiler.insan yağına en yakın kremmiş. göğsünden temizlemenede gerek yokmuş.ablam kullanıyor sürekli. ne ağrısı var sızısı.çok memnun. illaki forumda bilenler vardır.çok geçmiş olsun ..

ahhh canım seni çok iyi anlıyorum
çünkü aynılarını ve daha betrerini 2. doğumumda yaşadım
benim göğüs uçlarım düştü kanlar içinde kaldım
doğru düzgün emziremediğim için göğüslerim iltihaplandı 41 derece ateşle hasteneye kaldırıldım
sabah akşam antibiyotik iğne yapıldı

öncelikle ne yaparsan yap göğüslerini tamamen boşalt
evde yapamıyorsan hastanede elektrikli pompalardan faydalan (bunu bana kimse söylemedi)
bebişi alıştırabilirsen yapay göğüs ucuyla emzirmeye çalış
benimki emmedi
evde memişleri aç öyle gez havasız kalmasın

krem olarak senin yazdıklarını ve daha fazlasını bende denedim ama hiç fayda etmedi
bende sonra başka göğüs çatlağı yaşayanlar balık yağının çok iyi geldiğini söylüyolar
hani eczanelerde satılan balık kapsülü varya onu açıp içindeki yağı sürmüşler
fiyatıda uygunmuş

Allah yardımcın olsun

canım hakiki sızma zeytinyağına kantaron yağını karıştır onu biraz ılıt gece yatmadan önce pamuğu batır ve meme ucuna koy yat .emzirmeden önce yavaşça silersin ya da yıkarsın ama emmediği zamanlar o pamuk hep olsun orda.ara ara yenile tabi.
aslında ben hamileliğimin 9. ayında başladım doğuma kadar her gece koyup yatardım.hiç sorun yaşamadım.ve oğlum da çok çeke çeke emerdi.ama dr.um meme ucun çok iyi iyi yapmışsın paramparça olurdu yoksa demişti.
ha unuttum içine bi tane de bulursan evigen iğne kır gece yağın.
geçmiş olsun

ahh selduş benimkide aynen öyle 15 gün oldu hala düzelmedi sonunda kopacak diye korkuyorum:))) bende ağlayarak emzirdim hep şimdide o bölgede resmen açıklık var umarım iltihap olmadan kapanır...

selduşcumm ben göğüs yarasını 1 hafta çektim oğlum kanlı kanlı emdi ağlayarak emziriyordum ama şuan çok rahatım şuan 14 günlük anneyim bende canım sana tavsiyem emzirdiğin zaman o bölgeyi sütlü bırak silme suyla falan su kurutuyor yarayı fena yapıor ben ilk başta suyla siliyodum baktım çözüm değil kremde kulladım oda çare etmedi sütlü bıraktım geçirdi birde silikon göğüs ucu kullan o biraz daha çare oluyo en azından geçene kadar ama unutma sütlü bırak göğsünü geçmiş olsun.

kızlar yazdıklarınızdan cok korktumm :sinifsinif:
gecmiş olsun umarım hemen gecerr :KK43:((( neden oluyor boyle
bende uc kısmı degil tamamen kahverengi kısmı vermek gerektigini duymustum alakası varmı bilmiyrm Allah sifa versin tez zamanda inşallahh

canım geçmiş olsun bende bu durumdan çok korkmuştum ama benim kuzum emmeyi reddediyor sürekli deniyoruz az bişey emiyor göğüslerime bişey olmadı tüm koyu renkli kısmı ağzına veriyorum
umarım seninde normale döner

off ..bende yasadim kac kere bu olayi....yazdiklarini okuyunca yasadigim acilar hissettim bir an sanki....benimle ilgilenen bi hemshire vardi krem hic bir sey yardim etmedi...ama iki tane sari renkte silikon gibi birsey getirdi 3 gün sonra düzelmisti...normal gögüs pedlerine benziyo ama silikon seklinde..sanirim hydrogel olabilir ismi.......bebeyi emzirdikten sonra kullaniliyo..gögüs üstüne konuluyor........googleden istersen bi arastir....ama sabret gecer ..pes etme...ben önceki cocuklarda dayanamadim acisina 2-3 hafta sonra birakmistim..sonra pisman oldum...kücük kizima sabrettim iyilesti ve 1,5 sene emzirdim.....Allah kolaylik versin canim..

Son düzenleme:
bepatene ıyı gelıyor selduşcum keremde neler çektım bılırım..

selduş ayva çekirdeğini söylüyolar bir de. geceden kapalı bir kaba suya koyacakmışsın. jelleşiyomuş bekleyince. onu sürecekmişsin. henüz doğurmadım ben ama idil de çok sorun yaşamıştım korkulu rüyam emzirme işi de şimdi benim için.. bu akşam koudum dolaba ayva çekirdeği öncesinden sürücem bakalım... çok geçmiş olsun sanada umarım şifasını bulursun..

seldusum sakın krem falan surme tavsiyem. sen bilirsin ama bak ben kendimden biliyorum, yukarda da soylemişler, en iyisi kendi sütün.
ilk günümüzde bizim de yaraydı. emzirdikten sonra sütünü üzerine yay. kurusun öyle içine koy.
süt gerçekten tedavi ediyor şu an hamdolsun iyi bizim.
allahım sana da şifa versin inş.

seldusum tecrübeli bi anne olarak yarim etmek istiyorum..

doktorum sayesinde son anda kurtuldu gögüslerim benimde yara olmaktan.

bebegin agzini yaklastirdi gögsümü yatay olarak eliyle sIkISTIRIP BEBEGIN agzina

tamamen verdi.etraftaki koyu renk bebekte olucak.alamazsa cikart yineden dene.

bu sekilde rahatladim ben.

ahhh aylar önceki halim gögüs ucum kızımın agzında kaldı bi yandan canım koptu bi yandan eşim kızımın agzından et parcasını almaya çalışıyo agzı kan berbattı..
krem flan hiç bişey fayda etmedi canım tek emzirmek sabırla inatla emzirme öncesi ve sonrası sütünle temizlemek sakın vazgeçme ben emzirirken eşimn kolunu ısırırdım o derece canım yanardı ama geçti..
ve çileğin dedği gibi gögüs ucunu sıkıp bebeğinin azgına tep resmen tamamını alsın banada sağlık ocaganda göstermişlerdi sonrada düzeldi tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun canım ben de ayva çekirdeğini duydum ama kaba koyup uzerine gülsuyu damlatıp jelleşmesini bekle ve göğsüne sür iyi geliyormuş yıkamana silmene de gerek yok. sakın karbonat sürme iyice kurutup acıyı artırıyormuş.

ben sütümi pompayla çektirip biberondan veriyorum bu sayede uclarda yara olmuyo ağzı çok ufak tüm kahverengi bölümü alamıyo ucuyla oynayıp ağzını sağa sola çevirip tuhaf sesler çıkarıyordu şimdi biberondan veriyorum hem göğsüm dolup sancı yapmıyo hemde rahat rahat emiyo. tavsiye ederim pompa al.elle kullanılanlar var burda 20 tl bişi. çok rahat ediyorum. bulcuk canım sende dene göğsü reddediyorsa

ahh aynı durumdayım
kremler fln fayda etmez çünkü acı kanallarlada ilgili
çok doğru bu kahvrengi bölgeyi komple vermek lazım ama kızım okadarını kavrayamıyor
zaten zor tutuyor off
:sinifsinif:

kısslar coook tsk ederim hepinize demekki herkes yasıyor bunu insallah biran önce gecer yaa....dayanamıyorum artık..hele de geceleri gözümden uyku akarken emzirmek tam bir işkence artık...beceremiyor kuzum ememmiyor sanırım...şimdilik zeytin yagı sürüyorum o sanki biraz yumusattı ama yine de kanıyor surekli....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Canım geçmiş olsun benimde duyduğum emzirdikten sonra iyice temizleyip yarım kuru soğanı kesip soğanın sütünü sürmekmiş çok iyi geliyor diyolar ama deneyenlerin yalancısıyım bir araştır istersen yapmadan önce.

X