• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Göğüs ucu ve arası epilasyon

ben de bir yerle görüştüm. Koltuk altı, bacaklar, genital 1000 tl dediler. Ütüleme lazer, yani şu diod lazer dedikleri aletlerle yapıyorlar. Bitirme garantiliyiz şöyleyiz böyleyiz diyorlar. Göğüs ucuna da istiyorum. sizce fiyat nasıl ?

Ben 1.800 odedim bacak ve genital toplam 10 seans ucreti bu ama benim cihazim alexsandrite candela pro

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 1.800 odedim bacak ve genital toplam 10 seans ucreti bu ama benim cihazim alexsandrite candela pro

diod lazer nasıldır sizce? bu fiyata iyi mi? güvenemiyorum ki, lazer yaptırınca yine de çıkıyor diyen arkadaşlar olmuş. boşuna bu kadar para vermekte istemiyorum :(

diod lazer nasıldır sizce? bu fiyata iyi mi? güvenemiyorum ki, lazer yaptırınca yine de çıkıyor diyen arkadaşlar olmuş. boşuna bu kadar para vermekte istemiyorum :(

Evet gene cikiyor ben bunu bilerek basladim buyuk beklentiniz olmasin sonra cok hayal kirikligi yasarsiniz... Sirden daha konforlu, daha gec cikiyor hepsi bu

Bayanlar "limon tuzu" diye bir şeyden bahsetmişsiniz o nedir acaba merak ettim?

Göğüs arasına bende yaptırdım ama hiç almamıştım. Çok siyah olanları toplattırdım sadece ve onlarda çıkmadı hala geçen sene yaptırmıştım. Şimdi diğer belirgin olanları da aldıracağım. Ayrıca diğer bölgeler gibi değil hemen iyileşiyor ve iz kalmıyor. En azından bende öyle oldu.

Göğüs ucuna gelince bende yaptırmak istiyorum ama çok acıyacağından korkuyorum. :18:

Bayanlar "limon tuzu" diye bir şeyden bahsetmişsiniz o nedir acaba merak ettim?

Göğüs arasına bende yaptırdım ama hiç almamıştım. Çok siyah olanları toplattırdım sadece ve onlarda çıkmadı hala geçen sene yaptırmıştım. Şimdi diğer belirgin olanları da aldıracağım. Ayrıca diğer bölgeler gibi değil hemen iyileşiyor ve iz kalmıyor. En azından bende öyle oldu.

Göğüs ucuna gelince bende yaptırmak istiyorum ama çok acıyacağından korkuyorum. :18:

merhaba göğüs aranızı yaptırdığınızı söylemişsiniz suan durum ne merak ediyorum. bende yaptırmak istiyorum arasına. cok kalın olmamakla birlikte siyah yogun yaygın bi yapısı var tuylerimin. siizin tuy yapınız nasıldı? bende bide pko var iğneli işe yarar mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

zyynp şu an durum yaptırdığımdan beri çıkmadılar iz,çukur herhangi bir şey yok. Hiç almamıştım öncesinde ve ince tüyler ama bazıları biraz kalındı kollardaki hiç alınmamış kıllar gibi.

Back